|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Shakugan no Shana (есен 2005) Публикувано на: Нед Окт 16, 2005 2:13 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Shakugan no SHANA Jap. Kanji: 灼眼のシャナ English: Shana of the Burning Eyes Български: Шана с горящите очи Жанр: Фантастика, Екшън, Дух Тип: ТВ Година: 2005 (Пуснато на 06.10.2005) Продукция: Geneon Entertainment, J.C.STAFF, Media Works, Toshiba URL: http://www.shakugan.com/
Базирано на мангата на Такахаши Яшичиро.
Сакай Юуджи - нормален ученик, живеещ скучен и сив(еднообразен) живот. Един ден, времето спира, появява се чудовище, което превръща хората в светлина и започва да ги яде, единствено той може да се движи от всички хванати в капан на времето. Твърде уплашен и шокиран да се движи, той е спасен от момиче с горящи очи и коси. По- късно, същото момиче му казва: "Ти отдавна вече не съществуваш" ...Е, какво мислите за новият Bleach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 16, 2005 2:29 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: Новият Хеллсинг - Тринити Блъд си е на Гонзо
говорех за Hellsing Ultimate OVA,който излиза през декември,но все едно сядам да гледам
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 4:35 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Разчистено.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 10:16 am |
|
Divinity |
|
|
|
Android написа: Ми анимето не ме нарадва особено ... ама не съжелявам че го изгледах х2
но и аз съм се наточил за втория сезон (филма има да си го чакаме)
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 11:20 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Анимето е прекрасно и... има красиво секси лоли с голям меч и хубав медальон , за мен това е повече от достатъчно да влезе в категорията на заслужаващите си гледането /някой да е попадал на доужиншинки по анимето ops: /
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 12:11 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
urusai ~ urusai ~ urusai!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 1:28 pm |
FlameHazel |
|
|
|
Jotto написа: spiralkinda написа: urusai ~ urusai ~ urusai! Една от любимите ми реплики Междо другото, знаете ли дали вече преведоха филма?... Щото имаше само РАВ.
Все още не
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|