|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: : Samurai 7 Vs. Seven Samurai : Публикувано на: Пон Юли 18, 2005 9:48 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
picЗаглявие: Samurai 7 / サムライ7 Жанр: Историчско,меха,екшън,фантастично Епизоди: 26 / 2004 /година Тип: телевизионно Продукция: GONZO / GDH / Media International URL: http://www.samurai-7.com/Ревю: Самураи 7,е базирано на извстния филм на Куросава Акира-"Седемте самураи" В далечното бъдеще на планета може би наречена Земя е имало война между самураи,механизирали телата си.След войната хората се радвали на скромен мир.В тези дни,хората от село Канна страдат в ръцете на Нобусери,разорените самураи.След края на войната те са загубили целта си да се бият и тероризират селото,което не може да им се противопостави с нищо.Една година Гисаку(главен в селото),предлага да се наемат самурай,които да ги пазят от Нобусери.И така Рики,Кирара и Комачи тръгват да търсят самутраи,които да им помогнат.. ================ Лично на мен - филма, естествено.Този филм е легендарен ^^ Препоръчвам го на всички, които не са го гледали! Анимето не е зле направено, но не може да се сравнява
Последна промяна SayanMk на Пон Юли 18, 2005 9:49 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 18, 2005 10:18 pm |
|
Aravag |
Orange Samurai |
|
PLS nqkoi moje li da mi nameri link kum filma
DAMN sayan sorry
Последна промяна Aravag на Пон Юли 18, 2005 10:22 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 18, 2005 10:21 pm |
|
ARCHANGEL |
|
|
|
за Анимето на мен ми хареса ама до сега са давали само първите два епизода като втория хванах само края :cry:
Та как сте гледали по нататъчните и ако има линк може ли да ми го дадете
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|