|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 11:56 am |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
2-ри еп. беше о.О ......само ме дразни как са направени драконите 3D~like...иначе добър епизод , за сега ше го следим
Едит::...и мдаа~ тея военните ми се струват много кухи лейки.....наели некви психично болни да ги прават дракунафти x_x....а и тоя Казуки и той мноо тъпичък ми се вижда xD
Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Пет Окт 12, 2007 12:10 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 4:50 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Какво ви пречи любовта от пръв поглед . Освен това си е съвсем друго да се влюбиш в драконка..А те наистина бяха нарисувани много зле.
Тези сцени когато даваха Тоа и Джин бяха много красиво нарисувани за сметка на това. По цветовете и стила ми напомняше на Romeo x Juliet.
И Казуки може да е зле, но нашият човек е още по-зле. Защо ли успях да предвидя всяка една негова реакция, ех..
И след като се оплаках малко, да си кажа, че все пак епизодът ми хареса и ще се гледа.
Впрочем чак сега го забелязах това, но..
lzpreslav написа: Tia, но произнасяха Теа по незнайни за мен причини
Ахах, да, а тук си имаме Тоа. Остана само Туа като възможност, но ще си я чакаме догодина.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 5:02 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Thaw написа: мноо грозни тя дракони ве никак ни ми аресаха а тия наще нещо много бъзо се зеха в 5 еп вече дечица очаквам и тоя казуки неква много куха леика се извади еи напрао иам чуството че са се опитали да напраят некои по психян от Ноа от Киба x2!!!!
btw много бързо се взеха щото до 1-2 епа Тоа ще умре/изчезне Тва предричам аз
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 5:23 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Аз ще си го гледам. Баси, във всяко аниме като поканят главния ни герой в някой супер-мощна-тайна-мистична-занимаваща-се-със-спасението-на-света-леймърска-организация, нашия или е уреден със стипендия по рождение или се съгласява веднага.
Само в Евангелион и в тва аниме героят ясно им каза "Д**айте!" и тва е...
Пък и драконите са лейм, ама пък девойката ме радва. И млекоцистерните са от лошите, нях нях нях нях нях.
ПП: Верно бързо се взеха, ама това значи, че няма да има мъчителен 10еп. романс, а само екшън, хяхяхяхях...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 6:58 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
В трети еп се появиха още няк'ви - Gillard Army. Те какви са и за какво се борят засега не е ясно. Но явно не са в особено приятелски отношения с ISDA. И като гледам OP-а май са от лошите...
Оня 'пилот' с очилата вече ме дразни "The orders are absolute." Казуки и той ме дразни все повече - колко ли време ще мине, преди да откачи и да тръгне да трепе Джин (неговия "най-добър приятел" ). Дано по-скоро да умрат и двамата - ама надали.
Иначе видяхме малко бой между дракони, но за мен лично по-интересен е Гио и каква точно роля ще играе.
Също и онова момиченце там накрая - коя е, какво е...
Абе има потенциал анимето, ама като че ли засега не бива използван както трябва.
Цитат: Name changes thanks to onscreen lines in this ep: Alwurm is supposed to Album and Makina is supposed to be Machina.
O, the joys of fansubbing as it air!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|