|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Myself; Yourself (Есен 2007) Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 8:14 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Myself; Yourself Жанр: Романс Тип: телевизионно Епизоди: 13 Година: 03.10.2007 Продукция: Инфо: http://anidb.net/a5435
Когато главният ни герой навършва 11, на рожденният му ден се събират всички девойчета, с които той си играе, но за съжаление това е последното им празненства за дълго време, тъй като той трябва да замине. 5 години по-късно. Нашия пич, вече на 16, се връща и му е трудно да разпознае приятелите си, след толкова време, доста неща са се променили и малките момиченца вече са... с 5 години по-големи момиченца (~_~"). За своя злочест, той съвсем не разпознава бъдещото си гадже и изяжда шамарите :] Сега тя му е сърдита и 13 епизода ще се доказва явно :] Kanon~like. Стабилно романсче по мое мнение ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 9:50 pm |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Хареса ми, като за 1 епизод не беше толкова зле, но няма и да го отписвам така това аниме, бе ще си го следя, кефи ме Особенно оня шамар , чак мен ме заболя
Пък и 13 епизода е малко та защо да не го изгледа човек...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 11:05 am |
|
BeceJI7 |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 12:19 am Мнения: 159 Местоположение: Варна
|
Защо толкова прилича на Kanon по дяволите,даже и частта с влака е 1 към 1 :о ,иначе Аои къса с това леко идиотско поведение
И защо даскалицата изжлежда не по-взърастна от тях,това е тайна...
_________________ Някой каза:
...Изглеждаш като Мечо Пух след като е заклал Прасчо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 11:50 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
xkivax написа: thefolenangel написа: Тая есен, само някви романс-чета!@ Не ми изглежда обещаващо :/
Това не, има едно NIhgt Wizard, излезе RAW версията, ма още няма субс за жалост...то изглежда яко...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 11:54 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
evilduke написа: Свиквайте, тепърва ще стават все повече и повече романсите от тоя тип
На тебе да не ти харесват?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 11:58 am |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Ако съм в настроение и ако са направени както трябва (ако са на J.C Staff примерно), да. Това точно не ми хареса. Тая с очилата ми изяжда нервите, а и като цяло анимето е от обикновено по-обикновено, има далеч по-интересни неща в момента...
Последна промяна evilduke на Пет Окт 05, 2007 1:31 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|