|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Телевизии: Discovery Channel Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 11:21 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Собственост на: Discovery Communications, Inc. Старт: 17 Юни, 1985 Сайт: discovery.com Инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Discovery_ChannelСестрински канали: TLC, Animal Planet, Discovery Health Channel, Discovery Times, Discovery Kids, The Science Channel, Discovery Home, Military Channel, Discovery Wings, Discovery Civilisation, Discovery Real Time, Discovery Home and Health, Discovery en Español, Discovery HD Theater Дискъвъри е кабелна и сателитна телевизия, създадена от Джон Хендрикс. В днешно време родоначалник на много други Discovery канали, както се вижда по-горе. Телевизията предлага 24/7 документални и образователни филми. Суперската телевизия. Включвайки отделните й браншове, определено е нещо за приятно и полезно губене на време. Когато съм на гости нейде и няма какво да се прави, обикновенно всички телевизии има нещо тъпо и негледаемо - ест, дискъвъри спасява положението. По mtv може да пуснат песен която не ви кефи, но по дискъвъри трудно ще пуснат знание, което да не ви кефи/или да не ви е полезно/.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 12:15 am |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Както вече казах МРАЗЯ я с всеки мускул на тялото си
напоследак савсем я посраха с тия шоуменски предавания
нещо повече ако сте хора които се занимават по сериозно с тея работи ше забележите колко наивни и повърхностни са някои програми(говоря и за по сериозните)всичко упира до "колко сме велики американците" , много данни са напълно погрешни, бе ко да говора...
За препоръчване са Hystory и Explorer там поне са по обективни и професионални, препоръчвам ви да следите руските издания, и там има разни изцепки ма са значително по-малко и всичко се обосновава много по доре и се търси същината на даден проблем, е да знам вече не всеки го чатка за жалост, ама квото и да си гоорим руснаците са едни от наи добрите документалисти
пффф отплеснах са ... та както казах ...
Discovery must DIE!!!
Тая (с позволение да нарека) телевизия освен да насажда мнение друго непраи
ПП: Сори че ставам малко като вучков ама тея са невороятно цинични и посредствени...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 10:55 am |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
baikonur
май отдавна не си ходил на психиатър?
ми хубаво кат си харесваш Viasat пусни си тема за тях и виж колко скучно ще ти е сам да си пишеш в нея.
ама недей да лаеш по Discovery
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Телевизии: Discovery Channel Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 4:24 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Аз го гледам, когато съм в провинцията и ми е супер скучно. И не мога да кажа, че всичко ми е интересно, макар че откровенно съм си признавал, че се интересувам от всичко. Обикновено като ме интересува нещо си го намирам и тегля, ако е излъчвано по history channel, discovery channel или reality tv. Въпрос на интереси.
Иначе много ме кефят такива супер олигофрените, които се правят на интелигенция и протестират на всеразлични места, че телевизора им нон стоп седи на тая discovery, докато примерно садят пипера във фармвил.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Телевизии: Discovery Channel Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 5:02 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Абе има си хубавите предавания незнам кое се е развалило. Просто ако дадено предаване се гледа тва е от повече ясно че програмата ще го остави за да си лапа парите.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|