|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 9:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Защо бе, Gin iro no olynssis на мен ми хареса ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Двете са наистина прекалено подобни, но поне от дракони и т.н. очаквам нещо по-добро откъм история. Също онова подобно на планета, което се движи в орбита около слънцето, ми хареса като идея. Сега остава наистина да обяснят по-подробно какво, къде и кога се случва и започвам да качвам някои от новите в датата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 10:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
E, не е казано, че е копирано. Просто има няклоко разпространени елемента. Остава да видим дали ще излезе от рамката и ще стане интересно..
Бтв, еччито наистина си е доса. Имаше 2 пъти "уау" в този епизод.
lzpreslav написа: Защо бе, Gin iro no olynssis на мен ми хареса ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Няма лошо ^^ На мен ми беше просто малко..никакво и Теа ме дразнеше /така ли се казваше тя всъщност?/.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 11:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
не знам защо, но първи еп не ми направи кой знае какво впечатление.
Главния герой е некъв странен (мноо странни блузки носи за момче)
Нещо много объркана ми се стори цялата работа, особено, когато онзи казуки направи кой знае кво с оная гадинка. Да не говорим за момента, в който мацката с престилката влезе костюмирана в огромната зала при някакъв друг.
Абе като цяло ще продължа да го гледам това аниме само, защото е продукция на Гонзо, а до сега всичките им анимета, които съм гледала са били страхотни
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 10:24 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Не ми се четеше темата...
Само аз ли издържах до 15-та минути от първи еп и после го изключих с ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) поглед...? Очаквах малко повече след като прочетох описанието описанието, супер тъъъпу!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нищо особено беше първи епизод, дори около 18-19тата минута съм заспал след това ги изгледах липсващите минути и не бяха кой знае какво. Дано да се развие другите епизоди, но лично аз съм песимист това аниме да ми се задържи в листата ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . Хм, давай сега мистериозното момиче, което се появява изневиделица и приятелите, които ще станат rivals опс май преразказах Code Geass?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 11:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Нямам търпение някой да субне новия еп, че много, ама МНОГО искам да го гледам, след това, което прочетох.
Причина ( SPOILER за еп 2):
Random Curiosity написа: Well that complicates their relationship - Toa IS a Dragon.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|