|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 06, 2007 9:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Logrus написа: на мен ми беше забавно да ги слушам на френски , въпреки че не понасям като цяло езика лелее ако ги има на руски , задължително ще ги намеря и чуя Дават го по Jetix, но определено не знам дните на излъчване. Преди 3-4 седмици си спомням, че даваха арка със Zabuza
Последна промяна spiralkinda на Чет Сеп 06, 2007 10:01 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 11, 2007 6:08 pm |
|
Amenseut |
|
|
|
да,определено ми запали интереса!стигнах до онзи момент,когато битката за спасяването на тазуна свърши.много ме трогна как забуза се разплака,след като наруто му крещеше,че не го е грижа за хаку.просто ми напълни душата!един герой,който дълго време е бил чист злодей,изведнъж разкрива истинската си същност!хареса ми и как какаши премести забуза до хаку,за да умрат заедно,как забуза отронва когато завалява сняг"плачеш ли,хаку?",когато го гледа и слага ръка на бузата му и казва,че иска да го последва в смъртта.въобще тези двама герои са представени доста драматично,самата им история е покъртителна.
допадат ми такива обрати-гаднярът да се разплаче,да се покаже като човешко същество и че го е грижа за някого.какаши постъпи също доблестно с поваления враг,като извади оръжията от тялото на забуза.също и когато премества тялото на хаку от бойното поле и затваря очите му.достойна постъпка,която ме изпълни с възхищение.
а и наруто,който през цялото време не щадеше емоциите и дори се отъждестви със историята на хаку.когато сасуке уж го убиха,наруто направи необходимото,за да довърши хаку,но не пожела да го убие.
сигурно това ще си остане любима моя част от анимето.в сблъсъка на какаши и възпитаниците му с хаку и забуза е вложена удивителна емоционалност. самият забуза признава,че и нинджите могат да се привързват към някой друг,да обичат.защото ми се струва,че и той обичаше много хаку,макар това да проличава накрая чак.може би го е взел със себе си заради някаква неосъзната потребност от другар,може би,виждайки го самичък в снега,в сърцето му е трепнало нещо.не е за пренебрегване и как на няколко пъти погали детето по главата.не преставам да мисля,че това е знак за обич и привързаност.
трогателно беше и когато сакура плачеше за сасуке,а тазуна й каза да плаче и да не се срамува от това.показаха и гледната точка на строителя на мостове-той бе потресен от цялата бруталност,на която стана свидетел,и окачестви същността на нинджата като "твърде жестока".и внучето му инари също направи удивителни неща,колкото и клиширано да беше.хареса ми и историята на човека,когото момченцето заобичва като баща и който не се примиряваше с несправедливостта ,а с цената на живота си отстояваше принципите си.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|