Няма да коментирам наградите на публиката, така че почвам направо с Judge's choice-овете...
Екшън - В топ 2 трябваше да е и Souls of the Night, определено беше много по-добре от I'M THE ONE, VEGETA. Няма да е зле да чуя що съдиите са го резнали така. Това беше определено най-оспорваната категория, и се радвам че Бобстър я спечели.
Драма - Мм, тук останах много разочарован. Не ми хареса нито едно видео (без моите ест

). Това лили не го знам ко прави на 3то място - беше 100% random сцени и copy/paste FX и липсваше сюжет. Чесно да кажа бях съпупер учуден (по-скоро разочарован) като видях победителя. На листчетата му дадох 2/5

Синхрона беше минимален, ефекти имаше точно 3 - флашове, блър и кръвта, а нещо като концепция или история напълно отсъстваше. На това видео мястото му е в категория екшън. Сори Коста, нищо лично. Възпирам се да коментирам моите клипове, но Един Приятел можеше да намери място в топ 3. За него глаувах с 3/5

(btw Biowolf ли го е правил

)
Фън - Дойдох, видях, победих. Fail на категорията поради липса на конкуренция.
Трейлър - Тук съм съгласен с решенията. Seen It - пърна доминация.
Концепцияата - Тука също няма какво да споря.
Ефекти - Не се оплаквам, аз сигурно бих се подвуумил със Souls of the Night
Техникал - Боб определено имаше най-добрия синхрон, но от чисто техническа гледна точка видеото не беше чак толкова добро - качеството на картината не беше от най-добрите които съм виждал (в никакъв случай не казвам лошо), x264 принципно не се разбира много с *.avi, а sound-a беше uncompressed
Липсинк - Мда, така си е
Judge's Choice - Тука си е ваше решение, аз бих дал тази категория на Souls of the Night (да, признавам, беше ми фаворит в екшъна)
Имам и едно въпросче за Best of Show - от какво се дефинира тази категория