You Gou Girl...Яки са...всичките...Продължавай все така....ако се научиш и да правиш Юри фен артове ще ти издигна монолит.....
Е не се стърпях да се пробвам ----> Юри-то Само да кажа 1-ва скица даже се озорих много,а за пропорциите аре тоя път не ме винете много много другия път ще се постарая .
PS - Не отговарям за това какви са вашите очаквания.Ако не ви харесва ваш проблем
_________________ There's something inside you that you will never change ZFC-Member Set Me^^
Заглавие:
Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 9:52 pm
Yamato
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Заглавие:
Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 1:27 am
.:Sand_Temari:.
Регистриран на: Пет Юли 06, 2007 3:01 pm Мнения: 268 Местоположение: Варна
.:Sand_Temari:. и профилите, и рисунките много ми допадат. Много нежно рисуваш лицата ^_^ Много ми допадат, хубаво са се получили. И вярно е - не трябва да се самокритикуваш ... а профилите просто.... kawaii~ давай още рисунки ^_^
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 6:18 pm
.:Sand_Temari:.
Регистриран на: Пет Юли 06, 2007 3:01 pm Мнения: 268 Местоположение: Варна
Ауууууууу Много са ти яки новите пикчета Най-ме изкефи дъ уич Определено имаш талант!
Продължавай в същия дух да твориш!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 12:56 am
Hinata_Foxy
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 52 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения