|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 7:10 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Явно вече май се разбра кой ще е главния опонент на Luffy в този арк . Бая се шокирах като видях мутрата на Bartholemew Kuma, докато май другите ще трябва да се справят със Oz
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 11:13 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Само веднъж май сме виждали повече от един шичибукай на куп. Мда, як чаптър Оз обаче нещо ме дразни. Не ме кефи нещо толкова тъпо, огромно. причиняващо маса разрушения и затрудняващо до известна степен СХ. Мория няма ли да види, че ако не освободи сянката на Лъфи ще остане без кораб .
Кума...мисля си, че няма да го видим в действие, но пък дали ще ни съобщи кой наследява Крокодайл?
П.С. spiralkinda, чистито модераторско място
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 3:37 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Nocturno написа: Кума...мисля си, че няма да го видим в действие, но пък дали ще ни съобщи кой наследява Крокодайл?
Това ще е интересно.Обаче Робин как ги затапи всичките,направо ме уби.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 8:08 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Да бе, като изръси 'срам ме е' направо и аз избих такава физьономия
Кума, ако ще бачка, може да е в наша изгода. Демек - да пребие Оз ;]] Отива да види Мория, той блее, Оз го напада погрешка, Кума го пребива набързо, съобщава на Мория за кво иде реч, Мория е шокиран, идва Луфи и тръгва да бие Мория, а в последствие и Кума щото това е Луфи все пак , но той не е заинтересован, щото не е дошъл за това и си се оттегля към острова на русалките, където е неговия шеф - пъпет мастъра ;DD
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 1:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ТЕ построиха Giant Robot Warrior "Giant Warrior" , но лявата ръка я хвана срам и всичко отиде по дяволите хахха
След това ТE двамата построиха за секунди стълба за да направят някакъв комбо удар .Определено SH имат бая свободно време за да мислят чудати трикове(като пирамидка от мажоретки са ). Представям си Luffy, какъв ли е играл във робо война? Nocturno, благодаря ти за честитките
EDIT- мдааам 473ти чаптър го изчетохме, определено май Кума-та ще се явява като вестоносец на тъжни новини за Луфи. Явно Ace е направил нещо добро за Bartholemew и той е решил да върне жеста катo този път не скочи на Luffy на бой, а и да му каже, че батко му е пребит/пленен(а защо не и убит ) от чернобрадия. Представям си като научи Luffy как ще откачи и набързо ще сложи точка на целия арк Oz и Moria ще бъдат попилени за отрицателно време (то в края на чаптара казаха, че времето почти изтича...) . Интересно ми е тази техника, която показа мечока, да не би да е ял някакъв плод чрез, който умее да се телепортира себе си и други предмети(горката Перона, намери на кой да се прави на мъж) А бе щом пощади Нами, значи не е дошъл със лоши намерения
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 11:29 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Нечовешките зли физьономииии ааааааааа
Това на страна, ако Луфи верно научи за евентуална смърт на брат си... =/ Не си го представям... Да речеммм, Мория умира, Оз полита, островния кораб става на трески... ами наште ??? ;/// Последния път когато видяхме Луфи в real berserk форма май беше при пребиването на Кроки, а тогава може да се каже, че мотивът му не бе толкова сериозен...
Оф, не ми се мисли по тоя въпрос. Иначе да, ония гигнат 100% има способност за телепорт и/или за спиране на времето, което е по-гадния вариант, а оная бъзла в момента е на хавайте :-0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 07, 2007 3:37 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Най-ядосан сме го виждали когато скочи върху капитана на Black Cat Pirates и почна да му преустройва лицето с една канара Но дори и тогава беше само леко разгневен, също и когато счупи меча на Арлонг беше ядосан, когато счупи двете сгради, други случай не се сещам. Но никога не сме ги виждали дори и наполовина толкова ядосан колкото би бил от подобна новина.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 08, 2007 6:40 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
PA3YM доста добра и обоснована теория, но все пак ми е интересно защо пощади в този случай Нами, просто за него тя е незначителна. Все пак не би и простил нали е SH и за секунда ще се разправи с нея. Верно и аз не вярвам чернобрадия да е убил Ейс, а просто ще го използва като "покана" за Шичибукай Сега определено Луфи ще има амбиция да смачка правителството + лакеите им. Очаквам и татето да се появи най-сетне и да спаси този път другото си дете...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 3:56 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
дам - дано Ейс да е само пленен... а това ще рече че трябва да се спасява но дали ще го държат в Мариехоя при Световното правителство - по-скоро ще го пратят в Импел Даун...
Строухатс скоро се надявам да тръгват към Мермейд Острова, който нали е под водата... странно ще е как девил фрут юзъри ще слизат под водата, но начина който има там би им помогнал да отидат и до Импел Даун, който нали пак е под водата дори може и подводен шорткът да има
обаче географията на Грандо Лайн все още не спира да ме изумява голямата битка където Луфи би се бил рамо до рамо с баща си и/или Шанкс предполагам ще стане в Мариехоя - а тя нали се намира на Редлайн на входа за Новия свят - втората половина от Грандо Лайн >.< обърквация голяма
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 7:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И аз все си мисля, че ще има Имел Даун Арк, просто като разказваха за Робин и Лобито споменаха и за затвора пълен със най-закоравелите пирати и престъпници. Като нищо ще има Luffy да измъква Ace (anime Prison Break aaaa )
TheNightmare написа: Ами ако Кума идва с новината,че Ейс е победил Чернобрадия и в момента е най-подходящата смяна на Крокодил ...малко вероятно,но все пак това е One Piece... Като се има в предвид, че Ace не знаем дори дали е жив мен още по-малко ме съмнява
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 2:28 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Мисля че Лъффи въобще няма да покаже че е ядосан. Ще нахлупи шапката по-надолу за да не му се види изражението на лицето, ще каже че такъв си е живота на пиратите, изпълнен с опасности, и ще се обърне да си ходят.
и ще ги видим на една двойна страница всички в гръб как си тръгват а на хоризонта изгряващото слънце
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 7:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 9:54 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|