|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: h Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 7:10 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
houseboss написа: 8 Април 2008г. тогава ли 6а излене филма по нета........м то ще ми омръзне да чакам
Всички филми излизат през такъв период със съб. Виж кога излезна Memories of Nobody.
Просто тогава излиза на DVD и тогава го събват. Напълно нормално е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 10:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
По-скоро си утопист отколкото мечтател, погледни първото мнение от тази страница...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 11:02 pm |
Ralcheto |
|
|
|
Super Saiyan Goku написа: OH SHIT!!!Има нова реклама на филма и повярвайте ми ITS NOT PRETTY. http://www.zazz.bg/play:f947598c
ммм нещу заглавието не ми харесва
Моля ви повече не споменавайте дати кога ще излиза..че сърцето ме заболява
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 12:28 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Ralcheto написа: Super Saiyan Goku написа: OH SHIT!!!Има нова реклама на филма и повярвайте ми ITS NOT PRETTY. http://www.zazz.bg/play:f947598cммм нещу заглавието не ми харесва Моля ви повече не споменавайте дати кога ще излиза..че сърцето ме заболява
Когато Наруто умре аз ще стана трамвай Изглежда обещаващо в всеки случай Ще компенсира охлювата скорост на сериите
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|