|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Koko Ni Iru Yo! Публикувано на: Нед Окт 14, 2007 4:39 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Eeeeep! I hope I don't mess smthng up ^^; (даже нзм позволено ли ми е да пиша ревю XD ) Koko Ni Iru Yo!автор:Tooyama Ema жанр:shoujo,school life,romance година:2007 (i think) брой излезли чаптъри: 19 брой преведени чаптъри: 9 Ch. 01 Ch. 02 Ch. 03 Ch. 04 Ch. 05 Ch. 06 Ch. 07 Ch. 08 Ch. 09Описание: Хикаге е самотна осмокласничка,която никой не забелязва.Тя намира комфорт в своя блог и хората,които коментират в него. Всичко се променя,когато сладко момче й казва нещо,което винаги е искала да чуе. Може би не е толкова невидима,колкото си мисли. Знам,че е излязла само 1 глава,но вече се влюбих в тая манга! Артът е невероятен,историята ме радва... И вече имам предположения кой е Черния заек XD
Последна промяна Love child на Пон Ное 17, 2008 12:18 pm, променена общо 10 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 14, 2007 10:59 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Гомен ^^;
Така май вече е по-добре! Мангата наистина е много сладка! Скановете са с леко лошо качество,но историята така увлича,че не ти прави впечатление!
Нямам търпение да пуснат втора глава! *fangirl mode on*
Хината и Теру определено са стойностен материал за слюнкоотделяне!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 14, 2007 2:21 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Йей, някой друг я е открил също (значи все пак не е толкова 'невидима').
Сладинка е мангичката, обаче напомня на много други ...въпреки че си има нещо, което другите нямат - блог Yeah, personal blogs ftw~!
Между другото, ъм, защо все момчетата трябва да са двама и единият да е винаги тъмнокос, a другият светлокос ...дох, явно още ми държи страничната реакция от една друга манга, която четох наскоро и нещо не мога да им се порадвам както трябва на ТеруХина ^^'
Иначе това, което най-ми хареса е, ще цитирам по памет:
"On internet, we only knows each other usernames/nicknames ...if we have to talk face to face I would never talk to them this way!" Пфууу, толкова е вярно *мисли си за нещо, което са й казали вчера*
Малко се отнесох, но иначе браво за темичката. ^
И бтв, "Черният заек" може да е, обаче може и да не е той (или не може ?!)
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 7:15 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
Втори чаптър излезе (: След малко ще сложа линк към него!
Лично аз все повече затъвам в тая манга! ♥
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 05, 2007 12:26 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Много е сладурска Арта наистина е хубав, пък и всичките герои са големи сладури Малко ми напомня на Yamato NAdeshiko Shichi Henge, в смисъл там пък героинята не искаше да я забелязват, пък най-големия сладур тъй или иначе си беше влюбен в нея (нищо, че не го призна ) {^_^}
А горе-долу на колко време се очаква да излизат главите
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 05, 2007 10:41 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
SHADOWSONG написа: ММММмм аде искам 3 глава мн карти мангата обаче оня приятеля на Хината мн гаден как излъга леле мн се ядосах и щех се разплача като отрязаха нашето момиче така .
Той го каза това,шото иначе момичетата щяха да скочат да бият Сумино!
elyon,честно казано не знам,първи чаптър излезе преди няколко месеца...доста се бавят :/
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 05, 2007 8:57 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ужас Т T_T Мразя да чакам...
Btw струва ли ви се възможно онзи другият потребител (някакво прасе беше, не се сещам точно как беше) да е Теру, който да се опитва да окуражи Сумино заедно с Хината тъй като знае за чувствата му?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 7:54 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
Добавих линк към трети чаптър (: Лично аз още не съм го чела.
Божке,дано успеят да я преведат,преди да я лицензират
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|