|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 1:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Значи към двата последни поста, че иначе ще стане страшно много цитиране.
Лори, ето ти програмата
TRC:
10/03 - Chapter 168
10/10 - no chapter
10/17 - Chapter 169
Наистина няма нов чаптър другата седмица, чети си там Холик.
След това-
Denkira написа: Щом наистина не е имал предвид Сакура да се разделя така какво е трябвало да стане с нея, наистина ли е трябвало да отиде в съня заедно с Шаоран...къде е казано това и аз пак ли съм пропуснала? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Казано е в баш началото на мангата. Не помниш ли, че там са Сакура и Шаоран точно в тюба /избягвам да го наричам тубата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) / и се гледат от двете страни на стъкло. Предполагам, че това е бъдещето по плавете на ФУР.
Хех, мнението ми за героите, т.е. това, което каза за Фай/Юи, Шаоран и Куро-сама е напълно като твоето, но това е нормално предполагам
Офтопик: В момента май тече кампания "зариби Вики по Тсубаса". За сега съм успяла две (Denkira, LittleVillain запознайте се :Р). И не само Викита, но и други жертви охохо.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 6:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Denkira и Kimeera, добре сте дошли, то колкото повече, толкова по-добре ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , ама толкова много фенгърли, к'во ША ви правя - от единия форум ме хвърлят в едни филми, тука Haruka ме хвърля в други ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Whatever ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) , мисля, че е време да го измислим тоя край, че ми избиват вече нервни тикове
Така тъй като това го пиша в много напрегната обстановка, възможно е мисълта ми да е прекъсната, така че критики всякакви приемам
Такааа, обратно към темата. Всъщност нещата са толкова много, че не знам откъде да почна.
Добре, първо поправка: онова, дето казах за FMA е неуместно, по-скоро историята добива "X"-like привкус - битката между Dragons of Heaven и Dragons of Earth, бъдещето на Земята и etc. - съответно съревнованието между Clоw и FWR. За Yuuko-san не съм много убеден, че тя е съгласна с методите на Clоw, но определено не иска планът на FWR да се сбъдне, който между другото може би е някакъв еквивалент на визията за бъдещето на Dragons of Earth в "X". (\~\) Между другото си припомних разговора между Clоw и CCS!Sakura - ами останах с впечатлението, че Claw не е много честен със CCS!Sakura, не беше справедлив. (*~*) Друго любопитно нещо: явно има и други хора, които не са съгласни с представите на FWR за бъдещето. (\~\) Което би било нормално, след като осъществяването на подобен тип план (какъвто е на FWR) би коствало тяхното собствено бъдеще, duh?!
R!Syaoran пуска някакви много странни погледи (\_\).
Има нещо, което прочетох от другия форум: има една фенгърла, CuteSherry, която освен че прави доста добри wallpaper-и, има и доста добри теории; таааа, въпросната мома, вчера пусна "бомбата", че Syaoran и Watanuki имат онова-дето-не-обичам-да-се-казва-за-Kurogane-и-Fai-relationship. Честно казано, тогава една не хванах инфаркт, защото се връзваше - "meet precious person to me"-нещото си, lovely looking eyes и etc. (О_o) После ми припомниха, че TRC-то излиза в Shounen Magazine и донякъде се успокоих. Другото, което е странно, е шокирания поглед на Syaoran, когато Watanuki му каза, че е говорил със Sakura.??????? И може би защото R!Syaoran е наясно, какво става, затова е и малко "пасивен", тъй като се страхува да не промени бъдещето. Ако е така, то тогава го оправдавам.
За Watanuki имам друга теория: сигурно сте гледали продукцията на Hallmark "The Monkey King" - в края на филма, когато "Професорът" почина и накрая се ПРЕРОДИ; ТАКА по принцип философиите в "онзи" район се мешат доста, така че можем да предположим, че нещо такова ще се случи и с Watanuki - имаше теории, че не е задължително той да почине физически, а просто да се "загуби"; цялата ми идея, около "прераждането" е => "пътуване" от "СТАРОТО АЗ" до "НОВОТО АЗ", като последното е по-мъдро, по-силно и etc. Някакси не мога да си избия от главата, че Watanuki напомня на Clоw (*~*) Затова ли R!Syaoran каза, че "we are closer than anyone" ? (*~*) Или може би Watanuki е нещо като "представител" или "защитник" на своя свят и има възможност да се прероди в някой, който не трябва (?_?)
Относно мистиката около това, кой би трябвало да остане със Sakura, припомням - FWR имаше идеята да направи Kurogane свой лакей, затова се връзва -> C!Syaoran си търчи където си ще, Fai убива R!Syaoran, Fai умира от проклятията и накрая остава слугата-Kurogane, който ще му поднесе принцесата на тепсия. НО Yuuko-chan го изпревари и нещата лекинко се промениха, но FWR така или иначе му беше все едно.
Колкото до "TEH_MOTHER"-комплекс на CLAMP - аз като Фърл Феминист не мога да го разбера това нещо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Значи всички майки при CLAMP мрът ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) - майките на Kamui, Fuuma, CCS!Sakura, да не говорим, че в другите им творби те въобще липсват. Май CLAMP не обичат много, много да изобразяват жената като "МАЙКАТА", което мисля, че е донякъде обяснимо. Въобще CLAMP са скарани с роднинските връзки въобще.
Оффф, стига толкова, че не издържам повече
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 9:50 pm |
Haruka |
|
|
Хъм, този път не мога да избегна цитирането.
Йош *запретва ръкави...на тениската*
Darkprince написа: ама толкова много фенгърли, к'во ША ви правя - от единия форум ме хвърлят в едни филми, тука Haruka ме хвърля в други ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Ахаха, няма спасение. Като гледам и Саян както не е писал напоследък, оставаш даже без емоциолана подкрепа. Darkprince написа: ...въпросната мома, вчера пусна "бомбата", че Syaoran и Watanuki имат онова-дето-не-обичам-да-се-казва-за-Kurogane-и-Fai-relationship. Честно казано, тогава една не хванах инфаркт, защото се връзваше - "meet precious person to me"-нещото си, lovely looking eyes и etc. (О_o) Наистина, това става като човек чете твърде много постове на фенгърли :Р. Darkprince написа: После ми припомниха, че TRC-то излиза в Shounen Magazine и донякъде се успокоих Ахах ама ти не се притеснявай, на Кламп това не им пречи :Р Таа.. По-съгласна съм с това, че Уатануки някак прилича на Клоу. Не, по-точно на друг ми прилича и това го забелязах в една сигнатура. Ако Ерол от ККС беше пораснал, може би много щеше да прилича по външност на Уатануки. А Ерол е нещо като прероден Клоу, макар че както той каза, в същото време и не е. Darkprince написа: Относно мистиката около това, кой би трябвало да остане със Sakura, припомням - FWR имаше идеята да направи Kurogane свой лакей, затова се връзва -> C!Syaoran си търчи където си ще, Fai убива R!Syaoran, Fai умира от проклятията и накрая остава слугата-Kurogane, който ще му поднесе принцесата на тепсия. НО Yuuko-chan го изпревари и нещата лекинко се промениха, но FWR така или иначе му беше все едно. Много хубаво, ама ФУР май въобще не е искал и двамата Шаорановци да обикалят за перата. Първо Шаоран дава око на клони и го пуска, извън плановете. После Xing Huo освобождава истинския, извън плановете. Така че ми се струва, че доста му се обърква тази идея. Май оригинално е искал да пусне само клони, а Шаоран не знам за какво му е бил..Или може би си го е отглеждал, за да го пусне после в тюба със Сакура.. Ъъъ..нещо мислех, ама ме разсейват и забравих -.- Darkprince написа: Май CLAMP не обичат много, много да изобразяват жената като "МАЙКАТА", което мисля, че е донякъде обяснимо. Въобще CLAMP са скарани с роднинските връзки въобще. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Никоя от тях няма деца, нали?
Иначе тъкмо се сетих за една потенциална майка- Xing Huo, или по-точно оригиналът й. Има китайско име /май значеше звезда/ и е привързана към Шаоран. Даже и да не е негова майка, може да е примерно на Уатануки. А бащата евентуално Клоу, защото ФУР беше много хладен като я уби. Може евентуално той да и е бил хвърлил поглед, пък тя с Клоу..омг
Искам и Юко да е нечия майка...
А сега се сетих и за Надешко. Дали няма да се появи от някъде?
Лелее тоя пост го пиша от час, има си граница на това колко неща може да прави човек наведнъж О.о
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 12:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15312.jpg) |
Denkira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Деси май ние сме виновни, че си го писала толкова дълго, за което се извинявам
Та така...първо, Лори, само 1 седмица без чаптър, не са две
Колкото до това за фенгърлите, така е, ние сме навсякъде (Фай-самааа ). А що се отнася до Уатануки и Шаоран...наистина нищо не им пречи Макар че сериозно казано, силно се съмнявам да е така.
Колкото до предполагаемите роднински връзки най-много проценти достоверност давам на идеята за Clow и Юко...от отдавна имам такова предчувствие...а тъй като нз много за Клоу я ме просветлете, той може да се преражда така ли? Значи има шанс да е жив някъде сега? А защо си мисля, че това е същия Клоу, бащата на Сакура?
Darkprince написа: И може би защото R!Syaoran е наясно, какво става, затова е и малко "пасивен", тъй като се страхува да не промени бъдещето. Ако е така, то тогава го оправдавам.
Сега като се замисля има вероятност да вижда бъдещето, но защо тогава и клони не го вижда? А това ме навежда и на друга теория, че щом Сакура вижда бъдещето, а както видяхме това е най-вече способност на Рийд нали? Което може да потвърди горе-долу идеята ми, че Сакура е дъщеря на Клоу. А може и да говоря глупости
Да се върнем на така любимите ми планове на ФУР. Значи защо да е искал Куро-сама да му е лакей? Нали Ашура каза, че Фай е "пионката" на ФУР, а Курогане на Юко. Макар че от друга страна ФУР е планирал и Куро-сама за пътуването нали уби майка му....но за какво му е бил и той там нз. Фай е трябвало да убие май Шаоран и Курогане и себе си, не беше ли така? И тогава всъщност му остават клони и Сакура, което май го устройва перфектно, защото в тюба на Сакура не и трябва защита май...но обобщено казано по мое мнение му объркаха плановете като останаха живи и тялото на Сакура е с тях. Интересно ми е бтв и какви цени са платили особено Томойо. Та сега май стига толкова, че ме заболя главата вече
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 8:49 am |
Haruka |
|
|
За Клоу и Юко си е стара история. То кой не мисли, че е имало нещо между тях. Един от редките моменти, в които Юко си промени обичайното изражение на лицето беше когато си спомни за Клоу.
Не знам за шанс той да е жив. Ако беше надали щеше да се появи на Сакура в сън /сън беше, а не привидение, нали?/. А то попринцип е казано, че Е нейн баща, но това не го доказва. Клоу може да вижда в бъдещето, но и ФУР може, така че това е отличителна черта на Рийд и по-скоро може да значи, че Сакура е от тях.
Шаоран сам си го призна, че е наясно, но не може да каже и за първи път май осъзнах, че той знае всичко, а си мълчи през цялото време О.о. И доколкото си спомням спомена нещо, че ако Сакура каже, всичко ще е наред. Т.е. един вид, че едва ли не леко й се сърди за отношението, но знае причината за него и е достатъчно само тя да си признае и всичко ще е наред. Нз, не го схванах много.
Виж защо ФУР е искал Сакура да има точно трима придружителя, нямам идея. Може да няма скрит смисъл, а просто да смята, че ни повече, ни по-малко са й достатъчни. По теорията на ФУР не излизаше ли, че Юи трябваше да убие Шаоран, после Юи да умре в Селер и да остане Курогане със Сакура? Абе не знам вече какво си мисли този човек..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 3:34 pm |
Darkprince |
|
|
Haruka написа: Хъм, този път не мога да избегна цитирането. Йош *запретва ръкави...на тениската* Girl, you really need a hobby, you know ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Haruka написа: Наистина, това става като човек чете твърде много постове на фенгърли :Р. Ами така е като синтаксисът в английския съква и трябва да да чета коментарите на фенгърлите за малко разяснение, you know ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Haruka написа: Ахах ама ти не се притеснявай, на Кламп това не им пречи :Р Хехе, аз ВЪОБЩЕ не се съмнявам в тях ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Haruka написа: Ахаха, няма спасение. Като гледам и Саян както не е писал напоследък, оставаш даже без емоциолана подкрепа. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
TCHE! И сам воинът е воин. WHO the h3ck do you think am I? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И BTW аз вярвам в Sayan, не защото той вярва в себе си, а защото той вярва в другите, които вярват в него .:victory pose: (сега доколко е вярно, това е друг въпрос, важното е, че свучи cool) /а, може би просто сме го отчаяли и затова да не се мярка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ; BTW постоянно нещо ме гложди от вътре, че Sayan знае нещо повече от нас (*~*)/
И ако може да се върна към темата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) - така първо Sakura беше откачила след събитията в Acid Tokyo, така че нормално е да се затвори вътре в себе си, опитвайки се да се справи с болката сама. А R!Syaoran вместо да каже: "Чшш, булка, виШ сЯ, разбирам, че ти е трудно, но .... и etc.", stuff like that, наш момък си мълчи и после бил обиден. Не е задължително да и каже всичко, щом се опасява, че бъдещето ще се промени. Между другото CCS!Syaoran също не беше много словоохотлив, когато ставаше въпрос за CCS!Sakura, но това е друго нещо. (\_\)
Така, за плановете на FWR: когато Tomoyo спаси Kurogane, на Fei му е било все едно, защото "раздвояването" на Sakura, освобождаването на Syaoran стават по-късно
Онова за Eriol (*~*). Възможно е да си е загубил паметта след катастрофата, ама пак.......не ми се струва, че е така. Haruka, ама 'ич не помагаш да знаЙш.
За Clow и Yuuko: каквото и да е имало, можем само да гадаем. Ако Clow и е вързал тенекия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , нормално е да го нарича "four-eyed monster". Между другото Clow си е перманентно "несъществуващ"
Така онова за "майките" да го пропуснем, че може да стане мазало.
Друго интересно нещо, което прочетох днес е: силата на Watanuki да пътува из "dreams" (думата е много снийки, затова ще я пиша така) -> може да промени реалността, което > от опитите на FWR да измени бъдещето "физически". (>_>)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Зззззззззз Между Клоу и Юууко-чин♥ за повече от брат-сестра не искам и да виждам в погледите ви, хентайтачи.... ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Мда, добре дошли Вики-та (?), винаги е добре да има Вики наоколо...
Оф малко загубих тренинг, ма... айде... няма да обсъждам всичко, че е леко ТВЪРДЕ много.. ~_~' Сяоран и Уатануки, вероятно са едно и също уникално създание(неповтарящо се из световете). И двамата могат да пътуват в сънища и сто пъти се повтори, че са близки. Вероятно Уатануки е бил създаден от Клоу. Както и Сакура и Шаоран... Малко ще е тъпа следната тризначна теория, тъй че може да я изпуснете но... - тризнаци? Възможно е 3мцата да са създадени и разпратени като различни варианти за "спасение на бъдещето"... Тъй като знаем, че Клоу е > ФУР
Фей Уонг обаче е тъпанар. Вече тотално се обърках, от това кой е искал и не е искал да ходи със Сакура или за крайната му цел изобщо, но изведнъж гледайки млечния път в краката на Юууко малко ми присветна - тоя човек акъл има ли? Ми че нали единствения начин да промениш бъдещето е, някаква непредвидена сила да се намеси и да смени края. Е че като пуска герои с такива сили по световете, не му ли прищраква малко, че на проклетия край, изведнъж зад врата му може да се отвори една черна дупка и онази uber-зла-мацка от света на момиченцето с огледалото и да му резне &$@)*&$ *#&%$&@$. Бати тъпанара, от сърце му го пожелавам... Има толкова мощни сили, с които Уатануки се сприятели... Има толкова мощни сили, на които Сакура помогна... Тоя да не мисли, че просто така ще ги оставят да се гаври с тях ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) I can already see the bite on his neck ^^ ЗЕМИ тоя вампир ^^ ....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 6:12 pm |
Darkprince |
|
|
Sayaaaaan се върнааа. Ураааа
SayanMk написа: Между Клоу и Юууко-чин♥ за повече от брат-сестра не искам и да виждам в погледите ви, хентайтачи.... ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Опа....BUSTED! Както и да е. Между другото от монолога на Yuuko, може да се каже, че между нея и Clow е нямало нищо, просто тя го познава и знае за какво се бори и etc. Имах усещането, че Yuuko не е съгласна, или по-скоро не иска, "децата" да страдат заради вижданията на онези двамата. SayanMk написа: Сяоран и Уатануки, вероятно са едно и също уникално създание(неповтарящо се из световете). И двамата могат да пътуват в сънища и сто пъти се повтори, че са близки. Вероятно Уатануки е бил създаден от Клоу. Както и Сакура и Шаоран...
Еми това почти се припокрива с моята теория, че Watanuki има част от "сърцето" на R!Syaoran. Обаче нали се разбра, че Watanuki е човешко същество (*~*) /144 chap. на xxxHolic/. Ами сега? (?_?)
FWR вярно си е направил сметката без кръчмаря, но нали това му беше идеята - за да активира руините в Clow country, на него му трябваше принцесата. Явно те са някакъв доста мощен артефакт и могат да правят всичко. (*~*)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 10:07 pm |
Haruka |
|
|
Darkprince написа: Sayaaaaan се върнааа. Ураааа ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) х2 Да видим... Първо за Шаоран/Сакура/Уатануки. Първо имам чувството, че много се връзваме на това "ти си човек", което Юко каза на Уатануки. Нормалните хора не прескачат из сънища, не си говорят с духове и не ги виждат и тем подобни работи. Т.е. даже и да е човек е много съмнителен. А и вече не знам дали за Кламп човек означава организъм създаден от двама родителя -.- А и май никога не са казвали, че Шаоран НЕ е човек. Т.е. връзката между тях със сърце или кавото и да е било, е съвсем възможна. Интересното е, че има няколко човека за сега, които са уникални, показвали са няколко пъти, но в различни светове или са споменавали, че могат да пътуват из тях. Имаме Юко, Клоу, ФУР, Уатануки, Сейширо, Юи, Курогане, Сакура, Шаоран, Д-р Кайл и още някои несигурни /не, че тези са напълно сигурни, но е логично/. И какво ги свързва и какво им е уникалното и защо точно те..Ок, да речем, че за някои от тях знаем, но другите остават малко извън цялата картинка и сме се съсредоточили в-у няколко човека, а Кламп имат навика да изненадват с нови или оставени на заден план персонажи. Значи всеки от тези може да се намеси в определен момент. Примерно Кайл, който най-малко ни интересува в момента, но опр има роля, не вярвам да са го лепнали ей така. Малко се отнесох пак.. Послее..за това дали Юко е подкрепяла Клоу и колко се различават техните идеи и тези на ФУР. Значи, мисля, че Юко е подкрепяла Клоу, защото все пак заедно са създали Моконите специално заради тях и кой знае още колко приготовления са направили. Основната идея на Клоу е била да помогне на Сакура-независимо дали като баща или като страничен човек, който иска да постигне нещо от цялата тази работа. А може и Клоу и ФУР да са работили в екип до определен момент, но нещо да се е объркало и ФУР да е тръгнал подир силата за пътуване из светове, защото..никой още не знае защо. Но той иска това и си има причина..Всм не иска да завладява света като послушен лош герой, а търси нещо. SayanMk написа: Възможно е 3мцата да са създадени и разпратени като различни варианти за "спасение на бъдещето"... Това ми харесва като идея, но не точно "съзададени", а по-скоро "пригодени"..Кламп обичат да говорят за бъдеще и това дали то може да бъде променено и по колко възможни начина. SayanMk написа: Между Клоу и Юууко-чин♥ за повече от брат-сестра не искам и да виждам в погледите ви, хентайтачи" Не ревнувай така Юко-сама, Клоу е достатъчно достоен за нея ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А и човек не мисли за брат си както Юко мислеше за Клоу по едно време ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Ноо...Хайде да речем близки хора. Еето..тези може би се водят малко офтопици ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) : Darkprince написа: А R!Syaoran вместо да каже: "Чшш, булка, виШ сЯ, разбирам, че ти е трудно, но .... и etc." О да, представям си това Шаоран да го каже. Мисля, че ще шокира публиката дори повече от отрязването на ръката Darkprince написа: Ами така е като синтаксисът в английския съква и трябва да да чета коментарите на фенгърлите за малко разяснение, you know То английският не е баш виновен, ама сигурно е много трудно да се преведе от японски без да се загуби оригиналият смисъл. Преводите на bwys са най-добри, ама са много назад, за жалост. Darkprince написа: Haruka, ама 'ич не помагаш да знаЙш
Знайш, знайш, ама не се и опитвам :Р
И бтв, Саяне, какво им е хубавото на Викитата, добър късмет ли носят, да знам дали да търся още ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 10:36 pm |
Denkira |
|
|
Деси този абзац е за теб, за да не цитирам. Искаш да кажеш, че може само да е казано, че е нейн баща, а всъщност да не е така и само да я е взел? Може, но тогава защо има способността и тя да вижда в бъдещето? Макар че, както ти каза може да е от Рийд, но не задължително да е дъщеря на Клоу. По-скоро е така.
А и на мен ми се стори, че Шаоран е сърдит на Сакура за нещо и иска тя да му обясни, не толкова да си признае, но и аз не го разбрах много. А той явно наистина всичко знае, а само си мълчи, което междудругото не е лесно.
А за теорията на ФУР, по-точно за плановете му, той как наистина си мисли, че те ще го оставят да прави с тях каквото си иска А не знам дали това е била негова теория, но нали Сакура беше видяла в бъдещето, че след като я убие, Фай убива и другите двама и накрая се самоубива. Със сигурност обаче с оставането на толкова мн живи му объркаха плановете...макар че в момента май не му пука много, нз, той вече наистина ме обърка.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 11:44 pm |
Darkprince |
|
|
От всичко, което Haruka написа, най-много съм съгласен с това. Haruka написа: Послее..за това дали Юко е подкрепяла Клоу и колко се различават техните идеи и тези на ФУР. Значи, мисля, че Юко е подкрепяла Клоу, защото все пак заедно са създали Моконите специално заради тях и кой знае още колко приготовления са направили. Основната идея на Клоу е била да помогне на Сакура-независимо дали като баща или като страничен човек, който иска да постигне нещо от цялата тази работа. А може и Клоу и ФУР да са работили в екип до определен момент, но нещо да се е объркало и ФУР да е тръгнал подир силата за пътуване из светове, защото..никой още не знае защо. Но той иска това и си има причина..Всм не иска да завладява света като послушен лош герой, а търси нещо.
Брей, то в тая твоя главица нямало само фенгърлщина, но и Ъкъл (шегичка )
Така, нека да изясним нещо: когато говорим за виждане на бъдеще, не говорим за гледане на кафе и там подобни, става въпрос dreamgazer или май е по-правилно dreamseer, т.е. чрез "сънищата си" те виждат в бъдещето; сега това е малко по-различно от изпадането в транс, защото него свързвам с опиати ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) В "Х" имаше (сега имената не мога да си спомня, пък ме мързи да търся ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), също и в TRC - FWR, Clow, Sakura...... Интересното при Watanuki e, че той Е В СЪНЯ и може ЕВЕНТУАЛНО ДА ПРОМЕНИ бъдещето чрез него. (O_o). И ОЩЕ нещо: хрумна ми, че и родителите на R!Syaoran също са dreamseer-и, е да, то е почти логично, коееееееееето ме кара да се замиисляяя -> ако случайно приемем, че родителите на R!Syaoran са загинали (на хората понякога им се случват "случки", когато знаят много) + че родителите на Watanuki = можем ли ЕВЕНТУАЛНО да приемем, че те двамата са от едно семейство и са братя (О_о)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 11:51 am |
Haruka |
|
|
Darkprince написа: Брей, то в тая твоя главица нямало само фенгърлщина, но и Ъкъл (шегичка ) Ахах, верно ли има Сега като спомена dreamseer-и, се сетих за нещо от Х. Там имаше 2 такива-Хиното и Каное, които бяха сестри. Хиното можеше директо да вижда бъдещето в сънищата си, а Каное-само да гледа в нейните сънища. Нормално би било ФУР като види, че нещата се объркват, пак да мерне за какво става дума в бъдещето и да си нагласи нещата. Но той не го прави. Ами какво ако той като Каное е можел да види само това, което Клоу е можел->Клоу да е знаел това и да се е самозатрил по някакъв начин, за да попречи на ФУР да стори нещо на Сакура. Малко виси във въздуха тази тероия, но просто ми мина през ума. Нещата за Уатануки, Шаоран и Сакура маалко взеха да ми се нареждат. Значи и тримата са единствените, които могат да променят бъдещето чрез сънищата. Но дали всеки от тях има поотделно силата да "се вмъква" в съня на другите, или Уатануки е обединяващата сила, която позволява всчко това..Е поне той е едиственият, който си ляга да спи човека, пък те го сварват по пижама в съня му..Абе дядото на Доумеки нали и той като Клоу е мъртъв пък също се появява в сънища. /тва пък какво общо имаше и аз не знам/ Denkira написа: А не знам дали това е била негова теория, но нали Сакура беше видяла в бъдещето, че след като я убие, Фай убива и другите двама и накрая се самоубива.
Ами аз честно си признавам, не си дадох труда да разбера какво точно е видяла Сакура в този сън. Останах с впечатлението първо, че искаше да избегне своята смърт от проклятието на Юи, а после, че е искала на избегне смъртта на Шаоран, който щял да тръгне да я защити или нещо такова. Ако се сещаш къде точно беше това и дадеш цитат, ще ми е много лесно ^^.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 1:33 pm |
Darkprince |
|
|
Е, сега вече започваме да говорим на един и същи език
Haruka написа: Ами какво ако той като Каное е можел да види само това, което Клоу е можел->Клоу да е знаел това и да се е самозатрил по някакъв начин, за да попречи на ФУР да стори нещо на Сакура.
И това е много ВЕРОЯТНО да е станало. Но нека спомена и още едно име Kakyō Kuzuki!, който също е dreamseer. И още едно име - Fūma . Значи той ФИЗИЧЕСКИ присъстваше в "сънищата" на Kuzuki. Споменавам всички тези имена, защото дотук двете манги почти се припокриват или по-точно - в TRC се използват елементи от "X", а и не само от там. Това, което искам да кажа е че, взимайки предвид "потенциала" на Watanuki, той е по-страшен дори и от Fūma. (O_o) Можем да кажем, че до този етап момчето е "нестабилно" и има възможност да се "изгуби" в силите си.
Да се върна на Clow - по-скоро се е затрил, за да не може FWR да "вижда" повече в бъдещето.
НО.............
Според думите на Yuuko, двамата са се "надпреварвали" в опитите си да променят бъдещето (O_o). Значи всеки един от двамата се е борил за своята версия и Sakura e просто средство. Нещоооо.... (*~*).
За желанието на FWR предполагам (връщам се и на това ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) , че е нещо свързано със съживяването на някой, макар че това не е много сигурно. Освен разговора с Yui, имаме и още един хинт от анимето - 26 епизод на 1-ви сезон, все пак CLAMP са участвали в сценария му, ноооооооо като се замисля отново май тогава FWR е искал да види колко е голяма силата на Sakura. (--_--).
Между другото започвам да се замислям върху "ТРИЗНАЧИЕТО" на Sayan. Watanuki е би трябвало да загине като малък, R!Syaoran би трябвало - от ръката на Fai и накрая остава само Sakura (*~*).
А за онова, кой би трябвало да загине в съня на Sakura - по време на двубоя R!Syaoran би трябвало да използва голяма част от магическата си сила, активира се проклятието на Fai (все пак то е било предназначено за R!Syaoran), наш Fai изпада в умопомрачение -> изкарва си го на Kurogane ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и etc. (*~*)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 7:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Вече като отварям тая тема си приготвям листче и химикал, заради премислещите маняци наоколо ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Така, карам по точки, вместо да цитирам...
1. Човек. Какво е да си човек? Проблем ли е това, че Шаоран е бил създаден, като Xing? Това не го прави по-малко човек, нито пък двойника му. Както каза Харука-чан, "органично същество" + "енергия" = човек. И в RL е така дори... А и освен, че имат маса еднакви способности които няма да изреждаме пак, така и двамата имат души и наследена сила. В Уатануки е по-голямата духовна сила, а в Шаоран е по-голямата магическа сила...
2. Виждам че Ч.Принц стигна по свой начин до извода за тризнаците. И всъщност да, тризнаци НЕ трябва да са, за да може да има чиста любовна връзка между Шаоран и Сакура накрая, ама... то и да са siblings не е проблем
3. Dreemseer НЕ Е правилно. Dreemgazer <> dreemseer, но какво е различното. Хубаво минахте към Х. Какйо Кузуки, пича, който през съня си влезе в чуждо тяло - това е R!dreemgazer(гейзер насън ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Човек, който освен да ти влезе в съня, може да го употреби, да се възползва от теб, да те обладае, да те... хмммм ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Разбрахте ме..
А dreemseer е човек, който може да види нещата които ще станат, но не може нищо да направи по въпроса, освен да реве и да се депресира
4. Дядото на Доумеки, човек с невеорятни познания и гаранция, ПОНЕ толкова приятели, колкото и Доумеки има, няма просто да изчезне, след като умре я ;]]]] Нормално е, че се появява в съня на Уатануки и го напътства..
5. ФУР, Клоу и Юууко, ЕСТ че са били заедно навремето. Те се познават перфектно, когато на някой му се прецакат нещата, веднага се сещат за другия, няма кой просто да е lol ^^'
Нека не забравяме, че Юууко още в началото си каза, че Ичихара Юууко е фалшиво име ^^", нищо чудно и тя да завършва на Reed ;]]
Въпросът е там, че когато 3мцата са разбрали, че НЯМА КАК да стане, заради неизбежният баланс, на ФУР не му се е харесало и вероятно заради негова глупост е отлетял и Клоу...
6. Fei Wong Reed - мисля, че мечтата му е почти ясна
Нали бе казал "за да върна вече свършен сън" или нещо такова...
Щом е нещо свършено, неизбежно е обвързано със смърт или край на мечта... тоест
а) Връщане на Клоу/или някой друг/ към живота - доооста вероятно, но невъзможно
б) Добиване на безсмъртие. Помеждудругото доста търсеше вампирите все пак ;] Но мисля, че безсмъртие и въобще "смърт" е нещо доста относително, но Клоу е още твърде уплашена мижитурка, че да го разбере....
7. С какво един артефакт може да влияе? Какво толкова са тия руини... надали нещо повече, от завет/ спомен ;]]]
Едва ли имат някаква сила... ако има въобще "нещо" материално, то ще е бележка от сортаа.... нали you do the impossible, and when you finally open the portal, there's a sign.. -"Честито! Вие отворихте портала към знанието... което отключихте сами, за да може да отворите портала ;D bummer, there is no more.... Но погледнете назад и ще видите, че вие вече сте всичко, което сте искали..."
И до тук с коментарите, сега нова тема...
8. Всъщност, защо и как F!Шаоран се промени толкова бързо... защото е куха шлюпка! С даването на дясното си око на F!Шаоран, всъщност до сега през цялото това време, в което е бил затворен, R!Шаоран е направлявал и действал ПРЕЗ онази шлюпка!! Но когато R! е свободен, няма кой да контролира F! и той си действа по default стойностите, които включват "return the feathers" и.... oh well, forgot to imput anything else xD ... Което го прави шлюпка, с някаква душа, която има не-свой натрупан опит и не-свой натрупани спомени..
Но реално, Сакура е ЗЛЕ, че не го осъзнава. Едно е да й е мъчно за F! и каквото се случва с него, но F! който си мисли, че гони е всъщност the R! зад нея
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 8:20 pm |
Denkira |
|
|
Деси, 150ти чаптър е, нали питаше. Сега ще има цитиране...а колко го мразя
Haruka написа: Нормално би било ФУР като види, че нещата се объркват, пак да мерне за какво става дума в бъдещето и да си нагласи нещата. Но той не го прави. Ами какво ако той като Каное е можел да види само това, което Клоу е можел->Клоу да е знаел това и да се е самозатрил по някакъв начин, за да попречи на ФУР да стори нещо на Сакура. Малко виси във въздуха тази тероия, но просто ми мина през ума.
Хич не виси, даже много логична ми се струва на мен. А другия вариант е, че поне аз така го разбирам, че той не гледа на кълбо все пак, за да си мерне бъдещето, когато иска, а може и да си ги е нагласил нещата, откъде знаете. Макар че, теорията да знае това, което Клоу е знаел ми се струва логична. Колкото до желанието му, според мен не е пряко свързано с руините, а по-скоро те са само средство. Не беше ли казала Юко, че имало две цени, за да се изпълни желанието му, едната са спомените от световете, а другата руините? Но не съм много сигурна...
Darkprince написа: За желанието на FWR предполагам (връщам се и на това ) , че е нещо свързано със съживяването на някой, макар че това не е много сигурно.
Съмнявам се честно казано, макар че желанието му със сигурност е нещо голямо, не вярвам да има как да се плати чак толкова висока цена, че да се съживи някой. Също както Юи искаше да съживи Фай, просто бях сигурна, че няма как да стане. За щастие и той го осъзна
SayanMk написа: Но реално, Сакура е ЗЛЕ, че не го осъзнава. Едно е да й е мъчно за F! и каквото се случва с него, но F! който си мисли, че гони е всъщност the R! зад нея
Определено съм съгласна и мен Сакура ме дразнеше с това, но все пак мисля, че скоро ще се осъзнае.
SayanMk написа: б) Добиване на безсмъртие. Помеждудругото доста търсеше вампирите все пак ;] Но мисля, че безсмъртие и въобще "смърт" е нещо доста относително, но Клоу е още твърде уплашена мижитурка, че да го разбере....
Доста вероятно според мен. Бтв напоследък не са споменавали вампирите, но според мен и те ще игрят голяма роля, да не забравяме също и че в Сейширо остана едно перо, което Шаоран не можа да вземе. Мисля, че това ще играе голяма роля. Освен това цената за безсмъртието би трябвало да е голяма така че се връзва.
А сега се сетих нещо, Деси нали ти беше казала, че ще излиза до началото на 2008ма, а после каза още година и половина? Последно? Защото до началото на 2008ма е половин година...по-малко даже.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|