|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 5:56 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
elyon написа: Aerith-chan, любимецът ти в чия роля е? Просто ми е много интересно да сравнявам как изглежда един и същи персонаж в различни версии Но пък на снимката, която си дала, не могада го видя много хубаво, тъй че ако имаш постни още някоя, за да могада си кажа мнението
Nakatsu . Бтв, аз нарочно сложих такава снимка, че да не може да се познае, но ... ^^'
Edit: След изгледан 12ти епизод, мога спокойно да заявя, че макар и тъпо в началото, Ikemen Paradise ми хареса доста повече от тайванската версия, макар и да завърши по идентичен начин . Да ви кажа, доста се смях, доста плаках (дох, аз винаги плача ^^'), но май повече се смях . Хубаво филмче, определено ..особено целувките. Както и да е, аз си му давам оценка 10/10 заради тях (и заради чудесния актъорски състав и страхотната музика)
Thank you for the lovely show, guys!! ^-^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 12:29 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Дам, обаче правилото за спойлерите принципно важи само за първа страница >.>
И все пак ще им махна имидж таговете, защото явно не само на мен са ми развалили края Т.Т
Бтв, вчера си направих ударна доза от 5-6 серии и вече ми остана само 12-та^^ Hayaku, SARSuuu~!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 5:29 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Не се притеснявай толкова, случва се Пък и ти си го направила, за да ни зарадваш, ne?^^ Бтв, от шотовете апетитът ми за финалния епизод нарасна главоломно! Още ми е пред очите сцената в тоалетната Can't wait, can't wait to see it!!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 1:52 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Мда, има какво да се види в 12ти еп ^^
Бтв, аз сега си смъквам 1 hr pre special-а [или там, както се води], че да го изгледам и него преди да кажа бай бай на драмичката Дано да има още, някога
И като за край:
една от най-най-любимите ми сценки, въобще (надявам се, всички са гледали този епизод, но и да не сте, не е чак такъв спойл за историята ^^)
И бтв, още малко снимков материал:
Тома и Шун -- Шун, обаче, вади страхотен поглед :мням-мням: ^-^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 12:13 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ех, как съм се хилила (и кефела в същото време) като побъркана на тая сцена просто не е истина Просто си знаех, че с Нанба-семпай имат бъдеще заедно Go go Nakao!!!
Въпросче - дали SARS ще преведат и спешъла
Aerith, напълно права си - тоя поглед наживо сигурно може до кома да те докара ops:
sunako-chan написа: извинявайте всички elyon написа: Не че вече има голямо значение де, няма повече за какво да си наспойлим в този сериал
sunako-chan, извинявай, ако е прозвучало много грубо, нямах намерение да прозвучи като обвинение ops: Имах предвид, че просто сериала свърши и колкото и да искаме, просто няма за какво повече да се насойлим Gomen!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 8:18 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ох, ръчичките ме сърбят да го сваля и да го гледам на софтсъб, ама не, цялата драмичка си я карах на хардсъб, че почакам още малко
Дано да е наистина малко...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|