|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 10:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
SayanMK пускаш винаги страхотни теми ,личи си че си мислил много по тия въпроси.Съгласен съм с почти всичко ,което написа ... а като заговори за Анти фенбой-ите се сетих колко се хранихме със Safiir на тема Gundam SEED
Страхотна тема ,трябваше по-рано да я прочета.
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 4:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Ghostbuster написа: а като заговори за Анти фенбой-ите се сетих колко се хранихме със Safiir на тема Gundam SEED ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
А питаш ли ме мен сега колко ми е трудно покрай тоя battle coliseum да не ги нахраня фенбойчетата ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Да си анти-фенбой съква яко :/
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 5:33 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Morridin написа: Още един пример. CLC-san, ти си Урахара фенгърл. Сега, така е - предложи го за играта, гласува си за него. Над 90% от хората (+/- 7,8%) гледали Bleach и HxH биха гласували за Килуа, защото го смятат за по-силен. Ти си гласува за Урахара. Е, даде и аргументи защо, но това не те прави по-малко фен на Урахара.
/офф~топицъ
т'ва беше пълна конспирация Килуа тряяше да спечели (Урахара има само един бастун демит ~_X)......на финала тряя има само HxH и OP няаххаах~ *пяна на устата* о.Х
/оффф~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 8:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Много добра и интересна тема, браво!
Извода от цялата тая работа е, че всеки(или поне по-голямата част) започва с фенбойщината и това е нормално. Като се сетя сега за себе си и направо сам си се смея на мен си... Когато се регнах във форума преди 2г. имах толкова изгледани анимета, че бройката им едва стигаше да запълнят пръстите на двете ми ръце(даже и толкова май-нямаше ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), като основните бяха БейБлейд, Ю-Ги-О, Инуяша и DBZ.
До момента, в който не бях гледал Инуяша по RTL2 просто DBZ ми беше не идол ми нараво божество дето си боготворях. НЯМАШЕ по-добро аниме от него за мен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) После видях Инуяша и то ми хареса повече и си казах това DBZ съкс яко в сравнение с Инуяша.
По-късно като се регнах вече тук(щото аз като ги гледах тея анимета още нямах комп)и като гледах в темите, че някой недоволства от Инуяша и като почнех с "аргументите си", колко е яко и никой не може да ме разубеди.
Че това е НАЙ-Най, ама най-доброто аниме евър ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и няма да има по-добро от него никога. И сега седя и си мисля, "По дяволите, колко съм бил тъп".
Като почнах и с Наруто, така му се кефех, че бях на седмото небе, а сега като излеземе с приятели и постоянно се шегуваме и плюеме по него
Въобще много смешно ми става. Но едва ли не това е "пътя към прогреса" на всеки фенбой/гърл. Започваш с едно аниме, което те е изкефило на макс, гледаш друго след него, което ти харесва още повече, гледаш трето което направо размазва второто докато накрая започнеш да гледаш все повече и повече(стигнал си тоталната зарибявка)и идва момент, в който си казваш "По дяволите, не всичко се ограничава до 1 аниме, то имало и още по-добри от "най-добрите""
Винаги ще има по-добри анимета и винаги ще се намери някое, което да ти е по-любимо от най-любимото.
И съвсем нормално е фенбойчетата да са упорити и да не възприемат казаното от анти-фенбойчетата. Аз поне не знам за човек, който да не е бил такъв и да не е действал като сегашните фенбойчета.
Може и да има такива хора, но те едва ли са много.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 10:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Всъщност, трябва да отбележа че автора на темата има забележително дълбока мисъл. Много готини разсъждения, не всеки ден срещам нещо подобно. Наистина бая задълбава в проблема. А ето го и моето мнение: Да не си фенбой е признак за това че нямаш сърце ! Наистина е много важно да умееш да имаш безпристрастно мнение за нещата около теб, обаче ако няма нещо което да обичаш сляпо, ти не си човешко същество
Аз съм diehard fanboy на Juventus, Play Station, анимето One Peace, мангата GTO, филма Space Jam и Рени. Нищо и никой на тоя свят не може да ме убеди че не са The Best и е безмислено да се опитва :Р
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 12:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Там... аз се смятам за умерен фенбой. Не, наистина - гледам основно анимета, които не надминават 26 еп. и нямат 5 000 000 фенове из целия свят, защото са лицензирани в 10 държави... не знам защо, не съм ги подбирал, просто винаги става така, че аниметата от този тип не са ми по вкуса...
Въобще не ми пука, че хората не гледат моите любими анимета, здраве да е. На невежите хляб не тикам в устата - да си мислят сами.
От друга страна, се дразня, когато някакво диво фенбойче ми обяснява как някакъв си леймърски шинигами Айзен-чама ще може да направи нещо на моя стар любимец Кеншин. Абе я... Не, това всъщност си е само към AnimeheroVSanimehero в бой, и то само тези с мечове...
Но все пак, проявявам някакъв разум. Преди месец реших да мина Блийч мангата и анимето, вярно, набързо, но ги минах - макар че пропуснах филър арката. Ениуей, когато започна двубоя ми с Гатс, си дръпнах и изчетох търпеливо половината манга - даже 2/3 стигнах до края на двубоя.
Така че - да, ако не сме фенбойчета, не сме фенове, не гледаме аниме. Просто такова животно като фен, който не е фенбой няма. Важното е да е с мярка и с разум.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 2:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1749.gif) |
HOLO |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 12:46 pm Мнения: 100 Местоположение: Plovdiv - Sofia
|
Цитат: Така че - да, ако не сме фенбойчета, не сме фенове, не гледаме аниме. Просто такова животно като фен, който не е фенбой няма. Важното е да е с мярка и с разум.
Аз ХАРЕСВАМ аниме, но дали съм фен ? Да, имам си любими творби, изградил съм си предпочитания, но изобщо няма да тръгна да "намилам" на кякого колко е добро е дадено аниме. Нетрябва да се твърди, че ТОВА е най-доброто, зощото в крайна сметка всичко опира до личните ни вкусове. Ако ти харесва Наруто, ок. Изгледай HxH и ТОГАВА реши, кое е по-добро и ЗАЩО.
А може би фенбойщината ще се уталожи с годините.
/ или не ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) /
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|