|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Why Why Love [TW-drama] Публикувано на: Пет Юни 22, 2007 2:41 am |
|
Nimeria |
|
|
|
~ Why Why Love ~
* Title: Huan Huan Ai * English title: Why Why Love * Genre: Comedy / romance * Episodes: 15 * Broadcast period: 2007-Jun-03 to 2007-???-?? * Air time: 21:30 - 23:00 Sundays * Opening theme song: Wo Yao De Shi Jie (我要的世界) by Kingone * Ending theme song: Que Yang (缺氧) by Rainie Yang
Cast
Rainie Yang as Tong Jia Di 童嘉蒂 Mike He as Huo Da 霍達 Kingone Wang as Huo Yan 霍彥 Judy Fukumoto (福本幸子) as Yang Yan Shu 楊妍書 Michelle Chen as Jiang Xiao Nan 江小南 Wang Dao as Huo Zhen Hao 霍振浩 Ge Wei Ru as Liao Cai Juan 廫彩娟 Niki Jin as Qin Yu Hua 秦玉華 Sun Qin Yue (孫沁岳) as Tong Jia Hui 童嘉輝 Ye Min Zhi (葉民志) as Tong Bao San 童寶山 Xu Shi Hao (許時豪) as Bo Zi 波子 Eric Tu (涂百峰) as Sai Lang 賽郎 Carolyn Chen as group leader Fu Pei Ci as Tong Jia Di's cousin Xiang Bo Tao as Childhood Huo Yan Xu Qiong Yun (許瓊云) as childhood Yang Yan Shu
Synopsis
Tong Jia Di needs a life besides work, paying down family debt, and more work. So her best friend Jiang Xiao Nan sneaks in a “Love” coupon in Jia Di’s ruffle box praying that the lucky guy who draws it will sweep Jia Di off her feet. As it so happens, Huo Yan, the compassionate manager Jia Di has secret crush on, is the lucky guy. But, tho' the prince can exchange the coupon for Cinderella’s love, it doesn’t mean he will, especially when his devilish younger brother is determined to exchange his “Master/Angel” coupon for her servitude.
Link: Hardsub by DoReMii (1 - 15 Complete) http://urli.st/46ph
Hardsub by DoReMii (1 - 12) http://chauthanh.info/animeDownload/dra ... MA%5d.html
OST: http://www.4shared.com/file/8vA05a9h/Wh ... ff=7637829 ~~~~ Еми май никой няма да пусне темичка -_____-" Та дайте аз^^
Последна промяна Nimeria на Сря Юни 27, 2007 8:53 pm, променена общо 1 път
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 3:54 am |
|
shnolichka |
|
|
|
Хора, филмчето не е лошо, малко сладникаво, но става!
Та голямата ми молба е ако някой може да открие една песничка от 5-ти епизод пускат я някаде по средата ......направо ме заплени!
Големия ми проблем, е че неможах да я намеря и последната ми надеждица е във вас!Приисссс.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 9:39 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ъм, проблемът е, че още не съм стигнала до 5ти епизод Оф, тая драма я карам от три месеца и по един епизод на месец ...както и да е, де.
Предполагам, няма да знаеш как се казва ...обаче ако я изпълнява KingOne ще я има в сборния му албум : http://www.megaupload.com/?d=5761SRGV
Ако ли не, не знам, ще трябва да изгледам епизода, за да се разтърся ..но това ще стане след има-няма 2 месеца сигурно, така че, не ми разчитай много
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 3:01 pm |
|
shnolichka |
|
|
|
Не е KingOne изпълнителя e жена и предполагам, че е Rainie Yang!
Мога да ти напиша и превода нa песничката от тайвански, но незнам до колко ще ти помогне.Странното е, че в началото на 7-ми епизод пак я дават песничката, но превода е малко по различен.....странно(но съм сигурна, че е същата песничка!)
Ето го и анг. вариант на текста(това е от 5-ти епизод)
.....
Your smile so fitm
your dimples steal the show.
Your attractiveness is unparalleled.
The thick poisonous gas of love directly provokes me 'till I'm dirry.
Quickly, wake up,quickly.
Don't let me cross the line into the forbidden territory of love.
Shuch sweet love has so many calories.
It's just like chocolate,yet we don't dare to get too close.
At time close, yet at times far, let's keep this relationship.
And this distance between us, is the perfect example.
P.S.Като стигнеш до него ще се радвам, ако ти успееш да я намериш!
Права си че не знам заглавието иначе да съм я намерила до сега!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 4:55 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ем, ок, щом е на Рейни, значи ще е от нейния албум
Link: http://www.megaupload.com/?d=67IKL3O7
Доколкото разбрах, в този албум са включени две от песните й в "Why Why Love" ...така че
Ако не е и там, вече наистина не знам
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 2:50 am |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
faifully написа: някой да има линк на openingа на филма ( KingOne-wo yao de shi jie/the world i want)
Main Themes: http://d-addicts.net/torrents/why%20why ... es.torrent
Songs: Kingone - Welcome to my Heart Kingone - The world I want Kingone - Why why Love Rainie Yang - Que Yang Rainie Yang - Jia mi Qiao Ke Li
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Why Why Love [TW-drama] Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 9:13 am |
|
y_o_an_n_a |
|
|
|
Вчера гледах първи еп., малко ми е типичен сюжета, поне не блести с оригиналност. Но пък Kingone и Mike са просто Страшни са. И двамата много ми харесват. Трябва да призная, че тук Kingone е много много по - сладък отколкото в Devil Beside You. Почвам да се замислям дали да не го сложа в топ 5 листата за най - сладки тайванци Не се притеснявай Mike, все още си на първо място!edit: стигнах 6 еп. и много му се радвам на филмчето, голям смях пада. Трябва да призная, че идеята да пуснат след края на епизодите как са заснемали някои сцени е гениална. голям смях пада въпрос: в един от "зад кадърите" подразбрах че май има нещо между Мике и Рейни, но не съм съвсем сигурна, може просто да са се бъзикали...та има ли нещо? споделете клюките. любопитството ме изгаря
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|