|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Rental Magica (Есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 10:49 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
![Изображение](http://img527.imageshack.us/img527/5248/6097rc6.jpg) Main Title Rental Magica (a5189) Official Title レンタルマギカ Synonym 出租魔法使 Type TV Series, unknown number of episodes Year 08.10.2007 till ? Categories Демони, Любовен многоъгълник(о.о), Магия, Училищно Producers ZEXCS, Victor Entertainment INFO: Поради изчезването на баща му, Итсуки Иба трябва да поеме семейния бизнес: Агенция за Магическа помощ (нещо такова). Неговото семейство практически наема безбройно много магьосници и други свръхестествени същества за да ги изпраща да помагат на тези които имат нужда от помощ. Като лидер, сега Итсуки трябва да бъде твърт, внушителен и надежден, но има един проблем...... той е страхливец. Също, за да може да води успешен бизнес, трябва да се "свърже" с подчинените си, което е по трудно, от колкото изглежда, поради неговата личност. Но не само трябва да се разправя с подчинените си, а и с онези които заплашват семейния бизнес.Изглежда обещаващо, поне на мен, а и досега чак любовни многоъгълници не ми се е случвало да гледам в аниме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 11:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Кратко и ясно впечатлението ми: Новия Negi-sensei
Май има типичната за аниметата от новия сезон атмосфера на ечи ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Принципно ми хареса а и главния герой са го направили сладур, макар никой от женските персонажи да не направи някакво по особено впечатление(може би тази вещицата дет беше на на турбо метлата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Общо взето смятам да го гледам и нататък макар да не ми се вижда да бъде нещо по специално
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 3:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=470.jpg) |
Lorenar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 07, 2005 4:45 pm Мнения: 350 Местоположение: Vratza
|
Е гледах първия епизод и трябва да отбележа, че има потенциал - потенциал да ме откаже завинаги от анимето
Аман от простотии последните 2-3 години!
_________________ I'm just a number riding solo in the code
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 3:56 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
Дам... и мен ми беше малко тъпичко ама ще го изгледам... най-малкото защото е по-добре от онова... Shining Tears май се казваше, където излезе през лятото
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нищо специално е анимето, 2 епизода ще се само(из)насиля да го гледам
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 12:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Втория епизод от една страна по-добре а от друга ....
Таз американката може би ще грабне трофей за най-досаден персонаж на сезона.. То бива бива ама даже не разбрах защо я бутнаха в училището най-накрая. Общо впечатление от героите минус ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) но пък показаха първите заченаци на някаква история така че има шанс да стане нещо интерсно. Ако вкарат няколко яки демона които да са злодейте срещу които да се изправят, или някаква интрига цялото въртящо се около туй оченце може да стане ![:love:](./images/smilies/love.gif) или поне се надявам
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 5:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Започнах го снощи, и след няколко епа мога да кажа, че ме радва ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) , а btw това ми е 338мото аниме... ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) (като стигна 350 ще празнувам ![:wave:](./images/smilies/wave.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|