|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:13 pm |
![Аватар](http://img219.imageshack.us/img219/9509/sheena3copyhl4.png) |
SasUke_NarUto |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
На мен едно от любимите ми е Shadow Clone Jutso,Amaterasu
И ... и субако кю-то на Gaara. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , Kokuun no Jutsu и Raikiri.
И също ако Byakugan може да се определи като jutso,значи и него!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 10:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9143_1288386142.png) |
Fey |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Май 12, 2007 11:59 pm Мнения: 137 Местоположение: murderland
|
ммм мене фаворити са ми Kage Bunshin no Jutsu, Byakugan, Kage Mane no Jutsu, всичките Sabaku no Jutsu [там Taiso, Kyuu, etc.], Kaiten на Нежи, Chidori и естествено Katon:Goukakyuu no Jutsu. А и другите на Шика - Kage Nui и Kage Kubi Shibari... иии Mangekyou Sharingan на Итачи
_________________ you can be sick, I'll be nasty 'cause sometimes it's more fun to fight
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 10:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Kuchiyose no Jutsu: Edo Tensei ^^ ... Rasengan също
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|