Тук ще обсъждаме въпроси по аниметата,които ни се струват нереални.В смисъл не от рода на "Що Алукард никога не умира?" или "Как са се научили в Наруто да правят джуцута?".Имам в предвид въпроси за неща,които са нереални за самото аниме. Айде аз ще дам пример:Toushirou от Bleach.Той надали е повече от 150 сантиметра висок,а мечът му е един от най-дългите-вижда ми се около 2 метра.Калъфа му е на гърба.Е как,по дяволите,успява като го изкара да си го прибере обратно?Аз наскоро си взех катана и е около метър дълго острието.Опитах да си сложа калъфа на гърба и да я прибера-епа то е почти невъзможно!Човек трябва да си изпъне ръката до край и без да я згъва да нацели малкия процеп на калъфа с острието.
П.С. Ако модераторите решат,че темата е тъпа-КОФАААААААААААААА
голям пич е ама какви са тея води във въздуха дет ги замразява?вярно че във въздуха има водни пари ама тез нали са духове?тоя лед невидим за обикновените хора ли е какво?
Друго относно Блийч :меча на онзи ,Кира мисля че се казваше ,с русата коса от трета дивизия също ми е много странен (удвоява теглото на всяко нещо което разсече).За какво тегло и земно притегляне става дума като шинигамитата и холоуите (:P) си стоят във въздуха както си искат
Ако някой ми разясни Аригато !
Последна промяна noble на Чет Сеп 27, 2007 12:41 pm, променена общо 3 пъти
Ми то верно си има места от тялото,където ако човек се убоде почва яко да шурти кръв на фонтанчета,ама верно така си прекаляват то нявсякъде при тях е така...
И btw тъкмо гледах еин епизод,в който Тош тъкмо си хвана меча и точно преди да го издърпа гледаката удобно се смени и се даде само атаката му,а после го дадоха в гръб и се вид,че калъфа му го няма!!!
Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 3:55 pm
SSJ Kisoso
Да бе, сега ме подсети?
Тия аниме герои що един път не вземат да си сменят дрехите? Наруто и Юги изкараха по 220 епа, без да си сменят дрешките нито веднъж.
Тия дрехи трябва да ги правят от някакъв невероятен материал.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения