Бошке много съм тъп аз си мислех че Bleach: Memories of Nobody е просто някъв нов сезон на Bleach с които ще ни занимават докато Aizen & CO довтасат на земята некаде към коледа а ТО какво се оказва . Малко по нагоре четах че ще излиза на 5 Септември дали някой знае дали това е вярно ?
Според мен дебнат момента в който Ичиго ще почне да размазва наред в Тв сериала и тогава хората ще са на макс надъхани.
Така релийзвайки в този момент двд-то ще се налепят 124 пъти повече фенове да го купят
thefolenangel написа:
We Are waihing dreamers ля ля ля ял....waiting Dreamers..ля ля ля ...
Don`t spamm dude , the big brother is watching you
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=22836Един мои приятел много на вътре с Bleach тематиката разправя че исторята на това филмче щала да бъде в времето когато капитан Hitsugaya & Co идват на земята при Ичиго и горе доло исторята е вмъкната след епизода кадето Htsugaya разказва на Ичиго в стаята му от прозореца че има различни видове Меноси . Тогава ( е тук вече ни се разминават мненията на мен и моя приятел но според него ) се появява злодея с неговия отряд избягали Шинигамита които се здобили с няква непомна каква спецялна сила . Та тези шинигамита напуснали обществото на душите отдавана и се били покрили та докато един ден не се появяват отново в градчето на Ичиго и от там в " РАЯ " естествено в цялата история е преплетено миналто на Hitsugaya Byakuya и естествено и на Урухара които отново е заплетен в случка която е направил в миналото по време на бягството му / напускането му на " Рая " с бащата на Ичиго . Колокото до името "Memories of nobdi " или " Ничии спомени " поне до колкото разбрах е заради това че тази цялата случка е станала и след това маи по решение на героите или на генерала незанам са заличени спомените на абсулютно всички даже и на хората в града и на почти всички шинигамита в " Рая " Е това е повтарям инфото тук може и да не е вярно но може и да е поне така тварди моя приятел надявам се да не ме лъже . . .
spiralkinda : Не преразказвай почти целия филм, чети правилата на раздела ВНИМАТЕЛНО!
Според мен дебнат момента в който Ичиго ще почне да размазва наред в Тв сериала и тогава хората ще са на макс надъхани. Така релийзвайки в този момент двд-то ще се налепят 124 пъти повече фенове да го купят
И аз така мисля,гледат как да хванат някоя друга кинта.
И все пак всичко излиза непростимо бавно... защо винаги трябва да чакаме около 9 месеца за единия филм... добре де, не е просто единия филм дето си пълниш времето и все пак... T_T
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Сеп 06, 2007 2:43 pm
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 45 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения