|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 09, 2007 11:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Тея екстри, не ми допаднаха. Още даже не съм прочел 2рата
Иначе разбрах че ще има някаква книжка дето ще излезе сега. Но нз дали е databook или нещо друго.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 12:48 am |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Вместо да продължат готината история започнаха да издават някакви филърски past чаптъри ;(
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 9:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=390.jpg) |
TheExar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Има ли живи хора в тая тема?
Интересува ме кои групи и кога изкарват преведена мангата
_________________ "Senkei, Senbonzakura Kageyoshi... You best be watchin', nigga."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3211.jpg) |
Furian |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 11:50 pm Мнения: 146 Местоположение: The Emerald Dream
|
xads написа: Някой ще ме светне ли между кои глави се четат Extra chapter-ите?!
Значи
Първа екстра може да я започнеш след като почнеш 12 глава, том 3, т.е. когато се появява Тереза.
Втората екстара може да започнеш след като свърши битката при Пиета, след 63 глава, том 11.
Третата екстара може да започнеш след като като се появят Ислей и Присила, след 55 глава, том 10.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 12:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
TheExar написа: Има ли живи хора в тая тема? Интересува ме кои групи и кога изкарват преведена мангата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) В темата във връзки съм дал дати около които да се чака следващите чаптъри. Точно определени дати няма, защото не се знае кога ще излезе RAW (имало е случай в който излиза една седмица по-късно, друг път един от първите). А за групи, няма определена група която да се занимава с мангата. освен Manga-Sketchbook, но те се занимават с американските верии, които са доста назаде. Иначе в mangahelpers се ще се намери някой който да я преведа, и някой да направи скана xads написа: Някой ще ме светне ли между кои глави се четат Extra chapter-ите?!
Може просто да ги прочетеш както са излязли, тоест след 73ти чаптър.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|