|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 23, 2007 11:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
trigun написа: Пичове,ние както тръгнахме защо не основем един Hinata Fan-Club,а?
Може ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Като гледам повечето предпочитаме Хината тука... А защо не цял раздел - Hinata rullz /майтапя се бе, не се обнадеждавайте... то не че мога да правя раздели, ама /
Сриозно обаче - няма смисъл, то превъзходството и е толкова голямо, че фен клуба губи смисъла си. Виж, аз съм по за NaruHina фен клуб
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 12:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
oversoul написа: Виж, аз съм по за NaruHina фен клуб ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Дам, дам
Погледни подписа. Който беше краднат от Sango-chan, ако не се лъжа (е, все пак питах дали мога да го крадна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 11:17 am |
![Аватар](http://store.picbg.net/pubpic/D8/EA/42f1bcdbb0c9d8ea.png) |
Sango-chan |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
victor_1988 написа: oversoul написа: Виж, аз съм по за NaruHina фен клуб ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дам, дам Погледни подписа. Който беше краднат от Sango-chan, ако не се лъжа (е, все пак питах дали мога да го крадна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Точно от мене ;D ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Айде да си основем фенкубове демн ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) иначе и двете ме кефят мн :3 но на NaruHina/SasuSaku се кефя мноооого повече X3~
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6156_1372145277.jpg) |
tehpwnerer |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Hinata est. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Тя е най-яката. Също и тен-тен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 12:00 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Sango-chan написа: ... Айде да си основем фенкубове демн ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) иначе и двете ме кефят мн :3 но на NaruHina/SasuSaku се кефя мноооого повече X3~
Пфу, защо няма 4-буквено съкращение на Gaara (Gaar xD). Ама мен най ме радва той и Hinata-hime заедно ^^.
Е естествено, Сакура стана голяма мацка в Шипудена, ама кой да й гледа безформените крака ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 3:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17229_1360752660.jpg) |
anatoli90 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 12:13 am Мнения: 765 Местоположение: ~( ̄∇ ̄~)
|
AHQ написа: Хината получава гласа ми не само защото просто е по "сладинка"а и защото държанието на Сакура просто ме дразни мннооооого.В шипудена е малко по различно но все пак Хината ми е по приятен персонаж
вярно е...иска ми се да виждам Хината по често в Shipuuden
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|