|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Gungrave (есен 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 03, 2005 9:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Заглавие: Gungrave\ガングレイヴ Жанр: Action, Gunfights, Mafia, Seinen, Super Power, Tragedy Тип: Телевизионно Епизоди: 26 -> 07.10.2003 до 30.03.2004 Продукция: MADHOUSE Информация: AniDBOpening Theme: Family by Tsuneo ImahoriEnding Theme: Akaneiro ga Moeru Toki by Scoobie DoAniDB написа: Brandon Heat, a silent and passive man, is living a laid back life with his friends. He's got his eyes on Maria, but her father forbids their relationship. After the brutal murder of his friends and Maria's father, Brandon is on the run together with the only friend he has left; Harry McDowell. When he finds out custody over Maria has been taken by Millennion, the largest mafia syndicate in town, he and Harry decide to join the syndicate. He goes through many hardships after joining the syndicate but he is willing to risk everything as long as he can be close to Maria. Връзки (Аниме)OST (Аниме)______________________ понеже много много необичм анимета с безсмъртни пичове дето стрелят(хелзинг) бях загледал първия еп на тва аниме който тотално ме отказа да го гледам да ма нямам кво да гледам и викам аре бе анимацията не беше лоша хора стрелят може и да излезне нещо та почнах да го гледам и просто не ми даде да спра тва аниме до такава степен те кара да пуснеш следващия еп че не ми остана време даже да уча по физика останах направо одивен колко добре е направено като почнеш от спомените и историята и начина на разказването и не наистина анимето ме удиви просто тва за мен е бест мафиотско аниме евър не само тва а и отношенията между двамата приятели как накрая остават приятели как си разбират грешките не анимето наистина е невероятно ако сте го изпуснали като мен ви казвам ГЛЕДАИТЕ ГО
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 03, 2005 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1254.jpg) |
tupo_izvunzemno |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 2:07 pm Мнения: 146 Местоположение: София
|
Мдааа и мене ме нарадва много, въпреки че преди т'ва бях чел в разни форуми, че било яка тъпотия и боза от 'сякъде, но аз си реших че ще го гледам само заради готината графика, а то се оказа и доста зарибяващо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Сега факта, че не съм от хората дето като гледат някое аниме сядат и мислят "Сега т'ва е добро щото има добра идея и дълбок замисъл .... драън .... дрън .... дрън .... подобни глупости" , ами гледам едно аниме и след т'ва само знам дали ми е харесало или не, си е малка и незначетелна подробност
_________________ Die Die My Darling, cause Nothing Else Matters in the Sanitarium !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 03, 2005 10:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Brandon Heat или по-точно Grave, за мен е един от най-харизматичните образи създавани някога. До 3 епидод си мислех, че е ням и дори се изненадох като проговори (мълчанието му придава невелоятен чар и тайнственост). Трансформациите през, които преминава :
Spoiler написа: от член на някаква долнопробна банда, през бияч в контрола на прането на пари при конните съзтезания, до главен и най-страховит убиец в Синдиката, и доверен човек на Big Daddy
просто ме увлякоха невероятно. Чудесно аниме, кой каквото иска да мисли, за мен си беше страхотно преживяване от началото до финала, който смятам беше перфектния, за развитието на цялостната история, макар и да мразя Harry MacDoel от дъното на душата си!
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 04, 2005 2:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
x-laws написа: *Лично мнение*Анимето е най-гадната и гнусна сглобка от подигравки с човешки чувства,която бях гледал на времето.А и кой по дяволите би имал симпатия по група вманиачени убийци,които накрая решиха и себе си да избият.Това изобщо не говори лошо за анимето тъй като ме накара да го НАМРАЗЯ а това не се случва често.Евала на създателите ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
тва мнение ми се вижда смешно на фен на оне пеасе и блийч
не че не съм ги гледал
ма просто смешно е човек който гледа такива анимета да си позволи да напише нещо такова
наисти както кагоме каза анимето има ужастно много неща върху които човек трябва да се замисли
а иначе какво да ви кажа
анимето е невероятно
гледайте го въпреки шървите 2 епа
от доста време не съм се чувствал така
за мен това аниме е на нивота на Кръстника(любимият ми филм)
даже е по добро от него(е щото е аниме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 04, 2005 9:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=364.png) |
x-laws |
|
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:43 pm Мнения: 200 Местоположение: The End of all Dreams
|
KnX написа: тва мнение ми се вижда смешно на фен на оне пеасе и блийч не че не съм ги гледал ма просто смешно е човек който гледа такива анимета да си позволи да напише нещо такова наисти както кагоме каза анимето има ужастно много неща върху които човек трябва да се замисли а иначе какво да ви кажа анимето е невероятно гледайте го въпреки шървите 2 епа от доста време не съм се чувствал така за мен това аниме е на нивота на Кръстника(любимият ми филм) даже е по добро от него(е щото е аниме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
Смешно не смешно факт е.Не харесват продукции където главният герой е отрицателен и Кръстникът няма да ме хванеш да го гледам скоро.А при скромният ми опит с Bleach и OP безразборните убийствата просто са сведени до минимум или хич ги няма
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 05, 2005 9:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=166.jpg) |
SilverBlue Dragon |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
Gungrave е едно от най-невероятните анимета, който съм гледала и ще си остоне в моя топ... Принципно не обичам анимета с насилие, но нещо в ревюто ме хвана, не знам какво и реших да го видя. Гледайки първите кадри започнах да съжелявам, но нали съм си упорито и продължих, поне за да да разбера какво ми е привлякло вниманието. Никога няма да съжеля за това, толкова ме трогна това филмче... Брандон и Хари, тяхната връзка и как се променят с течение на времето, тази силна човешка драма... И не само те, всички основни герои също...
Не знам, може само аз да си мисля така, но на моменти сякаш залита към Кръстника и не само заради гангстерите и мафията... Но Кръстникът е класика и в това няма нищо лошо напратив...
Според мене лично, който не го е гледал много е изпуснал...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 16, 2005 11:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=568.jpg) |
tayajiro |
|
|
От каде сте си го дръпнали да го гледате защото линка които е в Animes-bg.com ме праща в http://store1.data.bg/kain/Gungrave а там първите 4 епизода са претсакани и не могат да се изтеглят?
предварително благодаря
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 17, 2005 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14.gif) |
killua |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
До седми епизод съм, ще го догледам някой хубав ден
Инак Брандън е пич, а и анимето е интересно
камо, КнХ, моля те, не спойли (това, че остават приятели и тн), ще ми развали удоволствието от анимето
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 17, 2005 3:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=166.jpg) |
SilverBlue Dragon |
|
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
tayajiro написа: От каде сте си го дръпнали да го гледате защото линка които е в Animes-bg.com ме праща в http://store1.data.bg/kain/Gungrave а там първите 4 епизода са претсакани и не могат да се изтеглят? предварително благодаря
Ами аз лично, точно от там си ги изтеглиш и нямаше никакви проблеми, освен с последния епизод, който беше качен просто на 75% само, но Каин вече трябва да е оправил проблема... Иначе другия вариант е торренти...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|