|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3172.gif) |
DeathSoul |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 7:36 pm Мнения: 414 Местоположение: around
|
No Jutsu
1.Suiryuudan no Jutsu
2.Suirou no Jutsu
3.Shinjuu Zanshu no Jutsu
4.Kirigakure no Jutsu
5.Kage Shuriken no Jutsu
6.Suikodan no Jutsu
7.Hiraishin no Jutsu
8.Daibakufu no Jutsu
9.Harem no Jutsu
10.Fubuki no Jutsu
11.Shichuurou no Jutsu
12.Tanukineiri no Jutsu
13.Kokuun no Jutsu
14.Souja Sousai no Jutsu
Jutsu
1.Raikiri
2.Amaterasu
3.Hakke Rokujuu Yonshou
4.Fuuja Houin
5.Sensatsu Suishou
6.Genryuu Kyuu Fuujin
7.C3 No Bakuhatsu
8.Jyukai Koudan
9.Katon Karyuudan
Това е моята подредба според както ми харесват.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 7:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13009.png) |
NiKi-S |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 11:54 am Мнения: 778 Местоположение: Евтерпия
|
vice написа: Цитат: Harem No Jitsu Най-готината техника и най-якото оръжие на Наруто - предизвиква мозъчен кръвоизлив + сърдечен удар ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
твърдо подкрепям ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) др което ме кефи са техниките на хината и нейджи и разенган естествено
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 9:32 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
trancer4o написа: Мене па ме кефи жабата! Е тва кърти ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) няма по-добра техника ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Тя за мен е най-смешната най-обичам като се опита да извика големия жабок пък то се появят синчетата ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) Rasengan и Byakugan както и Harem no Jutsu са ми любимите
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 11:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
M1sT1kaL написа: Мангекю-то на Какаши
Аз ли само се бъркам или това не е джитсо
Иначе като любимо мое няма начин да не е Сенен Гороши
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|