Е да се надяваме че не са вкарали всички хубави моменти в треилъра както бяха направили с Ghost Rider но ако не е така ще се гледа гилмчето и даже може и да е забавно.
Ноо според мен Пришълецът си е най-добрият филм (такаде най-добрите филми) на тая тематика
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 3:47 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Ее пак ли ще ги колят...Е кеф колко време се чака такава продукция...Дано движението е по от страна на Пришълците...щото миналата продукция много внимание на Хищниците и стана тъпо
На ниво трейлър е добро,да се надяваме ,че няма да е същата помия като 1.
Бтв Пърфек Блу съгласен съм с тебе,друго си беше Пришълеца 2 & 3.Двойката си беше супер добрата,копелетата изникваха отвсякаде,а 3ката беше яко психопатска.
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 10:15 am
Mephisto
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
Мисля, че ще става.
Първия филм се гледаше, втория дано не е по-лош.
Последна промяна Aspirin4o на Съб Сеп 22, 2007 12:47 am, променена общо 1 път
Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 10:49 pm
pisulka_sensei
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
лол лол лол не го пуска защото правата са запазени от Twentieth Century Fox Film Corporation ... чч ей това е трейлър omfg
аз го гледах от този линк ЕDIT:баа не е лош трейлър-а,ще го видим като излезне целия филм
Публикувано на: Вто Окт 23, 2007 3:57 pm
pisulka_sensei
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Та филма го очаквам може би повече от много други...
Няма смисъл да ви обяснявам защо - класиката си е класика и това сте го чули вече.
Колкото до трейлъра - надъха ме. Ама те трейлърите почти винаги го правят
Заглавие:
Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 12:07 am
Strawberrysan
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 4:38 pm Мнения: 495 Местоположение: Into a world where the air I breathe is mine...
Хммм, съдейки по 1вата част и трейлъра ще е хубав екшън без особено голямо развитие в самият филм... но дано поне има чертата на 1 филм и да видим доволно как се размятат ейлиъни и хищници
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения