Не знам, кой ще се присъедини, но след като изгледах отново анимето ми направи ето това впечатление явно бройката от 10 накама ще стигне, не повече. естествено ако се взимат насериозно думите на Luffy към Alvida в първия епизод на анимето ::)
Публикувано на: Пон Авг 20, 2007 8:26 am
telemaniaka
Ако Brook каже насериозно, че иска да стигнр до Raftel и отново да е нормален човек, и Laboon да може да го разпознае, че не иска хората да бягат от него и тн... Познайте кой swordsman ще бъде nakama? Все пак тежко му ако стане, Zoro ще си намери спаринг партньор в негово лице(ооопс череп) и няма да го остави намира.
Evility, радвам се, че и ти си на борда. Анимето и мангата са мега яки
Публикувано на: Пон Авг 20, 2007 9:32 am
telemaniaka
:lol: е, по-добре късно отколкото никога кажи сега заслужаваше ли си изгубеното време да прочетеш всички тези чаптъри
Ест! ^^ Толкова е сугойско! Бтв, пропуснахте и пръцкащ скелет ;3 Малко ми стана сечено че толкова дни поред гълтах манга и сега изведнъж трябва да чакам всяка седмица... Тей като гледам кагедржебчията (все му забравям името) няма да се даде лесно, така че очаквам още едно гранд меле като в Enies Lobby арката. Бтв, spiralkinda предай си аватара без бой и никой няма да пострада
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 10:03 am
telemaniaka
хаха мислех да изчакам по-добра сканлация ама тука с коментари ме зарибихте да го издърпам и това
на Зоро усмивката е много обещаваща
този арк има яко комбо битки - не само 1 на 1 ^^
Оз може и да няма шансове, но все пак е бил завоевател на цели кралства = достоен опонент - засега Зоро и Франки заявиха желание, кой ли друг ще се включи в мелето срещу него
@Livio: обикновено петък по някое време излиза RAW и до няколко часа има релийс - тъй че най-късно събота, но този път снощи се появи кам-релийс с доста лошо качество ама сканлаторите добре са се справили
_________________ GIDA owns U!
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 2:18 pm
Evility
Тей като гледам Оз хич няма и намерение да се бие... мисля, че характерът на Лъфи ще го държи още бая време xD Ениуей кагеджебчията явно няма намерение да връща сенки обратно а явно той е единствения дето може да ги връща мирно и спокойно... Сигурно ще им стане леко кофти на SH ако го смачкат и нищо не стане. Тей че явно всеки ще трябва да си вземе сянката обратно чрез меле... куулнес ^^ Интересно колко ли ще продължи арката, за сега нещата се развиват доста... динамично =)
Колкото по-кратко, толкова по-добре. Време е Зоро и Франки да се погрижат за онова туловище, щото освен мускулна маса, друго май няма... Дано Хогбаг е наистина мъртав, а не онова да е бил просто писък от болка
Чевпрочем, те ако му метнат сол на Оз, той няя ли да се стопи
Яко сол ще им трябва РА3YM-е, къде ти достойна битка?! Оз достоен противник?! На СХ екипажа?! Тоя е завладявал кралства само, защото нашите още не са били родени, не за друго . Между впрочем имало ли е досега заявки за "обща" битка срещу някой? Това май е първия такъв случай. Оз явно все пак си е здраво говедо [/quote]
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 73 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения