|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ ^ Dragonaut: The Resonance ^ ~ (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 11:44 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Dragonaut:The Resonance![Изображение](http://img3.pcgames.com.cn/pcgames/0705/24/896095_pcgames0524dargon008_thumb.jpg) Тип : TV Series Брой епизоди : ? Година : 04.10.2007 до ? Жанрове : Романс, Сай-фай,Super powers Резюме : Това трябва да е най-щастливият ден за Джин - той и семейството му ще пътуват с най-новият самолет..Но машината е ударена от три метеорита ..идващи от странна планета...При катастрофа оцелява само той,спасен от странно розовокосо момиче... Opening Theme : "Рerfect blue" by ATSUMI Ending Theme : "Rain Of Love" by Yukari Fukui ---------------- Излезнал е първи епизод RAW можете да погледнете за какво става въпрос ето тукИ можете да свалите RAW-а ето от тукза сега няма превеждаща група/вчера е излезнал 1-ви епизод/ ---- Анимето изглежда интересно..появяват се някакви космически кораби в опънинга... арта е приятен ,музиката също.. в анимето има разни чудовища и съответно хора с абилитита...Така че ще се следи
Последна промяна crazy_little_crow на Пет Окт 05, 2007 11:47 am, променена общо 2 пъти
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 1:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1549.png) |
HellScream |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 11:39 pm Мнения: 198 Местоположение: Moнтана
|
Засега изгледах само първи епизод и мисля,че анимето
ще е един от хитовите сериали тази есен..
Има и хубави герой,абе просто мога да кажа че си заслужава да се
гледа ... поне за сега
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Аааа тука имам чувстото, че са си правили контест за най-големи boobs
иначе като за първи епизод си е обещаващо... предполагам, че във втори ще има малко повече обяснения за тия дракони и всичките други работи xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 6:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Имам чувството че ще е голямо разочарование ако съдя по превюто на 2ри епизод. Ечито не ми е сила...
Иначе 1ви епизод беше ззарибяващ но това смътно чувство на тревога
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Moon написа: Аааа тука имам чувстото, че са си правили контест за най-големи boobs
току що успя да ме зарибиш по това аниме ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
След Ghost Hound това най-много го очаквах (е, освен Haruhi & Shana ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) , дано да не го развалят, първи епизод ми хареса.
LINK
Последна промяна Pres на Нед Окт 07, 2007 4:09 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 6:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Belgarion написа: Moon написа: Аааа тука имам чувстото, че са си правили контест за най-големи boobs току що успя да ме зарибиш по това аниме ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
знаех си
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 8:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Moon написа: Аааа тука имам чувстото, че са си правили контест за най-големи boobs ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Попрекалили са с пищната гръд на някои персонажи
Първия епизод е твърде объркан ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Дано по-бързо да разяснят за тея дракони и тем подобни същества
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 1:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Чаках го доста, но 1ви еп някак си не ми хареса като развитие на сюжета. Колкото и ечи да е доста ме дразнят няколко персонажа които са ги пресилили до голяма степен. Надявам се 2ри еп да се върти малко повече около главния герой(и)... Доста разпръснати по логичен път бяха сцените... Деа знам - ще видим как ще се развие по-нататък. Арта иначе ми хареса.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 9:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
angel_of_darkness написа: моменти ми напомня код Гиас? Едит: ЕД много ми прилича на ЕД на Darker Than Black на High and Mighty colot (демек втория)
Освен че се развива в бъдещето и има някакви странни машини,а и връзката между главния герой и приятеля му по нищо не прилича на Geass (това са доста прилики всъщноост ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
А и на мен ми напомня ендинга на този на DTB
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 9:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ryoka__ написа: Освен че се развива в бъдещето и има някакви странни машини,а и връзката между главния герой и приятеля му по нищо не прилича на Geass (това са доста прилики всъщноост ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
E забравяш неизвестното момиче дошло не знам си от къде, със някакви супер сили и се лепва на главния гярой. Макар че в това отношение ми прилича на gin-iro повече и за това ме е страх да не го развалят.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|