Разочарована съм от чаптъра :/ Аз продължавам да пропагандирам теорията, че му е време на Ули чан да се покаже... може да стане дори още по-напечено, Айзен си знае че е мощен и може да се появи за купона (или да си прати катаната по-вероятно...) и да раздава правосъдие... все пак НойНой нападна събрат... БиТиВи, неговата странна качулка мн ми напомня на кобра, заедно с други елементи като цяло... залагам си томчетата на Девил Мей Край, че рилийса му ще е нещо свързано със змии.
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 9:55 am
Nocturno
Бе той и Грими по всеобщо мнение приличаше на скелет или някакво гущероподобно, а се оказа пантера. Така и Нойтора може да прилича не на змия (на каквото смятам, че прилича), а на... чадър да речем Ще е интересно, не сте ли съгласни?
Ишида определено вече има план как да прецака mad scientist-a, само предстои да видим как точно
Нел (ако така му беше името, започвам да забравям, ей) кога по дяволите ще спаси задника на Ичиго. Моментът определено е настал! След Грими, Нойтора ще дойде в повечко на нашето момче. Някой трябва да се притече на помощ.
Дали да предвиждаме сравнително скорошен край на УМ арка? След битката с Нойтора и загубата на последния, Орихиме-чан ще може да бъде спасена. В това време се надявам Ишида и Ренджи да спасят Чад и Рукия и... край. What do you think
за край на арка незнам ама е в някакъв повратен момент - положението все още е доста мрачно, но досега движеха напред - време е да обърнат
предпочитам Ичи сам да победи Нойтора, дори и релийснат, а Нел да покаже мускули срещу Ули когато последния се върне - те го затвориха него преди няколко седмици за няколко часа
бтв Нойтора би бил един много зъл чадър с огромна ехидна усмивка
ау да не забравяме че и халибел гледаше битката с нейния гърл-скуад - дали и е доскучало като дойде нойтора и си е тръгнала - надали
ама нещо много едностранчиво нещата - нашите бягат, бият, падат/побеждават, а Айзен го забравихме, че съществува - откакто пийнаха чайче и се покри - следобедна дрямка ли незнам, ама се изгуби - ще е тъпо 5 човека да дойдат, да направят куп поразии, че да спасят и инуето и да избягат, а той само след това да се скара на еспадата при следващата чайна сбирка и да махне с ръка >.>
поне за зимата ще има ъпгрейди - поне тези дето "умряха". от рукия очаквам банкай, а чадо да си отренира ръцете, че така срещу номер 5 падна без да направи нищо, спечелиха си и съюзници (може би) в лицето на Нел и Пустинните братя, а се надявам и Грими да смени лагерите - поне тези неща биха осмислили арката ^^
_________________ GIDA owns U!
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 9:31 pm
Evility
Време е за спойлерите на Нефи, миличкиОпределено ще останете шокирани О:
Цитат:
こいつはネル That's Nell
ネリエル・トゥ オーデルシュヴァンク
Nerieru Tu O-derushuwanku オーデルシュヴァンク
I'd have it romanised as "O'dell Svank" or similar.
И най-вероятно майтап: - Nell is Espada #1, Dondochakka is #2 and Peshee is #3. That's already common knowledge. The rest of the Espada are just their fraccion.
Мога да кажа само - ОМГ, не ме свърта да докопам тоя чаптър О:
Kyaaaaaaaaaa O_O Къртач ако не друго... На кого е маската, на кого на кого на когооо О.о Не вярвам да е на Нойтора... Нито на Ули чан... само не ми казвай че е нещо като рилийс на Широсаки... О.о
силно се надявам да е точно релийс някакъв или ъпгрейд за широсаки - изглежда яко зловещо обаче
така и така омръзна вече заоблената бяла масчица от вайзард-модото - една.. мм свежа промяна би била в тон с предстоящите битки
М, тва за Неру се знаеше от момента в който си каза името Но мислех, че ще е настоящ(2), а не минал... Как и да е. Аз взех че изчетох мангата, щото 138ми днеска ме издразни с това тъпо провлачване и реших да си уплатня времето.
Грими кърти make-up-и. Зараки в Еспадски вид. Ичи намери май истинската си сила, а именно 1/4 маска, както бе и на Грими. Впрочем като е цяла е юбер-грозна ~_~ У ликьора ме изненада малко, признавам си, подцених го. Ама па грим как го изпрати Айзен му дреме. Всъщност трябва да ги накаже всичките, щото трябваше да са по стаите. Нищо чудно това да спаси наште хорица. За него важно е ключа да си земе, тва хогокаюккю и то не му трябва общо взето... Преди да стигнат до него имат Тоусен и Ичимару, което прави мисията напълно невъзможна. Тъй че - сега Айзен ще ги прибере, наще ще избягат и ще има пак тренинги. Белким земат Грими с тях, да има кой да научи Ичи на малко сила... Тъпия дядка-най-як-отвсички не спира да ме изненадва с мега идиотизмът си. Ако е на страната на Айзен, да беше тръгнал с него бе, деба боклука.... Бякуя дал наметла на сис-а ооок, nice one... Пича лейтанант-69 е взел мястото на Тоусен? Браво, заслужено. Яко, че Кайн най-сетне умря. Пак.............. Втората глава на оная гнус дето се разпиля... най-вероятно ще даде 2ри живот на Кучики =/ Последна воля от Кайн... впрочем тоя Кайн ли се казваше?? Нещо не ми звучи, как и да е... На Чад онва добре-звучащо иивъл име ме изкефи. Орихиме си е все така - тъпа овца. Жал ми е за нея. Поне има готина способност, белким се научи да я ползва ОЩЕ по-добре, след като Айзен й я разясни... Ичимару rulz както винаги. Оная гад дето не го харесва явно е от малкото, които имат чисти усещания и дефакто знаят, че Джин си е на наша страна Ишида пак показва добър разум, но вече трябваше да са изпържили отдавна оная 8ца Ренджи си е ... както винаги. Видях Урахара в битка - HAIL, най-сетне, доживях, не спря да ги ебава, няма такъв човек Бащите се сбраха... дали ще вземат да напрвят нещо повече от sittin' there lookin' cool Това ми е цялостното мнение - от 138ми еп. до 289ти чаптър....
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
Хм... на мен честно казано не ми се вярва да спасят Иноуе или по-точно се надявам да не я спасят, понеже ми се ще Айзен-сама да я експлоатира . А и честно казано напоследък станах фен на Гримми - Иноуе пеъринг ops: (too many fanfics for me >_>)
А като стана дума за Нойтора - още от първия момент, когато го видях ми заприлича е те на това --->
Всеки път като го видя и се сещам за тоя гущер
Само малко ми доскучава от време на време тая Белина . Нещо все едни и същи герои показват и супер много разводняват историята... Искам вече СС да се намеси, да пуснат малко капитани в действие, а не само Ичиго да си развява гащите наляво-надясно in look-how-mighty-I-am style
И бтв как така толкова подозрително лесно и бързо изтрепаха половината Еспада...?
PA3YM написа:
а се надявам и Грими да смени лагерите
Налииии и аз това се надявам (sun) (ех къде са емоцийките от скайп, когато ми трябват ) Просто не мога да си представя да го убият (he's too cool and sexy to die >:3 )
Sayan написа:
впрочем тоя Кайн ли се казваше?? Нещо не ми звучи, как и да е...
За всичко е виновен изкуфелия тъп дядка. Но все тая.. Ичиго си кефи как радава правосъдие. В крайна сметка си е най-мощния герой Той си един вид Грими, просто е от добрите и му пука за хората... 3 битки една след друга!! Улки го смаза, хийл, бой с Грими и сега вместо хийл онова влечуго се довлачи И той се бие с него, което е най-якото Те от реалната еспада са победили само и единствено Грими дефакто. Влечугото има още бая да го режат, но Улки ще се върне до тогава. Ония извратеняк тип "капитана на 13ти отряд" също си е доста жив. Наще победиха единствено някакви второкласни бивши еспади, слаба ракия. Имат още... А, да бе - ония с 2те глави.. кай..н... ма той не е голямата работа - 9ка, при това гилион. Значи им остават още 8 + 95 + 2 uber-power + Айзен....................... like... yeah, ще я спасят до Декември, ама другия декември К'во всички налазиха Ичиго деа и мушмулите...
Кфа беше тая идея такава готина корица и такъв... не особено готин чаптър?Единстдвеното хубаво нещо дето се мярна беше корицата... и ТеслаХм... само се зачудих, дали от какво зависи човешкия вид на Аранкарите... В смисъл, дали имат нещо общо с душата (или Холоу-а или каквото и да е там) който поначало е надделял в Гилианите и е дал зелена светлина за еволюция към Аджуха и Васто Лорде или е просто... ддз, нещо рандъм. Като гледам Нел каква е мъничка малко не ми се връзва от къде цялата тая злоба и прочие че да стигне до Еспадата
още като излезе главата и започнаха теории че Нел е затворена в тази чиби форма от Айзен, когато я е отстранил от еспадата - даже има една рисунчица-предположение как е изглеждала преди
това би обяснило и защо като разбра че Ичиго е шинигами Нел започна да се плаши и твърдеше че бил от лошите - сигурно резултат от среща с Айзен, където последния я е наплашил >.<
а това за човешката облик на аранкарите - те нали си чупят маските, което е натуралния метод да се аранкаризират, така че би трябвало да е точно холоу-а който е надделял - може би затова и Кайен-аранкара нямаше лице, а можеше да ползва всичките лица, които е погълнал - но той поначало нали си беше лабораторен експеримент и затова е изглеждал така
Хахаха Nel във каква пичка се трансформира, направо си помислих, че чета Tenjou Tenge. Сега май на Noitora ще му се стъжни за това, че така нарита Ichigo
Публикувано на: Съб Сеп 08, 2007 12:37 pm
SpeKtoR
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
Това ми напомня за първата трансформация на Yoruichi.. тогава бях напълно WTF (тогава гледах само анимето)
Е този път се очакваше някаква нова форма .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения