|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 9:59 am |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Цитат: Това ми е ЛЮБИМОТО СТУДИО!!! Разбива просто! Другите ми любими са гайнакс и тоей анимейшън.
EDIT: бдв отчаяно си търся анимето Bride of Deimos което е правено от Мадхаус. Ако някой го има да се свърже с мен - ще го обичам цял живот
So the same!
Двете ми любими анимета са от това студио!Анимация,сюжетна линия,герои,дълбочина на чувствата...Няма друго такова.
А колкото за Bride of Deimos...това явно може да се намери в някой архив в Япония...
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 11, 2007 11:25 pm |
|
extasy |
|
|
|
MadHouse... не съм гледала кой знае колко анимета техни, но от това, което съм гледала бих казала, че са доста стабилно студио.
Клеймор, Death Note са доста добри анимета, а и Trigun ми едно доста любимо аниме (добре, че е тая тема иначе никога нямаше да разбера, че правят филм!) Абе като цяло със сейените нямат равни. Ненадминати анимета са пускали
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Яну 21, 2010 1:08 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
theDarkSite написа: филмите на MADHOUSE са нечовешки, затова му давам с чиста съвест 10 същото
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|