_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
Може^^
Аз не претендирам че ги знам нещата В мнението си по-горе изхождах само от мнения на други хора...а явно така не трябва
Мерси за обяснението и докато ти четох поста незнам защо се сетих точно за Air Gear и се чудих с какво е правена и след това ти отговори
Edit:
@Nature Morte
Стана ми интересно, а и изглежда че ги разбираш нещата та искам да питам - има ли някаква голяма разлика между Comic Studio и Manga Studio?
В мнението си по-горе изхождах само от мнения на други хора...а явно така не трябва
Моето ли?
Иначе... wow... нямах си и идея за CS и МS (бях мяркал 2 погледа на MS и не ми направи особено впечателние навремето), но все пак не може ли и с Фотошоп да се изтеглят допълнителни библиотеки от четки, които имитират перата и т.н.
Btw, кои други манги освен Air Gear са правени на CS>?
Последна промяна Morri D'in на Вто Сеп 04, 2007 11:53 am, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
Заглавие:
Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 11:34 am
Evility
Е... не съм изпадала в задълбочени размисли и изследвания, аз спец си дръпнах програмата щот ми се стори че наистина има някфа особена разлика между повечето доуджини, дето съм виждала (и в тоя дух всякакви мини манги, абе етъцъ) и някои други неща, пък то туша му било майката... бащата.Все тая, за момента мен ми трябва бачкаща програма, не обяснения T_T
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:25 pm
Sakura
За кво са ми уроците за манга? Като четеш манга денонощно много ясно, че ще можеш да рисуваш!
_________________ *Пее: Аз съм заек,аз съм заек! Всички ме наричат заек и аз се гордея с това!* Всички петокласници, където ги наричат зайци - те рулят! Вижте - това е моето коте
Така не съм чело по горните страници така че ако се получи недоразумение моля не ми викайте . Аз лично мноого исках да се науча търсих книги по книжарниците ама не америх . Докато гледах Наруто реших да се пробвам да нарисувам сакура . Спрях за секуна и я надрасках за 5 минути . Резултата ми хареса , нарисувах я още три пъти и стан доста добре. после я рисувах в други положения смених героя и като нарисувах около 10 такива героя почнах малко по малко да му хващам цаката .
най-добрия начин за самообучение е да гледаш творбите на най-добрите, да се опиташ да разбереш какво ги прави най-добри, и да го изтренирваш много докато го постиглеш ако не си тъп тази техника работи толкова добре колкото и професионално обучение, независимо за какъв стил става дума
това книжки туториали и други глупости е само частично побутване, то няма да ви помогне много, другото което е не е нужно да рисуваш реалистично първо за да можеш стилизирано, даже лично аз мисля че ако прекалено много учиш реалистично рисуване то по-скоро ще ти пречи да станеш много добър в мангата, все едно първо да учиш класическа музика и после да почнеш метъл, да има предимство да имаш технични знания но.. учиш ли единия стил ти го научаваш - промиваш си мозъка с него, за тва другия почва да ти бяга
пак казвам начина е с гледане, разбиране и тренировка въображението не е само вродено, то се и учи, музата също, всичко се учи просто някои учат по-бързо но това работи само ако не си тъп.. в смисъл има някои хора които просто не могат да схванат сами докато някой не им обясни, при тях самообучението не е препоръчително, но това не е проблем на теорията че всичко се учи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения