|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 06, 2007 8:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=79.jpg) |
Hikari |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Сега и аз си спомних за него..Първо го гледах по някаква италянска телевизия, която вече не съществува..после почнах по ртл2, бях толкова запалена, че даже си го записвах на касети ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Дори имах куклата Sailor Moon, от Дубай ми я донесоха..хаха..Много зарибена бях, смея да твърдя, че още ми е любимото аниме, както и първото което съм гледала..Много хубави спомени имам от него. Евала, че има и други фенове тук
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22466.jpg) |
Elayne_S |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
Знам,4е едва ли ще кажа нещо по-различно от всичко,казано тук, но не мога да да не споделя, 4е това е първото аниме, което съм гледала, при това по немската, а немски не разбирах, но въпреки това го гледах,което показва колко много обичах и все още обожавам SM!!!Вси4ки герои са много красиви и въобще анимето си има чар
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 9:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
^____^ харесва ми,но не съм гледала всичките части =/
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|