|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 10, 2007 7:55 pm |
|
ADeLL |
|
|
|
zdzdz написа:
Явно са си обновили инфото и са включили и последния епизод който щеше да бъде спешъл и са станали 12. Точно преди 2 дена го гледах в уики-то,а освен тва и има дълга дълга тема в дадиктс за ханакими и пишеше ,че ще са 11.
_________________ Currently watching:
HanaKimi Hanayome to Papa LLL Stand Up!! GoongS Strawberry on the Shortcake
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 11:01 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Преди малко излапах 11 епизод (дам, не можех да спя, не можех да ям и най-накрая си получих дозата ) и да ви кажа, има какво да се види в 12ти -- който ще си е истинският завършек ..макар и да е приблизително 2 часа
... Обачееее, ако го завършат, както завършиха тайванкста версия* (защото натам върви >.<) ще ги избия всички ...
* Насилих се да я изгледам, само и само, защото исках да разбера коя е по-добрата (и заради един (не, всъщност са двама ^^) специален човек) ...обаче нещооооооо . Викам си, все едно, те ще го оправят във втория сезон (който се очакваше в края на годината). Да, ама не ..нямало да има втори сезон
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 13, 2007 7:20 am |
|
Aerith |
|
|
|
Следващият вторник (18.09.) , но кога ще го преведат не знам, аз отдавна вече престанах да чакам за субтитри (когато гледам сама де, иначе съм зависима, щото другите не могат ).
ADeLL написа: kampeki as usual~ Ааа, тая дума я мразя, кампеки де ...напомня ми за един човек от Antique Cake Store, дето в момента се пада "buchou" на Хотару. Makoto, you jerk!
Това нямаше много общо с темата, но просто исках да си излея гнева някъде ...gomen, gomen ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 10:17 pm |
|
Aerith |
|
|
|
Бе на кой му пука за Ела, когато там е най-сладкият тайванец на земята с най-хубавия глас и най-чаровната усмивка и други работи -- и така мога да си карам до утре (не ми обръщайте внимание, моля)
Добре, няма какво да си кривя душата --> изгледах го заради него (и още двама-трима ).
<-- Jiro, jiro, jiro :insert fangirlish mode here:
Та за ендинга, не свършва зле, просто свършва zettai тъпо Завършва точно така, сякаш си знаеш, че ще има продължение ..и принципно трябваше да има, обаче заради някакви глупости
ПП: И за да се изкажа за Ела -- може да е повече "момче" от Маки, но нещо се размина на няколко пъти с ролята на Мизуки ..в смисъл...Ела сякаш играе някакъв друг персонаж (или режисьорът е искал така, не знам ), ма като й свикнеш, не е чак толкова зле (както предполагах в началото ^^).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|