Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 8:38 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Се забравям, че я чета тая манга ^^"
И квооо, цял чаптър, за една секси мацка с прокъсани дрехи... уаау ^^""""" LOTS of stuff to comment, huh ............... ... ... .....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2007 12:29 am 
Аватар

По принцип не пиша в тази тема,обаче сега...Като видях Nell рекцията ми беше:OMGWTFИзображение...*faint*...me got too PWND!!!
,и дано да успее да спаси Ичи...

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2007 12:47 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Абе каква е хавата с бащата на Ичиго :o :?: , че нещо мапоследък хич го няма в анимето, а нямам време да чета мангата :oops:
Та ако може някоя добра душа да ми каже :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2007 10:58 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми бил е капитан най-вероятно навремето, но след смъртта на жена му се депресира и пенсьонира. Силите му се връщат едва сега, когато ония заек придобива аранкар-ска форма и се връща и бива pwned, както се вижда и в анимето. Явно е бил приятелче с бащата на Ишида и ест. Урахара...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2007 12:36 pm 
Аватар

е т'ва се вика развитие - на Ичиго му трябваха сумаси чаптъри да порасне с една годинка примерно, а Нел кога беше сукалче, кога стана напращяла мадама :lol:
Кубо май се мъчи да върне интерес с изпитани методи - йее титс&блъд какво му трябва на шоунен жанра :roll:
така или иначе се очакваше Нел да се окаже доста силна - тъй че нищо против за още едно бишоджо, дано да стане хубава битка сега :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2007 11:50 am 
Аватар

Омг, ето че си заслужава тая манга :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 3:00 am 
Аватар

Това обяснява всичко, Нойтора е гей... :lol: Интересно дали Нел и Халибел са се засекли по време на служба в Еспадата... би било забавно да изкарват мъжете от релси :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 9:14 pm 
Аватар

Анимето доскуча и реших да почна мангата :)
Рукия верно ли е мъртва ? / :D най-накрая / . Т'ва бебе Нел бая ме изненада , много хубава мацка стана иначе :P Грими ще минава от добрите :wink: Улкириора май ще пребие Ичиго барабар Грими ако 5-тата еспада не го е направила / което ме съмнява , щото Нел няма да си играе
:lol: /
Кой според вас е първия от Еспада ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2007 11:31 pm 
Аватар

Рукия надали е умряла-като доиди Химе 6те я сабере отножо :roll: (мноо гадно)
аз залаган 4е номер 1 е оня 4ерния :D

Едит: ама 6те видин като му доиде времето

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 2:51 am 
Аватар

Надявам се Хали да е номер едно, woman power xP

Абе малко фантасмагорично звучи това Грими да мине към добрите... в смисъл... той е... ааа... Еспада... ено време е бил Холоу... тфа минаване към добрите звучи като евтин номер за замазване на положението :/ Пък и дори и да мине мислете малко - какво ще го правят, само не ми вадете фикшъни а ла "гигай, живот на земята, в него се ражда нещо като душа" етъцъ етъцъ...
Пък и дори и да си остане в ХМ не вярвам да може да си тича свободно наоколо като Бамби...
А да го направят таен шпионин изобщо не върви, тъй като Грими малко или много е човек на действието и не мисля, че ще успее да се справи с подобна задача... той е на принципа "Първо убий после мисли" което едва ли ще свърши много работа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 3:33 am 
Аватар
Цар Алко

Grimm е прекалено горделив за да мине към добрите, по-скоро очаквам да му спретнат една красива смърт. Обаче човек като се замисли колко лесно умират в тази манга... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 10:25 am 
Аватар

Гримми и на мен не ми се вярва да мине към добрите. He's too cool >_>
Ама не искам и да умира, понеже освен че сърцето ми ще бъде разбито, това ще е и похабяване на добър мат'риал Изображение (10х на Belgarion за емоцийките от скайп xD)
Всъщност мисля, че ще се получи добър завършек на Белината, ако най-накрая Гримми завладее света Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 10:52 am 
Аватар

какво пък му пречи на Грими да мине от нашите - това че ще стане от "добрите" никак даже не значи че ще стане all goody goody - нещо невъзможно за него, но ще добави към комедията като темпераментно се кара с всички :lol:
алтернатива за него в ХМ няма - или ще стане чиби Грим (както Нел беше досега), което не би му отивало много, или Айзен ще го убие демонстративно пред другите - ей така за пример, а това последното е вероятен вариант, защото ще доизгради злия характер на лошкото Айзен >.<

Грими обаче има прекалено много фенове и Кубо би трябвало да го знае ;) най-силния аргумент обаче, че Грими ще смени лагерите е това че Ичиго го спаси -.- а щом Ичи спаси някой - не пуска XD представям си го вече като си тръгват как ще го метне на рамо въпреки виковете на грими да не го пипа с шинигамските си ръце

пък и бандата на Ичи има нужда от един-двама истински аранкара за голямата война - така и така е насъбрал всякакви .. видове около себе си :lol:

а за еспада но.1 залагам на онзи поспаланко Старк, за 2 и 3 не съм сигурен между негъра и Халибел, а онзи дето прилича на абуелото на Чад трябва да е но.7 ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 1:47 pm 
Аватар

www.bleachexile.com

Иначе можеш да си я четеш в www.mangavolume.com а обикновено в www.onemanga.com можеш да се информираш за последния чаптър.

Разум, при всичките ми уважения за това че изказваш най-вароятни теории ама все още това с минаването към добрите съква Dx Не знам как Нел е приела цялата работа ама Грими едва ли ще бъде във върховна наслада че са го превърнали в чиби. Най-вероятно ще иде да протестира а това пък най-вероятно ще е пагубно, тъй като къде ти чиби (било то и екс-еспада) срещу еспада или пък Айзен... О.о Даже и Тоусен може да оправи работата, какъвто е мухльо...
Струва ми се и малко невероятно Айзен да го убие за показното - не съм му обръщала много внимание на характера, но мисля че самият той не убива лично освен ако не трепе свидетели или нещо такова... Въпреки че беше готов да не прости на Грими ако нападне Тоусен, което хм... не е на добре за Грими xD Нзм, не вярвам да го убият все пак, той е сипматичничък ^^

Дори и да мине към добрите - интересно какво ще прави. Представям си го в бившата квартира на Рукиа, бедничкия се свива на 28 че да се побере xD Урахара също е възможност ама ще е още по-смешно и ъм... унизително ^.-

Това което ме вълнува повече е как ще протече боя с НойНой. Щото мелето с Грими да си кажа правичката ми стана доста отегчително по едно време, почтинищо съществено не се извади на показно, малко история и два-три ефекта... Надявам се да стане нещо и да се поразвият събитията... вярно е че сега има няколко интересни фактора на арената (Нел, Орихиме в Тесла, етъцъ) и все пак ако Тите го удари на още десетина чаптъра само някакво си бойче с Нойтора ще се разочаровам адски много... :/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 14, 2007 2:41 pm 
Аватар

е за това какво ще прави Грими на земята не бях помислил :lol:
но за да не се налага да се гъне на 28, което е неприемливо, може да отиде при вайзардите и да си спраингуват постоянно - те ще са единствените които могат да го ограничават да не вилнее; Урахара пък може да измисли нещо за глада му за хорски души :P

размислил съм се за такива теми щото няма много за обсъждане в последните глави, надявам се това вече да са последните боища - с Нойтра и Заероаполо и да бягат - дано преди Ули да се е върнал

на грими съдбата му зависи май от Инуе - ако я спасят ще е в голямо нарушение, защото сам им я закара ;)

този спойл-шот обаче на Нойтора радваааа :twisted:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]