Дата и час: Вто Фев 25, 2025 7:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 2:28 am 
Аватар

GODisBOT написа:
axaxxaxa xaaxxa смех смех...бате това за канибал не го казвай на публични места,че е срамно и ще ти се смеят...иначе какво имаш предвид под "настръхвам" за гласа на дикинсън...ако е в отрицателен смисъл ми....по добре не го казвай на други,че досега не познавам метал дет да не харесва мейдън...за аватара....не понасям да се ебават с Dany "Filth"!
За групите...ама слушам мнооого повече метал от колото си мислиш...

Кой ще ми се смее? *мига :lol: Това че аз мисля че неможе да пее не означава, че не може, това означава че аз мисля така. Ей писна ми от хора който не мислят като четат. Пък и не мисля че ще ми се смеят. Познавам доста хора който не ги харесват. Все пак това си е личен избор.
Аз ако оплюя Дикинсън по добре да се хвърля от някъде. Един от най-добрите вокали в цял свят. Иначе познавам и метъли който ненавиждат мейдън и те са :lol: блекари. Кво за Дани мръсния :lol: щеше да е хубаво между квиченето да попее малко...
За групите доооооооообре.... просто оставяш такова впечатление....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:47 am 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
@ GODisBOT - ''Слушам и не вярвам на очите си'' :lol:

Пич ти нещо се самопротиворечиш... :hmm:
Слушам както Cradle of Filth така и SlipKnoT-a, но не мога да разбера как успяваш да викаш 'позйорчета' на knot-a след като се кефиш на можеби една от най позйорските групи -> а вокала им (Daniel4o) ако кажеш, че не е такъв - добърт ти път :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 9:33 pm 

Противоречие...чети,чети пак...не съм казал че cradle of filth не са позьори...,въпреки че мисля,че вокала го кефи да е "позьор"(и ми харесва такъв)...това не означава че цялата група е такава...освен това е редно да се "докарва" така поради факта,че е блек металист,докато слипшит са нео все пак...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 10:16 pm 
Аватар

GODisBOT написа:
Противоречие...чети,чети пак...не съм казал че cradle of filth не са позьори...,въпреки че мисля,че вокала го кефи да е "позьор"(и ми харесва такъв)...това не означава че цялата група е такава...освен това е редно да се "докарва" така поради факта,че е блек металист,докато слипшит са нео все пак...

Желязна логика, младежо, желязна. Чак тия от перник стомана остави без хляб.
Дани трябва да се маца че е блек...уж, а слипнот немогат да носят маски щото били нео.
Да вярно че имиджът на слипнот е откраднат от Мъшруумхед, но това си е отделен въпрос. Аз не разбирам какво точно им е позьорското на Нот? В смисъл като слушам група, не ме интересува с колко грим е наплякан вокалиста, а каква музика прави и какво ме кефи да слушам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 10:30 pm 

Ами ако се замислиш има значение,защото обикновено какъвто е имиджът,такава е и групата...в смисъл че те си изграждат имидж по техните интереси и той говори много за групата.

П.С.: И CoF и Слипшит не могат да пеят лайв.Защо ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 10:48 pm 
Аватар

GODisBOT написа:
Ами ако се замислиш има значение,защото обикновено какъвто е имиджът,такава е и групата...в смисъл че те си изграждат имидж по техните интереси и той говори много за групата.

Само за хората който гледат мтв има значение... много ме интересува дали носят маски или гащи на главите си, важното е че правят музиката...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 10:52 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
@ GODisBOT
Пфахахахахаахаха :lol:
То ако беше така то аз в живот нямаше да посмея да послушам мейдъна.
Смисъл - какво ми пука как се обличат и дали маските ме надъхват или не ?
К'во ми пука от тва, че космите им под мишницата са 10 санта ? :о

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:01 pm 

лол вие сте СУПЕР зле ве!

Едно е да слушаш некакъв дебелак дето ходи полу-гол и му се вижда дебелия задник с космите и сичкУ там дето треа да се види :o :shock: ......

или некакъв пак полу-гол ама с набучена на нож глава,чиято кръв той омазва по тялото си.

*горе посочените групи са Блек. *

Виж,друго си е стилните групи като Iron Maiden или Dark Tranquillity.

Make the difference kids! :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:08 pm 
Аватар

Пхахаха имам всичките дискове на Мейдъна, но да ми казваш, че са хубавци - ами не съм съгласен :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:11 pm 

GODisBOT написа:
лол вие сте СУПЕР зле ве!

Едно е да слушаш некакъв дебелак дето ходи полу-гол и му се вижда дебелия задник с космите и сичкУ там дето треа да се види :o :shock: ......

или некакъв пак полу-гол ама с набучена на нож глава,чиято кръв той омазва по тялото си.

*горе посочените групи са Блек. *

Виж,друго си е стилните групи като Iron Maiden или Dark Tranquillity.

Make the difference kids! :wink:

Къде видя думата "хубав" в каквато и да е форма?! :shock: :o :o

Едно е да си стилен друго е да си красив.Айде пак прочети последното ми изречение от предния пост!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:17 pm 
Аватар

GODisBOT написа:

П.С.: И CoF и Слипшит не могат да пеят лайв.Защо ли?

говорех за по-горното ти мнение ; }

защо ли ? защото изобщо не е така...
вярно е, че ще ти е кеф като една от любимите ти групи прави зверски концерти - готини клипове - и горе долу представляват свестни пичове.
но за мен това са някакви ненужни допълнения и с минимална важност.
и все пак - ако харесваш една песен а клипа ти не ти харесва, защото не ти харесва самия облик на бандата просто ще спреш да гледаш а ще продължиш да слушаш :wink: имиджа просто прави по-популярна групата, но няма групи по които съм се запалял заради имиджа им или клиповете им...
а има такива в които съм се запалял слушайки техни парчета :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:27 pm 
Аватар
*

Кефят ме няколко песни, в други си вярват.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:28 pm 

Нещата са свързани.Ако една банда има едни виждания,то тя пее по такъв начин и свири и изглежда и въобще сичкУ. :o

Помисли кво слушаш...

П.С.: Абе каза и хубави неща

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:32 pm 
Аватар

Не разбирам какво те интересува какво слушат другите? :? Щом не харесваш Slipknot не ги слушай

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 11:36 pm 
Аватар

Абе, че то един блек метъл да излезе с диско фанелка и по розова пола не може то си е така.
Но това става пълно отклонение от към темата на пнота...
--- --- --- --- ---
От казаното ти аз обрах това.
-искаш да кажеш, че за един успешен бизнес на рандом банда се иска не само хубава музика, но и да се пробият с нещо оригинално и да блеснат в очите на фенчетата с некъв кул външен вид.- То е така. Вярно е. Но не е и най-важно, но тук започвам да се повтарям такаче ще се спръ.
-другото което искаше да обясниш е че е важно за една група да следи стила на обличане, който поне малко да се приближава до музиката, която слушат- и това може да се каже за вярно, но то си е така по дефаулт-
--- --- --- --- ---
С две думи от всичкия спор... какво по-дяволите има общо с пнота о.О'?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]