|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 10:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 2:02 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Mиси^^
Сега...back to business!
Линковете отново са активни
Бгшеър продължава да се прави на умрял, но намерих друго място, където да кача сериалчето. Сваляйте на воля!^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 10:11 am |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Глупости!!! Няма такова нещо...то си го пише наистина, ама ти не трябва много да се впечатляваш, цъкаш си за сваляне и ей сега го свалям, просто да пробвам как е. БРАВОС, каприс!!!!! Ето я и нея, ОТНОВО, да спаси раздела!
ЕДИТ: Ама изглежда че може по един файл да се тегли или нещо такова, щото ми пишеше после че съм достигнала лимита за деня! НО факт е, че си се тегли и безплатно.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:40 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
zdzdz написа: 4Storing.com написа: "Свали Файл:" -> Този бутон ще работи само няколко минути. Ако искате да преглеждате с MOP без да сваляте трябва да позлвате Екстра трафик. (2,40лв. само за 5 дни)
Както salsuri каза, не гледайте какво пише горе за плащания и т.н., а само си цъкнете линковете по-надолу на страницата! Това съм го написала и в началния пост
Бтв, това с лимита за деня не го знаех...damn....все пак ще трябва да чакам проклетия бгшеър да проработи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 8:23 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Въх, много е яко!!! Преди да каже, че съм надвишила лимита, изтеглих първите две серии и съм направо във възторг! Вярно, главната героиня малко ме дразни на моменти, но други забележки нямам
caprice06 написа: Monochromantic написа: Един въпрос- защо всички харесват Мацумото Джун? оО Един каунтър-въпрос - а на теб защо не ти харесва? Момчето си е бонбон, честно казано, мен ме дразни само когато е супер пресилено нахилен, предпочитам го ядосан или нещастен
Аз пък стигнах до извода, че с по-дълга коса по ме кефи (осени ме изведнъж след Hana Yori Dango 1 и 2 ). А като Момо е просто сладур Още не мога да кажа, че съм му върла фенка, но определено ми става все по-симпатичен
Btw чак вчера разбрах, че се изявявал и в музикалния бизнес, въпреки че бях гледала клип на групата му ops:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 9:20 pm |
|
caprice06 |
|
|
|
elyon написа: Аз пък стигнах до извода, че с по-дълга коса по ме кефи
Тогава задължително гледай "Гокусен"!!! (ако вече не си) Като се замисля, там май най ме кефи визуално (с дългата черна коса и русите кичури), а и в сравнение със скорошното "Бамбино" играта му е далеч по-добра, много добре си е влязъл в характера, пък и страшно ги обичам тия роли от типа на лошото момче със студения поглед, казващ "не си ми по-интересен от дъвката на подметката на училищната чистачка" и вечен отцепник, когото обаче всички негласно приемат за свой лидер
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|