|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 12:56 am |
 |
KnX |
|
 |
|
2те са ръка за ръка
иначе съм пушач от много години и доста по рядко пия,все пак 1 кутия цигари я оправям за 1 ден,а пич максимум 1 път на седмица
_________________ bah
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 1:12 am |
 |
KoCTeH |
|
 |
|
KnX написа: 2те са ръка за ръка  иначе съм пушач от много години и доста по рядко пия,все пак 1 кутия цигари я оправям за 1 ден,а пич максимум 1 път на седмица
АхахАхХАхха: )
Той пил рядко : )
бтв и аз почнах с една кутия а са стигнах до 2 ама
спрях работа и няма парици и пак на 1
което е по добре за мен разбира се ; )
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 1:17 am |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Двете са уникална комбинация.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 10:58 am |
 |
KnX |
|
 |
|
KoCTeH написа: KnX написа: 2те са ръка за ръка  иначе съм пушач от много години и доста по рядко пия,все пак 1 кутия цигари я оправям за 1 ден,а пич максимум 1 път на седмица АхахАхХАхха: ) Той пил рядко : ) бтв и аз почнах с една кутия а са стигнах до 2 ама спрях работа и няма парици и пак на 1 което е по добре за мен разбира се ; )
WHA!?
_________________ bah
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 3:37 pm |
 |
AOK |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
Пия, но ми се иска да не го правя...
Пуша на сезони... Не съм от истинските пушачи, но като нещо гадно ми се случи в живота и пропушвам (цигари) за 4-8 седмици, след това пак ги спирам
Пафкам... вече не така сериозно както преди, даже много рядко, защото не ми остава време... Обичам да го правя, но според моята философия за да му се насладиш трябва да му се отдадеш, а не в главата си да мислиш какво още имаш да вършиш... абе chill out ambient. Това е!
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|