|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Как се зарибихте по Анимето? Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 1:21 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Айде викам и една такава тема да направя, че "Защо Аниме" взе да мяза на "Как се зарибихте". Айде разказвайте. Как или кой ви зариби? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Аз да почвам първи. Една приятелка от Русия един път ми донесе първите 4ри епизода на Rurouni Kenshin, преди 5 години някаде и взе, че много ми хареса тогава, но малко ми беше странно като го слушах на Японски, даже не странно, а гадно, но историята беше много яка. Проблема беше, че тамън на най-интересното и то взе, че нямам повече епизоди. След няколко месеца ми даде дискове с 2 Анимета - Vandread и Weiss Kreuz и ми казва да избирам, изгледах първите 2 епизода и на 2те Анимета и просто не знаех какво да избера, след дълго размишляване се спрях на Vandread, но тя взе че ми остави и Weiss Kreuz без последните 2 епизода. След като изгледах Vandread направо се влюбих в Анимето, а след това и Weiss Kreuz като изгледах бях свикнал напълно с японското аудио, че чак ми и харесваше. После след няколко месеца намерих AnimeS-Bg теглих тук-таме малко анимета и след 1-2 месеца реших да се регна и във форума и първия ми пост беше "RQ: Rurouni Kenshin 95" никаде неможех да намеря последния епизод и реших да помоля за помощ и тука доста бързо ми помогнаха. После се зарибих и във форума да пиша и ето до къде стигнах.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 2:40 pm |
|
NiKi-S |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 11:54 am Мнения: 778 Местоположение: Евтерпия
|
преди като даваха по бтв ю ги о, краляна шаманите и някакво шинзо и после по нова сейлър мун и така лекаполека по4нах да си търся интересни анименца и накрая стигнах дотук за жалост имам доста да наваксвам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 3:31 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Оо... стара моя страст... от начало беше Ейнджъл детето на цветята, Волтрон и Конника и звезните шерифи
Така горе-долу научих че човечетата в анимациите се различават...
т.е Том и Джери не е продукция на тези които са направили Волтрон
после по БТв пуснаха Кралят на Шаманите и като ми взеха компютър
това беше първото нещо за което съм ровила...
яд ме беше че в началото 4-5 пъти пускаха само първи сезон.. а беше очевадно че има още епове
после бяха ю-ги-о и сейлър муун... много рових за Шинзо / /
За мой късмет тогава все още бачкаше инфодатата -там съм се ровила по папките с часове
после намерих анимес-а но сравнително късно се регнах.. тогава не беше задължително да имаш рег
за да гледаш във Връзки
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 5:07 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Мойто зарибяване стана точно като по филмите, но смятам да пропусна голяма част от историята, защото...е много лигава :Р
Та стана така, че преди 3 години точно, на курс по английски се появи едно момиче няколко седмици след като курса беше почнал. Тъкмо на минала вечер се бях сетила за най-добрата си приятелка от детската градина и това момиче страшно много приличаше на нея. Ми, оказа се тя...И просто ей така, защото спомена, че го гледа, реших и аз да видя Ю-Ги-О. И така взех, че зомбясах по него .(о да, тогава извадих теорията, че няма нужда да се спи, важното е да се става рано за повторенията по бтв) Първо го теглих, всеки ден по 2 епа, защото старият нет толкова можеше..И вечер си ги гледах с пуканки и се разтапях. Понаучих, че е аниме, що е то аниме и след няколко месеца Ю-Ги-О, минах на по-сериозната част. Първото ми изцяло изгледано беше FullMetal Alchemist, на 1ви Април 2005 го завърших. После продължих да тегля от фтп-то, после попднах на бг сайтовете, та чак до торенти стигнах :Р И така общо взето я докарах до тук..
Последна промяна Haruka на Сря Окт 03, 2007 5:20 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 6:08 pm |
|
extasy |
|
|
|
ами като всички съм започнала с тв-то и комерса от сорта на ейнджъл детето на цветята, волтрон (сиг съм била на пет )
после в 4етвърти клас почна манията с покемон, после в шести ю-ги-о, после излгедах целия крал на шаманите по jetix(супер якооо се запалих по това, а сега като се сетя за него си викам колко невежа съм била). запознах се с robert haydn в осми клас, той ми се изсмя на опита "Абе къв аниме фен си ти"
Пусна ми линкове за Elfen Lied, Naruto и така се почна.
Когато се запознахме с него той имаше над 50 изгледани, след година аз имам толкоз
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|