|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 31, 2007 4:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
От тайминг си нямам представа, колкото и лесно да е ![Изображение](http://img474.imageshack.us/img474/3200/hehal9.gif) , обаче с редакцията бих се заела с удоволствие ^^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 12:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3698.jpg) |
disembodied |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
*Kaw casts Post of Revival*
Излезе нова версия на пача за Kagetsu Tohya -
http://rs117.rapidshare.com/files/46532 ... _setup.exe
Може да следите развитието на 'проекта' тук -
http://nrvnqsr.proboards20.com/index.cg ... 630&page=1
Самата игра я има на тракъра. Ако не можете да намерите сийдъри там ще я кача отделно по-късно, тъй като нямам връзка към сайта в момента.
А аз, въпреки че съм напълнил харда с новели, нямам ни най-малко желание да завърша която и да е от тях (тъй като съм започнал да чета 2 до към средата...). Чете ми се Remember 11 и това е.
Hourglass of Summer е интересна, но героите са твърде нормални (чети - тъпи), всичко е твърде предсказуемо, пък и highschool setting-a ми е писнал. Главният герой е типичния малоумен и cheerful generic guy A който се открива във всяко второ аниме/новела/манга/whatever. Изобщо, към средата ми идеше АЗ да убия зеленокосата и да прекратя агонията причинена от коментарите на Макото...
Но пък от друга страна, предпочитам по-епични истории, така че горното не значи че играта не е добра. Просто не е за мен. Не е чак толкова зле че да не я дочета, но ще мине известно време.
Другата която почти приключих е Phantom of Inferno, но спрях на третата, последна част от играта. Yeah - highschool setting again. Въпреки че се очертава най-интересните действия да се случат именно сега ми е странно безинтересна. Все тая, ще стигна и до нея
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 16, 2007 10:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
Те и на ONE patch-а го завършиха вчера.... обаче нещо от както открих игрите на KID, нищо друго не ми се играе... какво ли не пробвах, само първите чаптери прочитам и ми омръзват... явно ще се придържам към KID
На 6 декември се очаква да излезе новата им игра и до колкото знам са запазили горе-долу същия екип от ever17, така че вероятно ще е много, много добра, сайта е тук - http://www.kid-game.co.jp/12r/ ... колко добре изглежда само.... и музиката... тая игра ако я хвана ще я скъсам от... четене ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Евала на cyberfront, че са запазили екипа на е17, че и на memories off, също са се запазили
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 20, 2007 10:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4745.jpg) |
Sashev |
|
Регистриран на: Нед Авг 06, 2006 10:07 pm Мнения: 114 Местоположение: Somewhere in the world of Fate Stay Night
|
и сега ще бъде много хубаво ако и намеря Memories Off щото не ми се дават 250$ за нея ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ School Rumble 4ever!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 10:33 am |
disembodied |
|
|
sashev - lol dude, did you actually try the torrent? Има си peers, тракъра просто не ги показва правилно, I guess.
Btw, видях нещо интересно в animesuki форума, постнато миналия месец.
Цитат: Originally Posted by Meriel Ok, guys. I talked to one of the Hirameki people while at AX today, and he told me that they're quiet lately because they're trying to negotiate with cyberfront to get the rights to Remember11 and Never7. Apparently before KID went bankrupt, Hirameki had almost reached an agreement with them. So this is their second attempt at gaining the rights to these two titles, and they seem pretty confident about it.
Good news. For me, at least
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 2:44 pm |
evilduke |
Henshin! |
|
Те са хубави ама са вече на няколко месеца и няма никакви новини от тогава... Тея от cyberfront няма да си дадат лицензите толкова лесно като KID, които са били вече пред фалит... от хирамеки ако не успеят да се преборят можем да ги отпишем :/ А btw. да ви се е мяркала remember11 някъде ? Май, май е неоткриваема вече...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 4:01 pm |
disembodied |
|
|
http://www.meganova.org/details/664528.html
http://www.tongtong.net/ttbt/list_all.a ... C%E1%BD%BB
- тук, но в момента няма сийд. Сигурно я има и в някои P2P мрежи. Като гледам е за PS2. Дано да се разберат със Cyberfront и да ги портнат за PC, но както наскоро някакъв кретен flood-на форума на Хирамеки с линкове към торенти с преведени от тях игри и последвалото след това временно негово затваряне, знае ли човек. Разбирам някой от по-забутаните държави (нас включително) да не сме особено запалени по оригиналните продукти, но американци и подобни нямат никакво извинение.
Доколкото знам те са още на загуба от Ever17, колкото и странно да звучи имайки предвид качеството му. Сигурно репутацията на предишните DVD-only игри са отказали потенциални купувачи (пък и VN's въобще не са популярни в Щатите, пък и където и да е другаде освен в Япония)
Последна промяна disembodied на Съб Сеп 22, 2007 9:13 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 8:46 pm |
evilduke |
Henshin! |
|
Мерси за линк-а, явно там ще следя за сиидъри... Всички популярни p2p-та прерових, включително японските и я няма ;( Иначе аз ps2 игрите, които са в 2д, ги подкарвам на компа с поносима скорост (добре че се сдобих с нов наскоро ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ), проблем е че при доста от тях звука е прецакан, но пак се играят някак с повечко желание ;]
Те от Хирамеки освен това са били купували и някакви лицензи за игри на nitro+, но в последствие не са успяли да ги пуснат по някакви неясни причини, а после и тази piece of wonder, която съм убеден че не е била особено популярна и в крайна сметка са в критично състояние... то като гледам фенските преводи как бързо започнаха да излизат, в близкото бъдеще вероятно няма и да има нужда от тези лицензи и официални преводи, но вероятно ще стане точно какато е станало с аниметата на времето (а и все още така става) - фенсъберите популяризират - компаниите лицензират
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|