Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 10:15 pm 
Аватар

Т'ва Бякугана залага на тайджутсуто , шарингана на генджутсуто и тия очи на Пейн сигурно ще има връзка яко с нинджутсуто или всичко общо..
Незнам , предполагам :) Интересна битка ще е Наруто с много опашки и Саске с проклятието на Орочимари срещу Пейн :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 10:40 pm 
Аватар

Чаптъра много ме накефи,получихме доста полезно инфо за Пейн(Нагато). :)

Аз мисля че предишното тяло което изпозваше Пейн е тялото на Яхико,мисля че Пейн може да е създал техника с която може да върне душата на Яхико в тялото му и да го съживи,но за това му трябва много голямо количество чакра и за това събира всички опашати гадини за да използва силата им.

Заглавие: j
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 10:46 pm 
Аватар

каквото и да се говори за Doujutsu-то на Пеин Шарингана си остава наи силното Doujutsu и може силата ба Пеин да не е в това а някоя др. област н.п. Ninjutsu Taijutsu незнам но това jutsu няма да е по силно от Шаринган ас съм 100 % сигорен а пък тоя дето го дадоха в началото с затъмнения фон и с очите на пеин някои ако ми каже кои е ще е многк хуаво

Заглавие: Re: j
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 10:50 pm 
Аватар

houseboss написа:
каквото и да се говори за Doujutsu-то на Пеин Шарингана си остава наи силното Doujutsu и може силата ба Пеин да не е в това а някоя др. област н.п. Ninjutsu Taijutsu незнам но това jutsu няма да е по силно от Шаринган ас съм 100 % сигорен а пък тоя дето го дадоха в началото с затъмнения фон и с очите на пеин някои ако ми каже кои е ще е многк хуаво

да и аз сьм на мнението че sharingana е по силен все пак мадара им е лидер а и той си каза че тепьрва предстои да се покаже истинската му сила..а тоя в тьмното то си го пише че е сьздателя на whole ninja world ама за име не се знае :roll: чудно ми е Джирария че има 2 варианта да го пребият и да не го убият щот им е бил учител,а другият да му теглят една ..после ще е интересно какво ще стане като наруто разбере :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 11:06 pm 
Аватар

Мен пък ми е интересно да видя защо са станали така и изобщо защо са се присъединили към Акатски. А също така какво само отлагат битката на Саске и Итачи...тва е което най-много искам да видя :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 11:10 pm 
Аватар

Абе мен ме интересува сега каде е ямато но урочи щото от легендите знам че е загубил единствено от кубито и също искам да знам какво точно се е случило джираия като се е махнал сигорно ханзо е киллнал оня русия дето явно знае водни джутсота.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 11:15 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Damn!Защо това ямато но урочи ми е познато толко много?Да са го споменавали в мангата?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 11:34 pm 
Аватар

да си гледал Shaman King? :P

според мен пък Rin'nengan ще се окаже по-силен от Шаринган
това не прави Мадара автоматично по-слаб от Пейн

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2007 11:42 pm 
Аватар

Цитат:
това не прави Мадара автоматично по-слаб от Пейн

Именно! Ако Пейн беше по-силен, той щеше да е лидер на Акатски, а не Тоби! :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 12:36 am 
Аватар

Според мен Ренненган-а /или както се пише там/ е МНОГО ама много по-силен от Шаринган...Незнам какво ви кара да мислите, че ако Пейн не изпълнява, Тоби ще му срита задника от бой :roll: Може да има и друго...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 1:02 am 
Аватар

Joy написа:
Според мен Ренненган-а /или както се пише там/ е МНОГО ама много по-силен от Шаринган...Незнам какво ви кара да мислите, че ако Пейн не изпълнява, Тоби ще му срита задника от бой :roll: Може да има и друго...

Ми Мадара е бил много велик и силен.Ако наистина той е в тялото на Тоби (Обито) .. то какв му пречи да контролира и Пейн... ъъъ.. започвам да изпляквам..дззз..говора измишльотини :lol: :drop:

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 1:50 am 
Аватар

Не, спокойно смислено е :lol: но може да има и друго :o Може да са се споразумяли.Всеки с целите си.Както казаха Пейн да върне приятеля си /примерно в това не съм сигурна/, а Тоби да...завладее/унищожи света :o :lol: просто класика в картуунките.Както и да е, та всеки да използва другия.Може и Пейн да е много импулсивен /Наруто номер 2/ и Тоби да е поел Акатскуки понеже е егати мозъка 8)
Егати и простащините дет ги пиша :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 7:24 am 
Аватар

това че си създател на нинджа клановете (основоположник май е по-точната дума) не значи , че според сегашните им критерии той е силен нинджа ... е поне не автоматично

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 11:49 am 
Аватар

Ей така в края на нищото в мангата се появява най-силният, създателят на всичко, за който не се е споменавало нищичко преди ..
блях .. боза!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 12:22 pm 
Аватар

Joy написа:
Не, спокойно смислено е :lol: но може да има и друго :o Може да са се споразумяли.Всеки с целите си.Както казаха Пейн да върне приятеля си /примерно в това не съм сигурна/, а Тоби да...завладее/унищожи света :o :lol: просто класика в картуунките.Както и да е, та всеки да използва другия.Може и Пейн да е много импулсивен /Наруто номер 2/ и Тоби да е поел Акатскуки понеже е егати мозъка 8)
Егати и простащините дет ги пиша :lol:

И аз мисля че има някаква договорка между Пейн и Тоби(Мадара).Обединили са си силите за да си овеличат шанса да постигнат целите си.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]