Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 13 [ 189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 5:17 pm 
Аватар

Гледах го... доста готин :)
Сенна много ме кефи, още от Интрото на Анимето ме накефи много, ама сега обира лаврите. Имаше доволно много бой... Заслужи си чакането :) :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 5:31 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

То к'во чакане беше не ми напомняй...че сега и вторият филм ще има :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 6:07 pm 
Аватар

филма е много як :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 6:37 pm 
Аватар

unique

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 7:09 pm 
Аватар

Насълзиха ми се очит накрая... :( Много тъжно свърши :( а иначе полата на Рукия беше повече от отвратителна :crazy:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 7:24 pm 
Аватар

Много беше тъп....ама много! :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 7:27 pm 
Аватар

Края наистина беше трогателен. Но ако си гледал след надписите, ще видиш че има и още нещо :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 7:35 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Android написа:
Много беше тъп....ама много! :evil:

хха ето че ми се потвърди теорията 1 на 70000 е идиот ! =)) =)) =)) =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 7:51 pm 
Аватар

Selem написа:
Насълзиха ми се очит накрая... :( Много тъжно свърши :( а иначе полата на Рукия беше повече от отвратителна :crazy:

да да присъединявам се към първото Изображение иначе към второто съм неутрална
много много многооо ми харесаИзображение направо имаше си от всичко и екшън,и смешни моменти,и тъжни аве от всичко
природата и пейзажите много ми харесаха как са ги направили всичко беше страхотноИзображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 7:58 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

*Jojo изречението на *Selem се състои от три части разделени с емотионки :lol:
Иначе да полата и беше отвратителна :drop:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 8:02 pm 
Аватар

Поне в Блийч им сменят дрешките от време на време :lol:
Иначе и мен Филма яко ме изкефи, струваше си чакането. Битките бяха нещо много кратки, но така е като свикнеш да гледаш Ичиго да плати някой поне по три седмици...тоест епизода :D

ПП: полата яко sux

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 8:24 pm 
Аватар

Абе хубавото на Bleach e в това че има доста яки битки як хумор с сносни шеги исторята е заплетена и има много изненади . Но в мувито не видях нищо от гореспоменатите нито битките бяха запомнящи се като тези на Bayakuya vs Ichigo Ichigo vs Zaraki и така на татак схващате какво искам да кажа . А хумора и шегичките им този път ми се сториха просто копие на предишни или просто не смешни . Колкото за историята в мулвито абе прощаваите тва да не е някво драма аниме в което дават аниме серии на " Дързост и красота " ? И да кажа за финал ако просто не сме се вманячили на тема Bleach всеки щеше да се съгласи че това аниме мулви е слабо на фона на някои други . Но нали участват в него Ichigo Byakuya Hitsugaya даже маи се мерна и Zaraki Kenpachi просто няма начин да пропуснем това аниме просто всички сме твърде запалени . . .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 8:40 pm 
Аватар

redstar написа:
Абе хубавото на Bleach e в това че има доста яки битки як хумор с сносни шеги исторята е заплетена и има много изненади . Но в мувито не видях нищо от гореспоменатите нито битките бяха запомнящи се като тези на Bayakuya vs Ichigo Ichigo vs Zaraki и така на татак схващате какво искам да кажа . А хумора и шегичките им този път ми се сториха просто копие на предишни или просто не смешни . Колкото за историята в мулвито абе прощаваите тва да не е някво драма аниме в което дават аниме серии на " Дързост и красота " ? И да кажа за финал ако просто не сме се вманячили на тема Bleach всеки щеше да се съгласи че това аниме мулви е слабо на фона на някои други . Но нали участват в него Ichigo Byakuya Hitsugaya даже маи се мерна и Zaraki Kenpachi просто няма начин да пропуснем това аниме просто всички сме твърде запалени . . .

не си прав. оценките на филмите по някое аниме нямат нищо общо тези, които ще поставиш на самите сериики. Има доста голяма разлика между двете.
Филмът по едно такова аниме е винаги комерсиален и във вида на един дълъг филър. Айде сега си помисли отново и пак кажи че филма не бе нищо особено. :wink:
Колкото до битките, малко трудно може да се очаква нещо по-зрелищно, нали все пак говорим за филър.
За края, еми въпрос на вкус, само дето много ме издразни сравнението ти с Дързост и красота. Това беше голямата глупост по мое мнение. Краят си беше просто малко драматичен и по-реален. Може би даже са се опитвали да се покрият, тъй като за Сенна не е имало възможност да я включат в анимето, а така да бъде изцяло забравена ги спасява.

Гледала съм доста филми по анимета и доста често съм оставала супер разочарована, но този филм си беше наистина добър! Имах чувството, че наистина се бяха постарали, въпреки че можеше малко повече от лошковците да видим.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 9:00 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
свалям и после ще коментирам ;P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2007 9:10 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Виждам, че мнозинството няма да се съгласи с мен, но имах огромни очаквания за този филм, а останах до известна сетпен разочарована. И причината мога да посоча веднага - имаше моменти в сценария, които просто не издържах. От самото начало Сенна ми се наби в очите с това как е сладка, забавна и енергична, а всъщност беше достатъчно прекалено да постигне обратен ефект. ЛиГаВа... Още нещо... Как може Ичиго да я познава ама точно от два дни и вече аре ще си рискуваживота да я спаси... Окей, ясно, Рукия разбирам, Иноуе, за всеки свои приятел в анимето има причини, но тук не се беше получило...
Но каквото и да казвам, филма имаше добри страни. Историята не беше въздушна, имаше достатъчно смисъл за филм и се разви също по начин, като за филм. Наистина личи си, че са се старали, даже на места забелязах нова музика (демек не от тая на анимето).
Най-вече ме изненада, че филма беше с толкова добро качество толкова бързо... Направо евалата и доживотен респект на човека, който го е РИП-нал.

П.С.ПОЛАТА НАИСТИНА БЕШЕ ЗЛЕ

Последна промяна angel_of_darkness на Нед Сеп 09, 2007 9:16 pm, променена общо 1 път

Изображение
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 13 [ 189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]