Мангата винаги я има субота сутрин аз поне тогава я тегля @Разум: ...сега като се загледах..верно че нямат O.0 но пък...как ша са фейк O_O тва не ми се вярва да е от някой доуджин
Публикувано на: Съб Окт 13, 2007 4:31 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
хммммммммм
Джирая ще живее , настанаха щастливи времена
бтв няма ли да се разберат с Тоби/Обито/Мадара/уатевър кой води организацията и в крайна сметка какво ще правят с опашатите щото редовите членове май не знаят , че света ще бъде заличен
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Ахахахахаха!!!Джирая е първия и последния идиот който не ни лишава от простотии по време на битка Това е нещо което искам да го гледам на аниме.От друга страна нещата стават много сериозни.Идеята на пейн е да разруши всички страни и хората освен неговото село.И пак да ги направи,светът да започне отново.И като той е господар на новия свят всички ще са помощници.Няма да има войни между села и такива неща.Няма да се създават нови нинджи.И това на което ще учат всички е мир и съюз без болка.А сегашния свят според него заслужава много,много болка.
Pain доказа че немое да мисли и планьт му толкова ськне че нема докьде...пьрво вика ще разрушим всички и ще истрепя после говори че god of peace малко тьпо се получи....чаптера ми хареса само накрая другото с разговора им неми допадна нещо
Е не е лесно да си психично разтроена личност с кофти детство и израстнал из кръв от убийства... Нека си бъде бог, нека си умре щастлив. Дано никога и не разбере колко се е провалил, съжалявам го. Пейн явно призвовава всьо що е земноводно. Първите 2 бяха раци до колкото видях, сега гущер, после сигурно крокодил ше изкара... ама това вече след смъртта на Джири... А Джири с неговата коса не му трябват съмони бе баси дивия метъл ...
сред тоя чаптър за пряв път от много време видях типичния американски злодей в аниме или манга Т.е такъв накойто ми липсва всякаква логика и си казва плана с подробности на някой главния герои преди битката, героя се измъква и после с информацията коята има проваля плановете на злодея. По тази логика Джирая ще оживее
П.П.: Искам следващия чаптър очичките в действие да видим какво могат, иначе този чаптър беше добър, но бледнее малко спрямо предните ops:
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие:
Публикувано на: Съб Окт 13, 2007 12:20 pm
Denkira
nozo написа:
сред тоя чаптър за пряв път от много време видях типичния американски злодей в аниме или манга Т.е такъв накойто ми липсва всякаква логика и си казва плана с подробности на някой главния герои преди битката, героя се измъква и после с информацията коята има проваля плановете на злодея.
Точно тва си мислех докато го четях Плановете на Пейн наистина им липсва всякаква логика, направо го съжалявам...а ми се струваше страхотно дете, но сега просто...нека си се мисли за Господ да видим докъде ще я докара.
_________________ I want to stay like this next to you for even just a bit longer. I wonder if there is a terrible traffic jam. I love you so much.
Чаптъра беше доста добър,плановете на Пейн бяха доста зле,ама нека се кафи човека. Гадините на Пейн иначе ме изкефиха много,големи изроди. А косата на Джирая направо ме разби,много луд.
Искам фризура като на Джирая-сама Дано не умре ... Много смърт се натрупа от страната на добрите и вече не е честно [не че Акацки не мрат като пилци, ма те няма да липсват на никой ] ... А целите на Пейн защо толко болезнено ми приличат на тези на Райто-кун [Death Note] ? И единият се самообяви за Бог, и другият го направи... И двамата искаха да държат света изкъсо, за да няма престъпления и войни ...
В тоя чаптър показаха само тия земноводни и никфи техники ... Ай да излиза следващият, че да видим силата на Рин'ненган-а или там кото е
_________________ you can be sick, I'll be nasty 'cause sometimes it's more fun to fight
Заглавие:
Публикувано на: Съб Окт 13, 2007 1:41 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
не ви ли се стори, че на Пейн монстъра има общо с опашатите зверове
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения