Аз обикновено насочвам приятелите ми които се интересуват от игри към такива заглавия, които имат аниме-версия.
Никога не съм се опитвал да насочвам или да отказвам някой, конкретно към аниме, а по-скоро към отаку-културата цялостно защото така или иначе всичко е взаимно свързано.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 3:37 am
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
Аз отказах една приятелка ... тя вече кат чуе за Наруто и получава гърч
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 5:33 pm
TheWhiteFang*
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 6:29 pm Мнения: 400 Местоположение: Стара Загора
досега никого не сум отказал от анимета но накарах 3 аниме хатера ( хора дето не мислят че има разлика между аниме и детските от cartoon network ) да заобичат анимета
_________________ "No mercy for the weak. No pity for the dying. No tears for the slain."
Заглавие: Re: Колко души сте отказали тотално от анимето? И как?
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2007 9:05 pm
Sakura
Ми засега се надявам никого да не съм отказала, или поне не умишлено,щото като постоянно мрънкам на мойте приятели колко е готино това или онова аниме (със единствената идея да ги запаля и тях),със сигурност има такива дет са го намразили...
Да
_________________ *Пее: Аз съм заек,аз съм заек! Всички ме наричат заек и аз се гордея с това!* Всички петокласници, където ги наричат зайци - те рулят! Вижте - това е моето коте
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 12:55 pm
Evility
ПО информатика много често безсрамно си гледам йаой картинки или чета манга и тез около мене ме питат - е това част от аниметата ли е? И като им отговоря - ами да, нещо такова, искаш ли да ти дръпна едно аниме да гледаш? и се кълнат във всичко чисто и свято че аниме няма да побутнат с 10-метров кол xD Не го правя умишлено ама като се замисля понякога ми е добре да съм едне от малкото дето гледат анимета из даскалото (че и градЪ.)
Ами отказах наскоро една колежка от анимето. От друга страна обаче като се замисля тя си се беше отказала предварително. Обаче останах като врещен ,че не се израдва на "Golden Boy"
Амии една приятелка, която и без това имаше нулев потенциал за аниме фен и каквото и да и бях дала все едно. Иначе я отказах с Оуран и Еурека 7. И след множество опити да накарам майка ми да гледа нещо, я отказах съвсем с Toki wo kakeru shoujo, което не догледа, защото й било скучно. Странни хора
Публикувано на: Чет Сеп 13, 2007 3:25 pm
Antz
Dattebayo ти па си намерил кво да й пуснеш Аз адско много искам да има аниме фенове покрай мене за да мога да усвоявам колкото може поече и поече...за съжаление най добрите ми приятели са гледали само Берсерк и незнам защо никой от тях не му се гледа нещо друго... но аз продължавам с опитите си!Очаквам адското аниме да им го пусна и да почнат и те да гледат....
Заглавие:
Публикувано на: Чет Сеп 13, 2007 7:30 pm
Hinata_Foxy
Ем при мен в даскало ... хората от класа дет зяпат са 4ма освен мен .. И първо другите момчета само „стига с тва Нъруту беее” ... „Оле Тина как може и да ги гледаш тея простотии” .... дъ ъмъ ... човека дето най-мноо се нервеше на Наруто един ден пожела да зяпа Death Note ама иска със субс а не му намерих .. няа нищо гледа си там ... иначе много хора се се отвращавали от аниметата като стане въпрос за яой .. една приятелка с такова възмущение ми разправяше ... и аз седя и кимам .. и наскоро .. абе на кой заговорих за яой ... ааааа сетих се – исках един приятел да чуе една песен и му пратих това: http://www.youtube.com/watch?v=76vMbE7oEtA и му казах по възможност да не гледа картинките ... и той и от преди тва не се кефеше на анимета после още по-малко
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 1:38 pm
ThundeR
RyuKo FanSubs
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения