ОuEmGi gomen minnasaaa~n сори мн че дося не съм поствала следващите но нямах възможност ето следващите 7 страници ^^'
тука така се изсмях като го прочетох тва Sasuke no onna (момичето/жената на саске) че няма на къде
Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 11:09 pm
pesh
Регистриран на: Сря Май 23, 2007 8:58 am Мнения: 129 Местоположение: port 80
Like OMG TEH BEST OF TEH BEST X3~
(тва беше една от картинките които бях намерила безцелно в нета и която ме надъха да намеря и другите и да стана SasuSaku Fanatic X3~ ееех спомении~ XD) има още бая до края бтв
Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 8:21 pm
Teiru-chan
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
Ооооооо Това доуджинче ми взе точките .... много ме кефи и най-вече това че за пръв път може би от всички доуджини Сасуке прегръща Сакура,а не обратното... Браво,Санго!Продължавай в същия дух!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Ооооооо Това доуджинче ми взе точките .... много ме кефи и най-вече това че за пръв път може би от всички доуджини Сасуке прегръща Сакура,а не обратното...
Даааам ^w^ а много ми е интересно какво стана със заканата му "да я пребие" X3~ еееех ако той на това вика пребиване искам аз да съм бита пребита
Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 8:55 pm
Kumiko-chan
Ооооооо Това доуджинче ми взе точките .... много ме кефи и най-вече това че за пръв път може би от всички доуджини Сасуке прегръща Сакура,а не обратното...
Даааам ^w^ а много ми е интересно какво стана със заканата му "да я пребие" X3~ еееех ако той на това вика пребиване искам аз да съм бита пребита
Ooo с теб съм по този въпрос Искаме пребиване !!!!!!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 123 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения