Ами из нета бяха пуснали някъв трайлър(ако мога така да го нарека) 17мин. от 3 сезон и мога да кажа само, че го чакам с нетърпение. Ще видим кви ще ги мъдри Майкъл.
Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 12:49 pm
machomen
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
Е това е сериалче което съм гледал със кеф и можеби ще догледам с кеф има много яки идей в него а и не съм гледал нещо подобно.Затова се надявам да продължава да ми харесва и за напред
Най най добрият сериял за сега....а не некви скапани геройчета с измислени сили или некви дето се узовали на острова да играят survivor аз да питам говореше се че некьде август трябваше да излиза 1 -ви еп. от новия сезон??
Най най добрият сериял за сега....а не некви скапани геройчета с измислени сили или некви дето се узовали на острова да играят survivor аз да питам говореше се че некьде август трябваше да излиза 1 -ви еп. от новия сезон??
Ми на 29 тоест днес ама нали Америка са с 10 часа май назад и смятай ако веднага го рипнат и качат начи утре или другиден сигурно ще има 1ви епизод в нета
Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 4:34 pm
machomen
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
Нещо не ми допадна тоя филм,незнам защо,някаси не ме влече.
тогаво кво се буташ да постваш тука...пробвай го , ако не си...нищо няма да ти стане ... - на всеки го казвам просто Prison Break е едно от нещата които смятам че са просто велики
Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 12:37 am
Reisar
Регистриран на: Чет Апр 05, 2007 10:18 pm Мнения: 224 Местоположение: София
според мен тва е добро при положение че един от нормалните епизоди е 40 мин...сега ще го гледа и ще си изкажа мнението...и пak ,жалко че чак на 17-ти излиза целия първи еп.
ЕДИТ:еми добро беше(абе добро СУПЕРРРР) - нямам търпение да изгледам целия епизод а за втория ще изкрейзя
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 109 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения