Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 12:44 pm 
Аватар

Ок, Morridin, снощи мислих разни неща относно Колизеума и ето ги предложенията (сега, това са само идеи, даже не знам дали на практика могат да се приложат :roll: )

1. Битките са с "аркаден" вид, т.е. ако се използват се похвати от подобни игри, напр. Samurai Showdown, Tekken и etc., всеки герой има една обикновена атака, специална такава (може повече от една, но може да използва само по една на дуел) и блок. Така. Блокът блокира всичко, както и обикновената, така и специалната; Специалната >>> обикновената; Обикновена = Обикновена(тук не знам, може да се подложи на промяна :roll:, оставям другите да решат )

2. Morridin, тъй като каза "сила", тогава тогава може да го направим D&D alike - всеки герой ще има познатите Attr. (STR, Agility, WIS), които ще бъдат разпределени според класа на героя - дотук видях Samurai, Ninja, Gunslinger/Gunman *кой както си хареса :P*, Magician. Всеки ще има 10 точки (примерно) за да ги разпредели между Attr.. Имах идея също точките да се разпределят според класа - не може Ninja-та да има 8 STR, а 1 Agility и 1 WIS - затова => за Samurai-те приоритетен Attr. е STR, Ninja-ите - Agility, Gunslinger/Gunman-те имат равни STR и Agility, Magician - ест. WIS.
И вече идва D&D елементът - при битка ще се хвърля зар (отново не знам, намерих един в мрежата, малко по-надолу ще го покажа :roll: ) и по-голямото число бие (това е ясно :lol: )

3. Тази идея не е моя, а я взех от комикс на "Artline" - там имаше КОМИКС-КОЛИЗЕУМ -> обяснявам - в началото са нарисувани всички атаки и има готов сценарий (в нашия случай модовете ще направят "сценария" на битките) и в зависимост дали използваш правилната атака - побеждаваш. Сега мно подробности не си спомням, ако някой се досети, да свирка. :lol:

И

4. Това за мен ще е най-забавната част - битките да са нещо подобно на твоя скеч, Morridin, между Guts и Ichigo (мисля, че се сетиш :wink: :twisted: ) - т.е. някой атакува -> пуска картинка (от аниме или манга, може малко обработена, но не много)с атака, опонентът пуска картинка с контраатака, в която героят му замеря противника с гумени мечета - примерно =)) Притеснява ме само, че това избива малко на популизъм, така че тежка дума се пада на модовете.

P.S. Ето го и зара -> Изображение :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 12:13 am 
Аватар

@Darkprince:

Къде отидe ти? :lol: Сигурно ще е някой с/у някой2 анкета и който събере повече гласове печели. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 12:22 am 
Аватар

victor_1988 написа:
@Darkprince:

Къде отидe ти? :lol: Сигурно ще е някой с/у някой2 анкета и който събере повече гласове печели. :lol:

Е, то това са само идеи. Някои може в "бъдеще" да се реализират (yeah, right :lol: ), други не :? Нека си ги има, знае ли човек :)

Едит: Ми, така е като тогава ме "засърбя геймърската краста" :lol: Ако оная вечер не бях уморен, знаеш какво можех да съчиня, охоооо :lol: :lol: :lol: Пък в момента мисля story за RPG/Fantasy/D&D - игра, на която да играя с колегите от работа -> епа там да видиш, за какво става на въпрос: драма, съспенс, дракони, пещери, любоФ, съкровища, троли, мистика, психология и въобще не искам да продължавам по-нататък =)) =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 2:13 pm 
Аватар
Masaka?!

Не звучи лошо, но наистина на първи етап ще е анкета + гласуване. Щото повечето хора от форума биха изтрещели при подобни правила... trust me.

Пък и с твоите правила се притъпява индивидуалността на героите.
Нагато Юки, примерно, има умение ерм... 'delete'; тя може да манипулира реалността общо взето. Ще създаде програма 'всеки връждебен индивид в радиус от 300 км да се изпарява' и общо не остават много хора, която да я спрат.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2007 2:42 pm 
Аватар

Morridin написа:
Щото повечето хора от форума биха изтрещели при подобни правила... trust me.

'Ич не се съмнявам :lol: Виктор е първото доказателство. :lol:

Morridin написа:
Пък и с твоите правила се притъпява индивидуалността на героите.

Тука си прав. Всъщност като ги преглеждам отново, май така излиза, защото идеята ми беше - победителят е този, който знае как да използва уменията на "фаворита" си в "истинско-въображаема битка" - мдааамм, има вероятност да получат .....еммм....да кажем "куриози" :lol:

Нищо, ако се сетя нещо, пак ще пиша в темата, пък вече дали става или не - това ти или другите ще решат. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 2:44 pm 
Аватар

Абе аз като не доразбрал да питам можели да се избира един и същ герои от двама човека ? Щото на мен не ми се вижда правилно .
Та някои да каже плс. Щото те вече почнаха да наводняват с повтарящи се :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:05 pm 
Аватар

Мъкааа,мъкаа :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 12:19 am 
Аватар

Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
80 дена е много бре Изображение
след 2 месеца ли ще има победител ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 1:42 am 
Аватар

Следващия път определено трябва да го направите с по 3 героя на човек. Яко мазало ще стане. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 2:05 am 
Аватар
Цар Алко

Определено, но доста смятане, например 70 потребителя +3 героя и отиде...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 1:34 pm 
Аватар

И освен тва ако някой трите героя на потребител X съвпадне с някой от трите героя на потребител Y ще стане голяма мешаница,а такъв случай сигурно ще се срещне поне няколко пъти...

Бъли мама му най-накрая се оттървах от тоя скапан WoW
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 5:03 pm 
Аватар

Точно това е. Те половина ще предлагат герои, които са вече предложени, така че няма да са Много повече от сега. Пък и ще има по-голямо разнообразие от герои.

Както и да е. Това за следващия път. :lol: До тогава има време. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:19 pm 
Аватар

Идея за Last Man Standing xD / Anime Hero Standing ... така де от начало гласове и накрая като останат да кажем 10-на .. мелеееее
и да бъде всеки за себе си или нз, ще се измисли нещо ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 28, 2007 6:53 pm 
Аватар

каде отидаха анкетите :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 28, 2007 7:20 pm 
Аватар
Masaka?!

Готови са, в раздела са в момента...

Btw, покрай всички тия патаклами измислих какъв ще е следващия боен колизеум, ма засега ще е тайна...
/Добре де, не кажа - ще могат да участват само героини... какво ще кажете? :P

Иначе ще има в него и малка промяна в правилата - макс по 3 героя от аниме. Като ако има 5 предложения от 1 аниме примерно, ще се пусне тема с всички тях и топ 3 ще участват само. /Ама това - чак следващият път.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]