|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 08, 2007 8:12 am |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мдааа получи се както си и мислех, явно Luffy ще трябва да се бие срещу Oz за да си върне сянката, а Sanji и Zoro ще трябва да тръгнат след своите. Може да стане нещо от сорта на Sanji vs Zoro Zombie и Zoro vs Sanji-кучепингвин

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 08, 2007 7:22 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Като гледам този Оз е идеалната мишена за 3rd gear на Луфи- бавен и огромен е  . Или Chopper след три rumble ball-a

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 08, 2007 7:29 pm |
 |
trigun |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
spiralkinda написа: Като гледам този Оз е идеалната мишена за 3rd gear на Луфи- бавен и огромен е
Пич,как бе?Те нали все му се чудиха как е толкова бърз,чак успява да парира на Франки атаките?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 10, 2007 12:39 am |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ssj, и според мен ще е така, но да стигнем първо до този арк. В първото ми мнение на шеста страница съм му и написал името на този рибок  .

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 10, 2007 12:31 pm |
 |
PA3YM |
|
 |
|
яя spiralkinda, честито мод място  със здраве да си го ползваш
а по темата - всички изпопадаха, май Оз ги хвана неподготвени - остана не само Луфи, но и Нами там някъде в ролята на спяща красавица - дано не я събуди само целувката на принца-лъв >.<
ако това стане обаче тя може да се ядоса и да реши всички проблеми с едно гигантско цунами - в морето бол сол - и за Оз, и за всички нелегални сенко-наематели
това обаче трябва да стане след флашбека на Оз, който с нетърпение очаквам  естествено под формата на разказ от Робин може би - тя май се сети нещо за него в тази глава ^_^
_________________ GIDA owns U! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 3:01 am |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
PA3YM, благодаря ти за добрите пожелания.
Хахаха Nami вече взе да се бие със Absalom, a останалите 6ма явно другия чаптър яко меле ще правят със Oz (както си и мисли Perona май по-добре да взима храната и да бяга, че скоро няма да има Thriller Barck  )

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 9:00 am |
 |
PA3YM |
|
 |
|
лелеее много яко чаптърче ^^
още като почнеш от корицата - подводната арка ми се струва, че ще е следващата Скайпия - с фантастични елементи и собствени закони, които си действат само под водата - много надъхва, а туй отгоре с короната дали е Лабуун кита
(не че не може и нищо общо да няма таз корица с арката, ама зарибява  )
Перона ако се скрие на кораба дали няма да участва и тя в следващото приключение - не бих отказал параноясалата и компания
Лола - жената-глиган допълни приказния елемент - вкара малко драма, а в хепи-енда трябва да се омъжи за принца-лъв, някак си ми стана мъчно Абс как я отблъсна - достатъчно за да запали Нами - а леле какъв поглед му хвърли тя преди да го неутрализира :heart:
а последната страничка - малии защо всички последни странички на Ода изглеждат тоооооолкова зарибяващи
само като видиш позите на всички колко боен дух съдържат - Чопър и Санджи загледаха страшно, Зоро сложи кърпата на главата, Франки монтира нунчакото, Усо-гекинг зае героична поза, а Робин застана като бондаж мистресс - леле ако бях на мястото на Оз щях да си плюя на петите при такваз гледка или да се гътвам сам в близкото кюше
а бтв някой да знае защо на Санджи му се вижда само едното око - другото не се е показвало никога, ама никога или поне аз се не сещам >.>
_________________ GIDA owns U! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 11:14 am |
 |
telemaniaka |
|
 |
|
PA3YM написа: малии защо всички последни странички на Ода изглеждат тоооооолкова зарибяващи
За да си купиш и следващия брой на Shonen Jump
Иначе окото му никога не е показвано в мангата но е сигурно че има 2 очи защото в един чаптър гледа през далекоглад с него.
Перона не я искам  и Лъффи няма да я иска
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 7:42 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Перона >>> скелетон дуд всъщност Но тъй като е по-бъзлива и слаба от Усопп няма се джойнне. Оз съкс, бати колко тъпо животно, то беше пределно ясно, че на наште нищо им няма. То ако им имаше вече тотално щях да запсувам тоя тъп арк. Макар, че доскоро Лъфи можеше да пребие целия си екипаж сам, вече не е така, Санджи и най-вече Зоро много дръпнаха ^^ А това, че на Санджи лявото око никога не е показвано, направо ме хвърлихте в историята на о.Мадагаскар преди да се отдели от Африка, честно! Никога не съм забелязвал/обръщал внимание Но това е само добър знак, някой път, като се подстриже, и почне да гледа с 2 очи, ще е +40% пауър

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 9:47 pm |
 |
telemaniaka |
|
 |
|
 когато видях Франки да строи тия стълби мозъка ми се разкрещях "Lemings!!!"
засега това, още не е преведено но историята отива в интересна насока
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|