Дата и час: Пон Фев 24, 2025 1:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 11:21 pm 
Аватар

lzpreslav написа:
Само едно ще кажа - http://youtube.com/watch?v=Et_jG58qg1k .

Най-малкото което може да стане ако послушаш някой от съветите е да мислиш позитивно. Т.е. ще намалиш стреса и напрежението, а това от своя страна ще ти осигури по-щастлив и дълъг живот. Стреса е изключително вреден. Ако не друго поне от това ще има полза.

Пък от друга страна не знам за магнити и каталози ама ако искаш нещо подсъзнателно ти ще се целиш да го постигнеш независимо дали го осъзнаваш и е доста вероятно да стане. Ако го искаш толкова силно е също доста вероятно да е не само съзнателно, но и подсъзнателно.

Освен това не търси логично обяснение за всичко. С мисъл може да влияеш на водата. Организмът ти е 90% вода. Мислиш ли, че мислите ти не влияят на организма?

Потърси "What The Bleep Do We Know" и "What The Bleep Down The Rabbit Hole". Говори се от научна гледна точка на някой въпроси. Ако не всичко, то поне част от това което се говори във филма е вярно. Квантовата физика се занимава с някой въпроси който може да са ти интересни.

The Secret, What The Bleep Do We Know и What The Bleep: Down The Rabbit Hole са 3 филма който гледах наскоро. Трябва да ти кажа че си заслужава поне да се видят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 11:41 pm 
Аватар

Има един невероятен филм наречен Вода и се говори за водата естествено.Ако има интерес може и да го изнамеря.А този "What the bleep do we know" съм 100% сигурен,че съм го гледал,но не се сещам за какво говореха.Май за квантовата физика?Откъде ги намери?На мен едни специални хора ми ги дадоха.Но не знам,откъде са ги изнамерили?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 12:09 am 
Аватар

Ryuuga написа:
Има един невероятен филм наречен Вода и се говори за водата естествено.Ако има интерес може и да го изнамеря.А този "What the bleep do we know" съм 100% сигурен,че съм го гледал,но не се сещам за какво говореха.Май за квантовата физика?Откъде ги намери?На мен едни специални хора ми ги дадоха.Но не знам,откъде са ги изнамерили?

Да за квантовата физика се говори. Просто четох коментарите на "Тайната" в Замундата и там някой ги спомена и видях че ги има в Замунда. Потърси ги ще ги видиш.
"Вода" също го има там ще го дръпна да го видя и него.
Ако се сещаш за други интересни филми пиши тук или на ЛС. Жив Огън (Living Flame) или нещо такова беше чух че се говори за пирокинеза. Не че е свързано с темата ама ме интересува каде да го намеря.
И пак: ако се сещаш за други интересни филми пиши тук или на ЛС.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 12:31 am 
Аватар

И ти така :P.Еми в нас май има някакви "подобни" не съм сигурен.Забравих да кажа,че бях на семирана на японеца,Емамото Масаро май беше,така и не го запомних :P.А тоя за водат ае уникален просто.Това с пирокинезата звучи интересно,но имам по-добри занимания ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 10:31 am 
Аватар
in need of a hero

Добре.
Заинтригувахте.ме.определено...
Отивам.да.си.дръпна.филмчето
:D

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 4:43 pm 
Аватар

Ryuuga написа:
Има един невероятен филм наречен Вода и се говори за водата естествено.

Изтеглих филма наречен "Вода" и това е Индийска боза която няма нищо общо с водата.
"Великата Тайна на Водата" може и да е това за което говориш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 5:22 pm 
Аватар

Да.Пък и не обичам боза така или иначе.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 5:55 pm 
Аватар

Странно но наще ме бяха карали да го гледам .. ем може да е така ама не ми се вярва
колко хубави неща съм си пожелавал и съм се старал да се сбъднат ама на к*р
само лоши неща ми се случиха и вече не вярвам в нищо ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 6:11 pm 
Аватар

Само като ти видя "подписа" и ми става ясно,че си хейтър.Ако искаш да имаш напредък спри да мразиш и да подценяваш останалите.Някои хора попадат в зоната на "удобството".Това е зона,при която живота(примерно) ти се развиа по един начин.И на теб дори и това да не ти харесва,то ти е удобно.И когато трябва да направиш нещо,което да те накара да се почувтсаш добре,тоест да излезнеш от тази зона на "удобството' и хората се плашат.Дори аз съм така.Да кажем само,че в един период от живота ми бях свикнал хората да не ме харесват и когато някой ми покажеше,че има чувства към мен и аз се плашех.Гледам да гледам само напред.И да мисля само за най-доброто.Дано това помогне на някой по някакъв начин.Ако изгледаш Тайната има един примерно точно за тебе.Когато си пожелаваш нещо и то е на път да се появи и ти си викаш това не работи и всичко пропада.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 7:17 pm 
Аватар

Дууд .. окей ... много знаеш и ме кефи това, но не можеш да ми казваш защо така е станало,
просто незнаеш как се развиха нещата в живота ми за да кажем 1 седмица, прекалено мн лоши неща станаха.
Не мисля да разказвам какво стана .. но беше ужасно ... за 3 дни се лучиха 3 мн тежки за мен неща,
абе няма смисъл да казвам какви но се случи най-лошото ... и все пак
Тайната ... не ми помогна .. просто го отхвърлих това както не вярвам в "Бог" ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 7:41 pm 
Аватар
in need of a hero

Баси якото филмче!

Определено зарежда с оптимизъм, ако не друго ;Р

Нз, мен пък ми хареса доста и ми навява идеята за достоверност, поради факта, че почнах да се подсещам за разни такива работи, които са ми се случили по някое време, защото в един момент просто адски много съм ги искала.

Така, че кой знае... Ще го прилагам и за вбъдеще та да видим резултата.

Но определено най-много се израдвах на момента, че самия Джак Канфийлд беше във филма и разказа историята си. Кой би повярвал, че "Пилешка супа за душата" е плод на "искам да изкарам 100 000 долара до края на годината" :lol:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 7:47 pm 
Аватар

Яко,а :P?Имаше един българин дето беше постнал подобно филмче и беше спечелил 10000 лева допълнително.Еми бро просто го пробвай.Един съвет - не мисли за лошите неща,САМО за ХУБАВИТЕ.Това е доста важно.Щом не ти се гледа хвани филма(където искаш) и го изгледай,когато си в добро настроение.Дали ще разкажеш или не е твой избор,но просто знай,че винаги имаш по-добро решение.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 11:42 pm 

ОМГ! Аз съм отгледана с тази теория... Аз вярвам в тия неща, наистина...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 12:17 am 
Аватар

Ебаси не е истина колко много хора са го гледали този филм :P.Само заради вас ще ме накарате да дойда на следващата аниме среща :P.Колкото и да не ти се вярва,аз също вярвам в ТИЯ нещa :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 8:16 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ммм... оправих заглавието в крайна сметка, ма тва как и да е...

Та тоя филм... изглежда убер-приключенски от тоя трейлър :lol:
Но в действителност не е, нали :? До колкото разбирам е филм за "Какво предизвиква мисълта" ?
Е, да - реално погледнато ако мислиш за лошите неща, ти едва ли не ги търсиш, дори и да не искаш да станат. Кофти е, дамм, това важи и за добрите ест...
Но не може човек да се открои толкова лесно. А и не винаги като търсиш намираш, независимо какво...
Аз примерно... се старая да не мисля :D :lol:
Но тоя "What the Bleep Do We Know" ми се струва добър ;]

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]