Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Как се зарибихте по Анимето?
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 1:21 pm 
Аватар

Айде викам и една такава тема да направя, че "Защо Аниме" взе да мяза на "Как се зарибихте". :D

Айде разказвайте. Как или кой ви зариби?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аз да почвам първи.
Една приятелка от Русия един път ми донесе първите 4ри епизода на Rurouni Kenshin, преди 5 години някаде и взе, че много ми хареса тогава, но малко ми беше странно като го слушах на Японски, даже не странно, а гадно, но историята беше много яка. Проблема беше, че тамън на най-интересното и то взе, че нямам повече епизоди. След няколко месеца ми даде дискове с 2 Анимета - Vandread и Weiss Kreuz и ми казва да избирам, изгледах първите 2 епизода и на 2те Анимета и просто не знаех какво да избера, след дълго размишляване се спрях на Vandread, но тя взе че ми остави и Weiss Kreuz без последните 2 епизода. След като изгледах Vandread направо се влюбих в Анимето, а след това и Weiss Kreuz като изгледах бях свикнал напълно с японското аудио, че чак ми и харесваше. После след няколко месеца намерих AnimeS-Bg теглих тук-таме малко анимета и след 1-2 месеца реших да се регна и във форума и първия ми пост беше "RQ: Rurouni Kenshin 95" никаде неможех да намеря последния епизод и реших да помоля за помощ и тука доста бързо ми помогнаха. :D После се зарибих и във форума да пиша и ето до къде стигнах. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 2:28 pm 
Аватар

Имах едно американско списание(не помня от къде се беше взело :? ) в което имаше статия за InuYasha.Първоначално не му обърнах внимание,но един познат го видя и започва да ми разказва за аниметата...няколко дни по късно (бях готова да умра от скука по това време) реших да вида какво има в Google за аниметата и попаднах на FMP което беше анимто което ме зариби... :) Е това за мен

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 2:40 pm 
Аватар

преди като даваха по бтв ю ги о, краляна шаманите и някакво шинзо и после по нова сейлър мун и така лекаполека по4нах да си търся интересни анименца и накрая стигнах дотук :) за жалост имам доста да наваксвам

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 2:44 pm 
Аватар
Културовед

ми... докат си играх bulfleet едно време гледам някви реклами на animes-bg.com ... предии (когато СИРИнито беше все още 2.50) имахме и един локален сървар с анимета... и ей така реших да изгледам нещо... после реших и още нещо и ощее.. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 3:00 pm 
Аватар

Ами горе-долу преди 2 години започнах да гледам Bleach..някой ми каза че било яко "филмче" :lol: а след това човека от предния пост(a.k.a. MooN(Fandra))ми разказваше за някакви анимета и..така :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 3:23 pm 
Аватар

на мен преди горе-долу 1 година ми щукна че не сам изгледал до край Yu-gi-oh (бях гледал само по БТВ сериите) и за това го намерих в 1 локален сървър. Когато сварших с него се поразтаршувах и намерих YGO:GX в тракера на CP . Та във въпросния тракер видях че има секция "Naruto".Първо не ми направи впечатление, но след като срещнах това име и на други места си казах "Дай да вида за какво става дума!" и си драпнах първия епизод. МНОГО ми хареса, но скороста на теглене беше супер бавна. Потарсих в Google и там изникна Animes-Bg.com(до тогава все още не знаех що е аниме :oops: )Е това е! :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 3:31 pm 
Аватар

Оо... стара моя страст... от начало беше Ейнджъл детето на цветята, Волтрон и Конника и звезните шерифи
Така горе-долу научих че човечетата в анимациите се различават...
т.е Том и Джери не е продукция на тези които са направили Волтрон

после по БТв пуснаха Кралят на Шаманите и като ми взеха компютър
това беше първото нещо за което съм ровила...
яд ме беше че в началото 4-5 пъти пускаха само първи сезон.. а беше очевадно че има още епове
после бяха ю-ги-о и сейлър муун... много рових за Шинзо / :( /

За мой късмет тогава все още бачкаше инфодатата -там съм се ровила по папките с часове
после намерих анимес-а но сравнително късно се регнах.. тогава не беше задължително да имаш рег
за да гледаш във Връзки :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 4:48 pm 

Едно време когато нямах комп и гледах по RTL2 Sailor Moon и Dragon Ball ... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 5:05 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Покрай Yu-gi-oh, като спряха еп-овете по БТВ взех да го дърпам от AnimeS-bG. След тва набързо разбрах за Наруто, Блийч... и всички останали ^^ Ама ако по БТВ не ги бяха спрели, сигурно нямаше да се получи :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 5:06 pm 
Аватар

значи като бях 2 клас веднъж мернах Sailor Moon по една италянска телевизия после почнах да го гледам редовнo а по българската или по-точни ефир 2 гледах Канди по канал 1 Конника и звезните шерифи така че се зарибих от малка и няма да се откажа от аминето докато не гушна букета :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 5:07 pm 
Аватар

Мойто зарибяване стана точно като по филмите, но смятам да пропусна голяма част от историята, защото...е много лигава :Р
Та стана така, че преди 3 години точно, на курс по английски се появи едно момиче няколко седмици след като курса беше почнал. Тъкмо на минала вечер се бях сетила за най-добрата си приятелка от детската градина и това момиче страшно много приличаше на нея. Ми, оказа се тя...И просто ей така, защото спомена, че го гледа, реших и аз да видя Ю-Ги-О. И така взех, че зомбясах по него :lol: .(о да, тогава извадих теорията, че няма нужда да се спи, важното е да се става рано за повторенията по бтв) Първо го теглих, всеки ден по 2 епа, защото старият нет толкова можеше..И вечер си ги гледах с пуканки и се разтапях. Понаучих, че е аниме, що е то аниме и след няколко месеца Ю-Ги-О, минах на по-сериозната част. Първото ми изцяло изгледано беше FullMetal Alchemist, на 1ви Април 2005 го завърших. После продължих да тегля от фтп-то, после попднах на бг сайтовете, та чак до торенти стигнах :Р И така общо взето я докарах до тук..

Последна промяна Haruka на Сря Окт 03, 2007 5:20 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 5:11 pm 
Аватар

Преди не знам си колко години,десетина може да има по кабеларките завъртяха Vampire D Hunter и оттам се запалих,след това по немските телевизии съм гледал,нищо че и хабер си нямам от немски...А за анимес-бг разбрах преди година-две някъде от един приятел.И оттам като се почна с Кеншин...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 5:27 pm 
Аватар

Ами аз се зарибих преди около една година . Причината бешe Roland от Gamers Workshop със статията си за Hellsing.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 6:08 pm 
Аватар

ами като всички съм започнала с тв-то и комерса от сорта на ейнджъл детето на цветята, волтрон (сиг съм била на пет :o )

после в 4етвърти клас почна манията с покемон, после в шести ю-ги-о, после излгедах целия крал на шаманите по jetix(супер якооо се запалих по това, а сега като се сетя за него си викам колко невежа съм била). запознах се с robert haydn в осми клас, той ми се изсмя на опита "Абе къв аниме фен си ти"
Пусна ми линкове за Elfen Lied, Naruto и така се почна.
Когато се запознахме с него той имаше над 50 изгледани, след година аз имам толкоз :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 6:23 pm 
Аватар

преди малко повече от година се опитвах да рисувам разни неща,но все се получава адските грозотии.Един ден докато бях в час по информатика си шарих из нета видях едно аниме момиче реших да пробвам да го нарисувам.Взе че се оказа точно както бех го видял и започнах да рисувам само аниме,защото бяха много по опростени от тези които се опитвах да нарисувам,тогава още не бях гледал нищо освен yu-gi-oh,нямах и намерение да почвам,на тъйкато съм зарибен геймър следя редовно Gamers workshop бях много тъжен,че почнаха да пишат за анимета тъйкато ми се виждаше прахосничество на страници.месеци по късно(продължавайки да рисувам всеки анимета) случайно не си спомням как се натъкнах на Берсерк.Думнах го на един дъх и ходих като фтрещен напред назад....помислих си "тази анимация не е като останалите" позаинтересовах се да си намеря нещо друго.Така намерих анимес-бг форума и от там давайй,смучиии.Набелязвах си се некфи тъжни серияли рових напред назад.Видях колко много хора обожават аниметата и от това лято '07 не съм спирал вече изгледах около 20 анимета +сичко от наруто. :) :)

Едит:забравих да поясня,че адски много се доверявам на преценката за хубаво и кофти на момчетата от Уоркшопа и всъщност момичето което видях не беше по информатика а от списанието,чак по късно си търсих манга в нета в часът по инфо та да имам кво да правя следващите няколко :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]