Дата и час: Нед Фев 23, 2025 1:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 1:20 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Perfect-Blue написа:
кулите са застраховани,защото няколко години по рано е имало опит да бъде взривена едната кула с взрив в основите,които се е провалил.Арабите от доста дълго време са вдигнали мерника на двете кули.

защо?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 1:20 pm 
Аватар

Jenx написа:
Сталин всъшност е бил хермафродит

=)) =)) =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 1:21 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ton4ef написа:
Jenx написа:
Сталин всъшност е бил хермафродит

=)) =)) =))
=)) =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 2:18 pm 
Аватар

Perfect-Blue написа:
vegetosayajin написа:
Perfect-Blue написа:
кулите са застраховани,защото няколко години по рано е имало опит да бъде взривена едната кула с взрив в основите,които се е провалил.Арабите от доста дълго време са вдигнали мерника на двете кули.

защо?

арабски им истории.и без друго им е из4ан4ената психиката с цялото това обрязване в ранно детство и невъзможноста да гледат друга жена в лицето освен своята.Лабилни психики и го избиват на агресия.

Арабите са си много добре, просто те са на религиозното развитие през на което ние християните сме били през средновековието (аиде на два кръстоносно похода щото папата казал така и толкова много народ напуснал Европа и така и не се варнал , а кои има сметка от цялата работа - Църквата разбира се за нея остават тия имоти ) та същата работа е и сега - операция ,,пустинна буря,, ,,пустинна лисица,, .Воината в залива е прекрасно извинение да сложат ръка върху петрола, както казва сестра ми ,,американски интереси има дори и към нашия дом,,. А да не забравяме че американската военна индустрия трябва да се развива, трябва да има война за да се изразходва всичкото произведенно оръжие и да се произвежда и или изобретява ново... както казват старите хора ,,не рачкаи лаино-ти не смарди,, ама амриканците имат инерес по света да стават войни, на мене ми направило впечатление как в щатите в оражеен магазин можеш да си купиш всичко от прашка до М16 и след това да отидеш и да обереш местната банка, докато в Японния има тотално ограничение на оражието там единствно огнестрелно оражие могат притежават ловци полицаи или много влиятелни хора (като изключим Якуза) за миналата година в Япония е имало само 50 случая (при изпозване на огнестрелни оражия) за цялата страна ....
маи и се отклоних малко от темата сори.... та за 9/11 според мен е нагласена цялата работа американското правителство няма да се спе пред нищои и ,,да разлаем кучетата,, и ,,сиряна,, са само дупки през които човек може да види какви огромни далавери се вартят

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 2:35 pm 
Аватар

Арабите са си добре найстина са силно вярващи,но пък и Корана забранява убиствата както и всяка религия на света.И тези терористи са фанатици.Но пък бих казал,че и Европа и Америка много се бърка в отношенията на арабите.Америка не нападна Ирак,за да свали Садам а за петрол.Ако не беше така нямаше да я има тази програма петрол срещу храни.Настина всичко си е нагласена работа.Америка от доста време показва,че е готова на всичко,за да изпълни своите цели.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 4:44 pm 
Аватар
Мародераторче

Perfect-Blue написа:
vegetosayajin написа:
Perfect-Blue написа:

защо?

арабски им истории.и без друго им е из4ан4ената психиката с цялото това обрязване в ранно детство и невъзможноста да гледат друга жена в лицето освен своята.Лабилни психики и го избиват на агресия.

доста плоско обяснение но ще приема че знаеш за какво говориш :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 5:06 pm 
Аватар

Материала е добър и има логика в него,но въпреки всичко САЩ да направи подобно нещо само заради петролна война :? .Пък и Америка така или иначе щеше да си започне с Ирак,защо Афганистан също :? :?
Аз някъде(не много скоро,но все пак) гледах филм за четвъртия самолет,този който се разби заради пътниците.Та филма беше със записи от обаждания и черната кутия и там ясно си личеше,че похитителят е арабин.Плюс,че откъде Америка ще намери хора,които да похитят самолетите.Все пак тя иска те да самоубият.Ако не беше този факт,може би щях да се убедя някъде на 50%,че това е заради петрола...

Shes so high high above me
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 30, 2007 5:09 pm 
Аватар
Мародераторче

Perfect-Blue написа:
радвам се,че си успял да го разбереш,въпреки "плоското ми обяснение"

имах впредвид защо арабите ще си набелязват точно двете кули-нямат ли достатъчно военни обекти които могат да атакуват,какво ще спечелят от атакуването на световните търговски центрове-те имат достатъчно свои в тях :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 12:07 pm 
Аватар

Който си мисли , че нещата не са свързани .. жестоко се лъже и все пак

@Mantzikert - ходи пий една вода и се успокой, в пъти по-лесно ... е могло да го направят :? Защо толкова сложно :?
Аз веднага мога да кажа, ако някой беше проникнал и бум ,ее виж сигурноста не е на ниво, а така самолетче - отвлечено ,нали

и все пак , да те питам ...

Ако Хамериканците сами са си го направили , защо онези дето ги мразят си принзават и се бият в гърдите , вместо да кажат в този удобен момент, вижте какво си направиха сами дори на собственият си народ.

така че нито това е истинат и да , нито онова е..

според мен , имало е терористичен план и може БИ , може би ... къде по невнимание , къде целенасочено не са били спряни , както се казва

"Ае искахме само да ги стреснем , но май се уляхме"
Нещо като в 24 ... имаше един сезон, където нарочно пуснаха едни терорсити в USA (soil) за да се стресне президента и тамкой си , за да им дадът още пари за армия за бла-бла.

може и тук да енщо такова, а може би.

и все пак каквото ид а е, вместо да търсиш виновният , търси причината ... щотио ако не тея, други откачалки ще се намерят ... , атка че ... и да , и не ... ае..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 12:29 pm 
Аватар

може и да са го изценирали, може и да е истина, не ми дреме, какво общо имам с това аз ? а вие?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 1:08 pm 
Аватар

хах аз ако бях щях да пратя всичко във вътрешния двор на пентагона,това е по-стратегическо,пък и арабите не са тъпи,че да не се сетят.Май американците си го направиха...
Mantzikert-два лични въпроса:
1.Нали уж се беше оттеглил,какво стана?въпреки това се радвам да те видя
2.Ти да не си случайно журналистика,че така си подредил първият пост,напомня на журналистическо разследване :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 1:42 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Frostburn написа:
може и да са го изценирали, може и да е истина, не ми дреме, какво общо имам с това аз ? а вие?

Много неща, и е жалко е не можеш да разбереш ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 2:21 pm 
Аватар

Защо трябва да обезценявате труда на хората.Тоя атентат е измислен да се напрваи много много отдавна да речем 7-8 години.Вкарани са хора от терористите като пилоти те са изкарали курс и ест. са им дали самолети.За какво САЩ ще си бута символите на града и ще си убива толкова много хора това, че го използват да ходят в Ирак и разни други страни да търсят терористи е съвсем отделно.Имало е терористи пилиоти във всички самолети само, че в един са били пасажери и не са могли да стигнат до пилотската кабина, защото самолета вече бил настроен от пилотите американци да се разбие в земята.Оценявам труда ти да потърсиш из интернет разни матеряли и да превеждаш на български, но защо ти не уважаваш труда на другите.По скоро бих спорил по темата "кацането на Луната" от колкото това.Не мога да ви кажа точно, защото отдавна ми обясниха тая тема с факти и подробности и съм забравил.
Цитат:
според мен , имало е терористичен план и може БИ , може би ... къде по невнимание , къде целенасочено не са били спряни , както се казва
Как се спира самолет във въздуха над град с пилоти, които са минали курс имат разрешително всичко им е ток и нямаш никва представа, че са терористи?.Целта на терористите е по целия свят да се излъчи вторият самолет как се разбива аз тогава изпитах ужас не знам за вас.... :roll:
Другото което се чуда, защо е трябвало да има експлозиви?!?!Като удариш нещо в центара горната му час пада тя е тешка и помита всичко със себе си надолу?

ПП:Не смятам повече да едитвам и да питам за всичките небивалици...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 2:42 pm 
Аватар

Освен това PHOTOSHOP или за квато програма се сетите.Всеки може да си направаи квото иска и да го пусне по интернет за да стане такъф слух....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2007 2:48 pm 
Аватар
Мародераторче

Frostburn написа:

тва че утре Хамериканците могат да заповядат на българия да се мобилизира за да "помогне"-и всички мъже от бг ще са на предните позиции на фронта :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]