|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Claymore (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 11:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
*Базирано на шонен манга от Яги Норихиро, издадена в Шонен Джъмп.Действието се развива в свят с богати градове, където хората съжителстват с йома(чудовища/демони). Основната храна на демоните е хора, като те се добират до плячката си криейки се в човешкото общество... Приемайки човешка форма, те се хранят с вътрешности, като могат да извличат спомени от мозъците на хората, които им помагат по-добре да се прикрият в обществото. Клеймор се наричат бойците, които защитават хората от чудовищата. Те доброволно се накисват в демонична кръв и плът, с което стават хибриди. Войните са наемни. Историята на анимето следи приключенията на красивата клеймор героиня Клеър, която се бие с демони запазвайки своята човечност. Товаа вероятно ще е и драма. Изглежда добре ^^Линк към първата тема - архив: ТУК. Линк към всички епизоди: ТУК.
Последна промяна SayanMk на Сря Апр 11, 2007 9:28 am, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 4:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ежемесечно почистване.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 5:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
trigun написа: Пичове,имаше ли смисъл?То и без това днеска излиза последния епизод... пп.Само питам де.
има смисьл нищо че свьршва днес някой хора го чакат да излезе цялото и тогава го почват и после ще коментират ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) колко до анимето едно
от задьлжителните анимета на 2007
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Просто ако бях изтрил примерно постовете утре или след седмица, евентуално при алтернативен край и спиране нацяло на анимето още утре ще има постове от сорта: "Ама това не трябваше тъй да е, а иначе". Или, че анимето няма нищо общо със мангата и тн, това ще откаже много хора, които са заинтересовани да го гледат. Повечето според мен четат само първата страница и там си преценят според историята дали да го гледат ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 7:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Започна добре този епизод, и после накъде отиде. Тая можеше да си свърши работата докрай, а не само да повтаря "Kill... Kill", или тоя Dart Vader и той с това "Yoma... Yoma" ми извадеха нервите.
Освен да мислат да правят 2ри сезон, и по някакъв начин да успеят да се врънат към мангата, което ще е доста трудно, с нещата които промениха. Ще ги разбера, че така го направиха края. Но ако са планували 2ри сезон от преди това, немога да разбера защо изобщо се отклониха от мангата.
Последните 2 епа доста слабички ми се видяха, в сравнение с предните, а трябваше обратното да е, но както и да е.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Unok написа: Последните 2 епа доста слабички ми се видяха, в сравнение с предните, а трябваше обратното да е, но както и да е.
И аз мисля така, особенно последния. Като изключим 19 или 20 епизод беше, дето не правиха нищо освен да чакат Пробудените.
Много слаб и много оторен край. Очаквах далеч повече от края. Но няма само да се оплаквам от анимето, заради това, че са му прецакали края. Дори така,анимето пак си остава сред най-добрите за мен. Яд ме е само, че тоя Раки няма да умре извобще май, май. Освен да върви и да хленчи, няма какво друго да прави. Да вземе да се скрие да изгние някъде
Както и да е,с този край анимето определено си плаче за 2-и сезон. Време е вече по-активно да налазвам към мангата
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 7:19 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Всеки с мнението си. На мен края ми хареса , Клеър е жива а като бонус Хелен Мирия и Деневи също. Възможност за 2ри сезон - супер ( стига в края му Клеър отново да е жива здрава и неъуейкната). За мен Клеймор ще со остане най доброто аниме ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 7:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Екстра. На мене ми хареса края. Широко отворена врата за 2 сезон. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Еповете ви се струват слабички, защото сте чели мангата. Мене си ме изкефиха.
ПП
Раки още ме дразни яко, но ще го преживея.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 7:48 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
дано не наруша някое правило ама не се сдържам
Това НЕ Е ОТ МАНГАТА!
=================================
spiralkinda: Друг път при особено големи като размер снимки най-добре използвай "phpBB/IPB Thumbnail" предоставена ти от дата.бг
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 8:11 pm |
CaBa |
Модератор |
|
И аз лично се надявам да няма 2ри сезон.
Clare vs Rigardo, беше сто пъти по-добра от битката Clare vs Priscilla. Толкоз време да се чака финалната битка, и тая да и свети маслото за 2 мин. А уж е най-силната Priscilla. Че Clare имаше по-големи затруднения срещу всички останали с които се е била :>. Предния еп. "3 години" са надъхваха за последната битка, и после 2 удара и тая припадна.
Можеха малко да удължат битката, и вместо нормалния ендинг, да сложат кредите докато тея са обясняваха какво щели да правят сега.
Като цяло си ми хареса и несъжелявам, че съм го гледал, но можеха малко по-добър край да направят.
edit: Колко се надявах, тая Priscilla докато Raki се обясняваше, да резли главите и на Clare и Raki.
Последна промяна CaBa на Сря Сеп 26, 2007 8:13 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 8:16 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Най-добре прочети цялата битка в Pieta наново, от 50ти чаптър някъде (vol. 9)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|